REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sediul DRDP CONSTANȚA intră în REABILITARE! VIDEO

Sediul DRDP CONSTANȚA intră în REABILITARE! VIDEO

Replica API 11 ianuarie 2022 | 12:47 3462

Sediul principal al DRDP Constanța, localizat pe Prelungirea Traian, se reabilitează. Primăria municipiului a eliberat în cursul zilei de luni, 10 ianuarie a.c., autorizația de construire cu numărul 23, pentru CNAIR SA – DRDP Constanța, ce prevede efectuarea lucrărilor de reparații și consolidare ale sediului. Conform informațiilor furnizate de directorul general regional Marian Ichim, se pare că sediul se confruntă cu probleme la fundația imobilului.

Sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța se reabilitează. Astfel, în cursul zilei de luni, 10 ianuarie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru DRDP Constanța. Scopul documentului prevede efectuarea lucrărilor de reparații și consolidarea sediului localizat în municipiul constanța, pe Prelungirea Traian FN.

Sediul DRDP Constanța

Sediul DRDP se confruntă cu probleme majore la fundația construcției

Contactat de către reporterii Replica de Constanța, directorul general regional Marian Ichim a explicat că sediul DRDP se confruntă cu probleme majore la fundația construcției. Mai mult decât atât, se vor efectua și lucrări de reabilitare la sediu. ,,Știu că a fost eliberată autorizația. Se vor efectua lucrări de reabilitare și modernizare. O problemă majoră existentă este legată de fundația imobilului”, a declarat pentru Replica de Constanța, directorul general regional, Marian Ichim. Marian Ichim

Cine este Marian Ichim?

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa are un nou director general regional în numele economistului Marian Ichim, în baza împuternicirii nr.1494/21.12.2020 a C.N.A.I.R. S.A. „Anterior numirii domniei sale în această funcţie, domnul Ichim Marian a activat tot în cadrul D.R.D.P. Constanţa, în calitate de Șef al Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi, începând cu anul 2013”, ne-au declarat reprezentanții DRDP Constanța.

Atribuțiile DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța își desfășoară activitatea pe raza județelor Constanța, Ialomița, Călărași, Brăila și Tulcea administrând o rețea de drumuri naționale și autostrăzile A2 ți A4, în lungime totală de 1692,363 Km, pe care sunt construite 279 poduri/pasaje și viaducte, în lungime totală de 21.763,68 ml. Județul Constanța este străbătut de 2 autostrăzi (A2 și A4), 14 drumuri naționale cu o lungime totală de 530,066 km. Principalele atribuții ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța sunt: gestionarea drumurilor publice din administrare; întocmirea documentațiilor tehnico-economice pentru lucrările de întreținere și reparații la drumuri; asigurarea calității și controlului tehnic al calității; monitorizarea controlului mijloacelor de transport pe drumurile publice; lucrări și servicii privind întreținerea curentă a drumurilor publice (întreținerea pe timp de vară, întreținerea pe timp de iarnă, întreținerea elementelor privind siguranța rutieră și de estetică); lucrări și servicii privind întreținerea periodică a drumurilor publice; lucrări aferente reparațiilor curente la drumurile publice; lucrări aferente reparațiilor capitale la drumurile publice.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciodata, trobsonul nu apartine CNAIR. Intrebati la primarie.
1
2
cand va apucati de tronsonul Poiana - nod A4?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369