REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Șefi noi în cadrul IPJ Constanța: vezi despre cine este vorba

Șefi noi în cadrul IPJ Constanța: vezi despre cine este vorba

Replica API 12 septembrie 2019 | 23:58 1204

Începând cu data de 9 septembrie 2019, inspector de poliție Vasile Cristina a fost împuternicită să exercite, cu caracter temporar, funcţia de şef al Secției 4 Poliție Constanța.

Totodată, a fost împuternicit subinspector de poliție Moroianu Marian pentru a exercita funcția de adjunct al șefului Secției 4 Poliție Constanța.

Cu aceeași dată, comisar șef de poliție Coman Sandu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de şef al Poliției orașului Năvodari, în timp ce comisar de poliție Ivan Vasilică a fost împuternicit să exercite funcția de adjunct al șefului Poliției orașului Năvodari.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-o dracu cu sursa externa!! Astia-s politisti care-si fac treaba! Gresile mari sunt la ofiterii cu academie si scoli... dar sa nu generalizam!! Cine se stje fara pacat, s-arunce primul piatra....nu conteaza tufa de pe capul d-nei Vasile, ci ce are in cap!
0
2
Comisareasa de la cadre care are posteriorul de este nevoit portarul sa ridice bariera cand vine ea la munca deoarece nu incape pe usa , nu prinde si ea o functie de conducere ?
0
1
Incearca si da-mi niste nume de ofiteri capabili si sa vedem daca lumea le va da comentarii pozitive!!!
1
2
Ce fata de muista are.
6
1
Pai nu e ea fata lui....tatuca??!!!dancu.... In 3 maxim 4 ajunge comisareasa sefa.... Cel putin anul asta ii mai da un grad la exceptional.... Zici ca e afacere de familie...nicidecum...politia Nationala
8
0
Chiar numai sunt ofiteri capabili in tot ipj ul??!!! ....... Fara cuvinteeeeee.... Ast e Romania.....
8
0
Ce poarta pe cap madama tablagie? Asa e moda la politie cu capitza claie in cap? Totusi, capitzele sunt mai frumos aranjate din furca sa se scurga apa de ploaie.
13
1
Peste tot numai imputerniciti...
11
0
Doamna este ofiter facut la apelul de seara,nu? Se poate observa faptul ca nu are scoala militara dupa cum are parul aranjat,in scoala militara nu ai voie sa apari cu o tufa in cap! Imaginea exterioara a unei persoane spune totul deci in cazul de fata respectiva nu are ce cauta in functia pe care i-a dat-o Dancu tampitul!
16
0
Coman sef la politia Navodari...cel mai prost politist a ajuns sef,s -a dus dracu tot sistemul.
18
2
Cu ofiteri din sursa externa ,subofiteri cu 3-6 luni scoala sa urmariti sageata infractionalitatii in RO.Ofiterii cu academie subofiterii cu 2 ani la Campina de stiau carte s-au pensionat de frica viperei rosii ca modifica conditiile de pensionare si le-a creat culoar de retragere.Vinovat: Furia Rosie ce apartine partidului lu' tanti Veorica!
13
5
Este cumva o gluma cu COMAN sef la POLITIA NAVODARI?.
14
1
Pai Madama e un soricel de birou de al lui nea Costel ! Facuta ofiter la apelu bocancilor , nu a muncit nici 5 zile in teren ! Se duce dracu Politia ...
29
3
Fete de boschetari
19
11
DANCULISME...
32
2
Sa vedeti acum ce eficienta va fi Politia Judeteana.
11
10
Cu asa sef la Navodari se da liber la luat mita si numai!!!!!
22
6
Ce fete de tarfe si infractori! Muriti in chinuri bai militienilor!
17
30
Merg in continuare cu numirile temporare pe functii de conducere. In Politie si nu numai. Sa nu ne mai intrebam de ce apar cazuri gen Caracal, cand sefii actioneaza doar la comanda celor care i-au numit TEMPORAR la conducerea institutiilor...
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367