REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şedinţă TENSIONATĂ la Mangalia! Mohammad Murad a concesionat un teren în Olimp: le-a atras atenţia consilierilor că, fără investiţii, nu se face nimic pe litoral

Şedinţă TENSIONATĂ la Mangalia! Mohammad Murad a concesionat un teren în Olimp: le-a atras atenţia consilierilor că, fără investiţii, nu se face nimic pe litoral

Replica API 12 aprilie 2019 | 13:55 623

Şedinţă cu scandal la Mangalia! A fost votat bugetul local pentru 2019, iar consilierii opoziţiei nu au întârziat să reproşeze mai multe carenţe. Înainte ca şedinţa să se încheie, doi dintre aleşii locali au părăsit sala, în semn de protest că nu le-au fost luate în considerare propunerile.

Dincolo de schimbul de replici, nu toate proiectele au trecut. La capitolul vânzări de terenuri fără licitaţie, nu toate iniţiativele au întrunit numărul necesar de voturi. Tot o vânzare a unui teren a adus la şedinţă şi un investitor din sudul litoralului: Mohammad Murad, cel care a concesionat complexul Panoramic-Belvedere. Acesta s-a prezentat în faţa aleşilor locali pentru a le spune că, dacă nu votează, descurajează investitorii. Proiectul a trecut de votul aleşilor locali, astfel că societatea lui Mohhamad Murad este de acum proprietara a 2.579 mp în staţiunea Olimp, acolo unde a achiziţionat şi complexul mai sus menţionat.

„Prin investiţia de la Olimp, de 40 de milioane de euro, vor fi create cel puţin o mie de locuri de muncă, iar primăria va câştiga un milion de euro pe an. Fără astfel de investiţii, nu puteţi face nimic pentru litoral. (…) Eu nu am pornit proiectul până nu am vorbit cu primarul, cu consilierii, care m-au sfătuit că merită o astfel de investiţie. Este o investiţie pe parte siguranţă naţională, nu am vrut să o fac, am fost rugat să o fac. Nu accept să mă împiedic de un consilier sau de o secretară de primărie. Dacă nu pot face aici, mă duc spre Bulgaria!”, a spus Mohammad Murad înainte de votul aleşilor locali.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo sa vina ivestitori SI RAYM A INVESTIT IN PLAJA LU SAVA IA DAT 22000 MI EURO SI I CERUT INTRO LUNA 100000 LA CAMATARIT RAU DE TOT SARACU SAVA NA AVUT SA PLATEASCA SI I LOAT PLAJA . CEL MAI BUN CAMATAR PARDON INVESTITOR ESTE RAYM DIN MANGALIA VINDEA SCOICI PE PLAJE
2
3
Adevarul este ca trebuie sa iesiti din sclavie politica si sa recunoasteti adevarul , este cel mai bun lucru in 2019.
0
0
Lasati ca au investit fratii Micula pe litoral de s-au rupt!
4
1
Ciuhapul e spalator de bani libanezi, e o spalatorie mai buna decat Romanis tanul?
3
1
Bai patriotule stii ce faceau romani astia cu spirit de investitor.Cumparau cu 5 milioane de euro apoi vindeau tot arabului cu 40 de milioane sau nu ai mai auzit de inginerii de astea.PROSTULE.
4
2
Foarte bine ca a luat oricum Olimp nu merge de 20 ani
6
0
Romania este a romanilor . Sa cumpere in tarile arabe desert si nisip cat vrea.
5
2
Eu cumparam tot litoralo la voi , vreau sa fiu primaru Constantei mai , sa fur ce a mai ramas cu arabii mei maai . ALAH AKBAR
8
0
Oricum tiganii interlopi ai Mangaliei nu faceau nimic bun si nici zgarie branza astia de mici patronei locali. Fara investitori cu multi bani din afara orasului,Mangalia chiar e o comuna in deriva. A,ca oamenii vor incepe sa se angajeze la sefi mai civilizati si vor pleca de sub cizmele unora ce se cred stapani vesnici e adevarat. Cand tratezi angajatii cu scarba,scarba vei obtine. Sa vina investitori cat mai multi si in toate domeniile,sa scapam de sefii interlopi ai orasului. Chiar nu conteaza politica,ci investitorii buni.Oricum politicienii locali sunt de tot rahatul.
19
3
F bine ca a cumparat, dar sa ni se spuna si cu cat a cumparat metrul patrat ?!? Aici s-ar putea sa fie un broblem !
29
7
de ce fratii Micula vor sa vanda tot ce au in sudul litoralului, iar harabu' arunca 40 mil euro acolo ? Chiar asa mare potential are zona ? Sau o pune de vreun tun ?
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614