REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Șef nou la DGPI, serviciul secret al MAI: Ministrul Marcel Vela a pus un ofițer cu 14 ani vechime în instituție

Șef nou la DGPI, serviciul secret al MAI: Ministrul Marcel Vela a pus un ofițer cu 14 ani vechime în instituție

Replica API 20 ianuarie 2020 | 21:03 959

Marcel Vela

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a numit un nou șef la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a Internelor, scrie stiripesurse.ro.

"Începând cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a încetat împuternicirea domnului colonel Petru – Răzvan Măgură în funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă și cea a domnului lt.-colonel Lucian – Mihai Popa în funcția de prim-adjunct al directorului general al DGPI.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, domnul colonel Tiberiu – Silviu Dumitrache, directorul Direcției Contrainformații, a fost împuternicit să exercite funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă a MAI.

Ofițerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informații și protecție internă și a ocupat mai multe funcții de execuție și de comandă în cadrul DGPI.

Începând cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a încetat împuternicirea domnului colonel Petru – Răzvan Măgură în funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă și cea a domnului lt.-colonel Lucian – Mihai Popa în funcția de prim-adjunct al directorului general al DGPI.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, domnul colonel Tiberiu – Silviu Dumitrache, directorul Direcției Contrainformații, a fost împuternicit să exercite funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă a MAI.Ofițerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informații și protecție internă și a ocupat mai multe funcții de execuție și de comandă în cadrul DGPI", se arată în comunicatul MAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand sunt transferati de la SRI,SPP,STS!
3
0
De cand au politistii grade militare??? Lt col etc??
0
0
Bravo o miscare ff buna,aduceti oameni din interior in institutiilor ,nu parasutati de nicaieri si pana pleaca nu invata nici pe unde sa umble
3
0
Baaaai lasati-mi turnatorii-n pace!
0
0
Ai mei sunt la putere
4
2
Da ... cand vrei sa subliniezi anumite aspecte le scrii de doua ori. Cat priveste schimbatul marionetelor acest lucru se intampla ciclic in aceste instututii care prin prestatiile jalnice nu mai impun teama si respect de cand au devenit jucariile politicienilor
9
1
Cica daca scrii de 2 ori un text iese mai mare.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367