REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ședință urgentă la PNL: Liberalii îi cer lui Iohannis ALEGERI ANTICIPATE

Ședință urgentă la PNL: Liberalii îi cer lui Iohannis ALEGERI ANTICIPATE

Replica API 15 ianuarie 2018 | 23:59 709

Partidul Național Liberal susţine ideea alegerilor anticipate, a declarat, luni, preşedintele partidului, Ludovic Orban, după anunţul premierului Mihai Tudose privind demisia din funcţie. "PSD s-a decredibilizat. PNL susţine ideea declanşării alegerilor anticipate, o delegitimare a Parlamentului şi crearea unei alte majorităţi. Sigur, este cea mai bună soluţie în cazul în care va fi posibilă. Noi, ca Partid Naţional Liberal, susţinem clar aceste idei ale alegerilor anticipate'', a declarat liderul liberalilor, întrebat cum vede anunţul premierului Mihai Tudose că va demisiona din funcţie.

Orban a subliniat nevoia unui ''nou început'', arătând că PNL susţine ieşirea României din "criza gravă politică, guvernamentală şi instituţională". "Este nevoie de un nou început. Este extrem de dificil să formezi un nou Guvern pe actuala structură a Parlamentului. (...) Prezenţa PSD în orice formulă va compromite acel Guvern", a adăugat liderul PNL. El a catalogat Guvernul PSD drept unul "catastrofal". "PSD nu a făcut altceva decât să iasă scântei pentru o părticică de putere mai mare", a conchis Orban. Preşedintele PNL a arătat că Biroul Executiv al PNL se va reuni, marţi, în şedinţă pentru a analiza situaţia şi pentru a fi prezentată poziţia liberalilor în contextul demisiei premierului Mihai Tudose.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi vrem iarasi puterea sa va taiem pensiile si salariile!
3
1
bani risipiti, tot psd-ul va castiga, cu toata manipularea rezist, opozitia nu exista si nu are nici o sansa pentru ca deocamdata si ea are doar interese
4
2
Rugam presedintele tarii sa dizolve Parlamentul, iar partidele sa inlocuiasca toti mafiotii si hotii din ele. Altfel sa preia armata conducerea tarii.
2
4
Ce a facut cand era Ministrul Transporturilor? A cantat la chitara, fals, Asa ca el se tot pregateste, nu stiu insa pentru ce!
6
0
Presedintele nu poate merge cu voi mai departe. Chiar daca i s a servit bine de catre PSD, nu poate avea baza in PNL pentru ca cunoaste din cine este compus. Ramanem tot la mana comunistilor.
3
0
Peneleu umbla cu cioara vopsita! Orban e vopsit sa para un corb viguros dar e un cioroi obosit de cantari la chitara.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367