REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şedinţa PSD: Dragnea rămâne 'la butoane'

Şedinţa PSD: Dragnea rămâne 'la butoane'

Replica API 22 iunie 2018 | 00:08 503

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD a fost programată să înceapă de la ora 16.00. Până atunci, în biroul lui Liviu Dragnea au intrat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Apărării, Mihai Fifor, dar și lideri teritoriali, precum şi toți primarii de Sector din Capitală.

În CEx va fi discutată situaţia liderului PSD după decizia instanţei de condamnare. Amintim că Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni cu executare în dosarul DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă.

Anterior şedinţei, Rovana Plumb a făcut declaraţii în lacrimi!

”Domnul Dragnea nu are nici un motiv să demisioneze. Ambele funcții pe care le deține sunt de mare responsabilitate pentru români”, a spus Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care a mai amintit prezumţia de nevinovăţie.

Conform unor surse, Dragnea nu vrea săn demisioneze nici de la conducerea PSD, nici de la şefia Camerei Deputaţilor.

Update:

Liderii PSD s-ar fi pus de acord pentru un mesaj de susţinere a lui Liviu Dragnea şi de "luptă cu statul paralel".

Update2:

Conform stiripesurse.ro, situaţia ar fi fost tranşată în şedinţă după cum urmează:

”Liviu Dragnea: Continuăm împreună?

Liderii PSD, în cor: Daaaaa!

Liviu Dragnea: Continuăm împreună?

Liderii PSD, în cor: Daaaaa!”, anunță sursele noastre despre ceea ce s-a întâmplat în ședința CEX.

Dragnea a întrebat de două ori, iar votul nu a mai avut loc, considerându-se vot răspunsul oferit de lideri.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/dragnea-raman-la-conducerea-psd-si-la-conducerea-majoritatii-parlamentare-359204/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaaa!Dragnea ramane la butoaneee!De fapt,butoanele sunt sfarcurile vioricai dancila.
3
1
Eu unul recunosc ca au furat dar tu dna care te bati cu pumnul in piept cu inregistrari sri cu toate faci dosare de 2 lei in loc sa faci dosare beton sa recupereze si tot ce are dragnea exact cum au facut cu nicusor constantinescu hotul hotilor nu-i faci dosar pt ce-afurat ca nu esti in stare ii faci dosar ca platit cjc tf la comisariatul armatei ori cum so numi acum pai bani astia trebuiesc recuperari si la dragnea 50 mi delei ori bani cu care si-au facut palate si-o mai ridicati in slabi pe kovesi cu dosare de 2 lei cand recupereaza de la udrea bica mazare adamescu care au plecat din tara hu
1
4
Punem pariu ca scapa la reurs, ca orice mare mafiot oficial al Romaniei?!! Romanii, sau cel putin cea mai mare parte dintre ei, sunt o natie de cretini spalati pe creier tot votand si aparand hotii si borfasii care-i aduc la sapa de lemn. Astept raspunsul borfasilor.
3
4
Va-n gura de sclaveti! Bai prostiilor, va trage la fund. El oricum nu mai are nimic de pierdut. Psd-ul, are de pierdut. Cand o sa fie prea tarziu o sa va rreziti si voi cocosatiilor. Pana atunci stati si pupati-l in gauaza pe mustacios. Dobitocilor!
6
5
Are dreptul sa se apere in acest dosar daca este vinovat sa mearga la beciul domnesc linga sambarii de Constanta Nicusor si mascaricul din Madagascar apoi restul primarilor care au probleme
7
3
Bai psd-istilor sa va foot in guritze!!!!!
7
3
Ai dreptate,aceste javre internationale precum korvesi care sta cu pizda pe dosare manglite si copii papati de la base,coldea,ghita si wermorel un escroc mondial cu n case manglite un urmas nazist.
5
7
Hamstere esti cam papleaca,ce te opri sa-ti pui slugile sa ridice mana la votul legilor favorabile tie?Nu fi fraier pana la definitiva rezolva problema altfel precum capii cartelurilor vei conduce partidul cu bila de picior!
3
3
sufrageria 2009,abateri disciplinare ,incalcarea deciziilor CCR,sfidarea Parlamentului,multe dosare cu achitari sau facute la comanda,daca pentru unii constituie lupta pentru democratie ,in ce tara traim?
8
4
multe iti lipsesc daca poti pune pe cantar aceste doua personaje, diametral opuse, un penal si infractor dovedit, condamnat in doua dosare penale si sefa DNA ce lupta ptr democratie- nu existe termen de comparatie
16
9
si-a dat Kovesi demisia de onoare si acum urmeaza Dragnea ,amandoi pilde de urmat ,ce tinuta, ce atitudine ,ce simt civic .Au,scuze m-am trezit !
11
8
Rechinii din PSD il vor executa pe Dragnea. Daca nu vor fi executati ei cand se intorc acasa. Eu sper sa l sustina in continuare pe condamnat.
7
10
@miau meu - alupigus
10
3
Se decide ca olgutza sa-si puna mustata si toti piesedeii sa fie condusi de aceasta dragnea cu fusta si tanga purtata pe dos
9
4
Floricica dansatoarea .gabizda .roscovana plumb si ecaterinka androneasca impreuna pentru livache infractorul.niste doamne toate .desigur.
12
6
S a decis: guvernu meu, parlamentu meu, justitiu meu, procuroru - kovesi meu ...
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367