REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șefa asasinilor traficantului El Chapo a fost găsită moartă

Șefa asasinilor traficantului El Chapo a fost găsită moartă

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 281

Claudia Ochoa Felix, foto msn.com

Claudia Ochoa Felix, un model care ar fi fost şefă a asasinilor traficantului El Chapo, supranumită şi "Kim Kardashian a crimei organizate", a fost descoperită moartă în patul iubitului, într-un apartament din oraşul mexican Culiacan, potrivit The Sun, scrie Mediafax.

Femeia, cunoscută şi ca "Împărăteasa Antrax", este bănuită că ar fi coordonat mai multe asasinate pentru cartelul Sinaloa, fapte pe care întotdeauna le-a negat.

Celebrul cartel al crimei a fost condus de El Chapo, înainte ca acesta să fie extrădat și închis într-un penitenciar din SUA.

Felix a fost descoperită decedată într-o casă din Isla Musala, orașul Culiacan, din nord-vestul statului mexican Sinaloa.

Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 35 de ani a murit din cauza unor complicaţii pulmonare, mai precis aspirarea unor obiecte străine, precum fluide, în plămâni, care determină sufocarea şi decesul.

Femeia a fost descoperită decedată de iubitul ei, care a anunţat autorităţile. O anchetă a fost deschisă, iar autoritățile, care au spus că în corpul victimei au fost găsite urme de alcool şi alte substanţe, așteaptă și rezultatul autopsiei.

Modelul ar fi avut o relaţie cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut ca "El Chino Antrax" (Antraxul Chinez), care a condus cartelul Anthrax, asociat cu cartelul Sinaloa Cartel, înainte de a fi încarcerat. Totodată, aceasta ar fi fost căsătorită cu un traficant de droguri din cartelul Sinaloa, cu care ar fi avut trei copii.

În 2016, a devenit celebră după ce a pozat cu o armă AK-47 de culoare roz, alături de gărzi de corp mascate şi înarmate.

După arestarea lui El Chino Antrax, Felix a devenit liderul grupului acestuia şi urma ordinele cartelului Sinaloa.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mai continuam asa cu coruptia o sa auzim si pe aici de specimene de-astea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102