REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sediul PSD din sectorul 6 a fost vandalizat. Poliţiştii fac cercetări

Sediul PSD din sectorul 6 a fost vandalizat. Poliţiştii fac cercetări

Replica API 11 august 2018 | 03:13 420

Poliţiştii fac cercetări vineri la sediul filialei PSD Sector 6, după ce trei geamuri ale clădirii au fost sparte.

Poliţia Capitalei a anunţat că s-a primit o sesizare potrivit căreia la filiala Sector 6 a unui partid politic personalul a constatat la sosire, în jurul orei 10,00, că trei geamuri ale sediului sunt sparte.

"În această dimineaţă sediul PSD sector 6 a fost găsit vandalizat, cu geamurile sparte prin aruncarea unor cărămizi, am văzut mai multe pietre aruncate spre geamul sediului nostru, fac menţiunea că sediul PSD se află la etajul 1", a spus la România TV Gabriel Mutu, primarul sectorului 6.

Cercetările vor fi efectuate de Secţia 21 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice vandalizare a sediilor PSD este aprobata macar tacit de iubitul nostru fuhrer,Iohannis si se considera de fapt renovare,remodelare artistica gen ,,Art nouveau''. Omul de tip nou,omul superior va bate ciuma rosie ,va nimici batranii ,pensionarii,bolnavii,tinerii nesupusi noua si ordinii impuse de Securitatea Statului,DNA,de guvernul ce va veni condus de marele si unicul Iohannis,soarele tarii. Noul PNL in frunte cu eroul Orban,eroicul USR,vor fi stalpii puterii impotriva populatiei neobediente. Interlopii de azi vor fi politia de maine,doar ei sunt mana dura si dorita de noi,din strada.
0
5
Si acesta este doar inceputul!!!! Sa vezi cand o sa fie linsati psd-istii in plina zi!!!
7
0
O hazna trebuie vazuta ca o hazna.Sau sediul rahatilo!
9
0
din Grecia,facem cheta,ai platim bine si va arata baietii aia ce inseamna sediu vandalizat psd cu incendiere molotoave si tot tacamul,La ei cand au fost sutele de proteste deja cladirile trebuiau renovate complet ca ardea tot.Paranghelie greceasca.Aici e manipulare ieftina,parca au tras 2 copii cu prastiile dupa vrabii si-au nimerit geamu din greseala.MUIE DRAGNEA!!
8
1
Si-au spart singuri geamurile futu-i in gura de muisti ! Muie pesede ! Cu cacat !
9
2
provocare intentionata, identic analfabeta dan cu prizele
10
2
Unde era diaspora cand basecu si bok au taiat alocatiile copiilor, salariile si pensiile??? Aaaaa. ..o duceau bine in strainatate, munceau pe euroi la cules capsuni si la spalat hatranii la cur
9
12
Haoleu mancati-as!!! Au venit capsunarii cu haudi si cu beemveuri cu volan pe dreapta sa protesteze in romania!!! Ma cac pe mine de frica!!!
4
20
Cica vandalizat...le-au spart doua-trei geamuri...halal manipulare
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218