REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Șef de instituţie publică, după ce a spus că mamele care și-au dus copiii la protest merită un glonț în cap: 'Cer scuze publice'

Șef de instituţie publică, după ce a spus că mamele care și-au dus copiii la protest merită un glonț în cap: 'Cer scuze publice'

Replica API 17 august 2018 | 02:15 413

Directorul Filarmonicii Oltenia din Craiova, Gabriel Zamfir, îmi cere scuze după ce a postat pe contul său de facebook că mamele care au pers cu copiii în brațe la protestul de vineri al Diasporei merită „măcar un glonț în cap”. Într-un comunicat de presă, acesta afirmă că nu este o persoană violentă, s-a exprimat în sens figurat şi nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia pe care o deţine.

"În ultimele zile, am reflectat asupra consecințelor pe care le-a avut răspunsul meu la un comentariu postat pe o rețea de socializare, într-o discuție neoficială în care nu reprezentam poziția instituției al cărei manager sunt. Prin acel răspuns, îmi exprimam dezacordul ca un părinte să expună copiii unui mediu posibil violent precum cel anunțat în mass-media. Deși m-am exprimat la sens figurat - eu nefiind o persoană conflictuală și violentă - exprimarea mea a fost nepotrivită, drept pentru care, cer scuze publice tuturor acelora care s-au simțit lezați de comentariul meu.

Sunt cetățean al acestei țări și, excluzând orice funcție publică pe care o dețin vremelnic, militez pentru democrație și unitate socială și consider că dezbinarea societății nu face bine nimănui.

De la momentul în care am obținut prin concurs funcția de manager al Filarmonicii ”Oltenia” Craiova, am realizat alături de colegii mei o multitudine de proiecte, care au adus Craiova în prim-planul peisajului cultural-artistic al României. Pentru că am responsabilitatea de a continua aceste proiecte, nu cred că este momentul să mă retrag din această funcție.

Acest comunicat nu se dorește a fi o justificare, ci doar lămurește contextul în care s-a produs acel nefericit comentariu pentru care, încă o dată, doresc să cer scuze tuturor celor care s-au simțit lezați de exprimarea mea neinspirată, formulată într-un moment al unui adevărat uragan mediatic și social", afirmă Zamfir.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boratura asta olteneasca ...ati infectat ziarul cu asemenea specimene
2
0
Incitatie la genocid impotriva Populatiei ! Puscarie pe viata averea confiscata sau deportat in Siberia !Scuze??? mor ...iii matiii de criminal!Ai spus ce gandesti gunoiule!
2
0
De cind nu mai ai dreptul la opinie. Ar trebui ca Autoritatea copilului sa se sesizeze impotriva parintilor care si-au pus copii in pericol mergind cu ei intr-un loc in care erau anuntate agresiuni.
1
2
Fatza il tradeaza!!
2
1
Ce aveti cu el ? N-ati auzit ca a obtinut postul prin concurs ? Mai bine tacea. Auzi, "concurs", la ce, la spagi sau la sluj ?
4
1
De ce nu se autosesizeaza CNCD? De ce? Pentru ca seful institutiei este de alta etnie si este la guvernare
1
2
Ne napadira oltenii! Iarasi!
6
0
Zamfir ! Esti un cacat retardat si sa va dau muie ,tie si familiei tale
12
4
Ia sa-i dam olteanului niste muie ca la pesedei. De fapt el e pesedeu deci nu facem discriminare. Muie zamfir macar cu putin cacat. Si sa nu uitam brandul de tara ! Muie pesede !
19
6
Scuzele se prezinta,nu se cer!
13
0
Are fata de om bland....
3
12
drept pentru care este pleonasm
6
0
Are o scuza: era beat! Ca de obicei.
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369