REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șef de la Poliția de Frontieră, în atenția ANI

Șef de la Poliția de Frontieră, în atenția ANI

Replica API 12 iunie 2018 | 02:31 426

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 102.024,6 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către CREMENE CĂLIN-VASILE, agent șef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației - Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Oradea, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către CREMENE CĂLIN-VASILE.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. CREMENE CĂLIN-VASILE a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
90% dintre cetatenii Romaniei nu pot justifica locuintele , masinile etc . Sunt toti hoti ? Confiscatii si casurile de pe cur , ca sigur nu le poate justifica.
0
0
Prost reporter mai esti,unde este seful de care spui din titlul articolului,cumva gradul de agent sef adjunct? Esti varza si tu si atticolul si aia de la A.N.I. care au depistat intradevar o speta demna de institutia lor in timp ce parlamentarii si demnitarii se lafaie!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614