REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Șefii de la CJC și de la Spital s-au autosesizat în urma articolului despre dezastrul din Urgență. Țuțuianu: „Se va face o anchetă”

Șefii de la CJC și de la Spital s-au autosesizat în urma articolului despre dezastrul din Urgență. Țuțuianu: „Se va face o anchetă”

Replica API 4 ianuarie 2017 | 14:26 668

Preşedintele Consiliiului Judeţean Contanaţa, Horia Ţuţuianu, a reacţionat faţă de situaţia relatată luni seara de o femeie care se afla cu mama ei la Urgenţa Spitalului Judeţean. "Am discutat şi cu managerul, şi cu Consiliul de Administraţie. Se va face o anchetă şi dacă se dovedeşte că cineva nu şi-a făcut datoria cum trebuie, cei răspunzători vor fi sancţionaţi până chiar la demitere", a spus Ţuţuianu. acesta a recunoscut că problema Urgenţei, faptul că se aşteaptă cu orele, este mult mai complexă şi că trebuie găsite soluţii.

Conducerea Spitalului Judeţean “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa s-a autosesizat în urma materialului publicat de către cotidianul “Replica” în data de 03.01.2016. Astfel, în urma discuţiilor dintre managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa, şi Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, la nivelul SCJU se va demara o anchetă pentru a se stabili dacă au existat abateri de la conduita profesională a personalului medical şi agenţilor de pază. Conducerea SCJU recomandă tuturor celor nemulţumiţi de activitatea medicală să sesizeze în scris aceste fapte.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/oroare-in-urgenta-spitalului-judetean-pacienti-umiliti-lasati-sa-astepte-ore-in-sir-video-303149/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sint oameni care au fost respinsi pt a fi operati ce faceti in aceste cazuri
1
0
De cand ma stiu este aceeiasi problema..anchete peste anchete rezultate zero....asa ca e un vacs
2
0
Si eu am trecut prin acest valvar in anul 2013...am stat cu mama mea 14 ore la urgente si cu greu s au hotarat sa o interneze. In tot acest timp un doctor de garda...un turc..internist lua spaga de la toti pacientii si care dadeau erau tratati cu prioritate. Rusine ...vor salarii mari cu care sa si rotunjeasca spagile. Vreau sa vad si eu ce face procuratura...politia..justitia. voi depune si eu marturie daca voi fi contactat de catre autoritati.
0
0
Marian Crusoveanu scrie toate prostiile de mai jos. E un carnat analfabet! Si-o baga in basau si dupa aceea in gurita. Labar...
0
0
Doamna Todoran dativa demisia nu mai spuneti despre evaluari si coduri caci cea care a murit si ati tinuto pe hol era bolnava o aveti pe constiinta si aveti tupeu sa spunwti ca ati facut ce trebuia.Daca va intulniti pe strada la supermarket cu rudele cele decedate aveti curaj sa i priviti in ochi.Eu unua daca va vad va scuip.Daca vine rudele sau prietenii doctorilor a personalului imediat ii bagati peste rand.RUSINE SA TI FIE.
1
1
Anul,trecut,am,fost,de3,ori,cu,fiul,bolnav,de,cancer,la,urgenta,si,am,asteptat,cite,7ore,-halal,medicina
1
0
infirmiera aia bruneta,tiganca,fura de la pacientii care vin fara insotitori,mai trebuie verificata ,fura tot ce prinde,nu iarta nimic
3
0
toti vor la urgenta desi nu reprezinta urgenta....cara ambulantele pe post de taxiu pentru toti nebuni care solicita ambulanta in fiecare zi pentru a merge la urgenta.
8
3
cind erai in consiliul de administratie nu stiai aceste lucruri . domnule Tutuianu sau va interesau doar bani de la CA ? apropo doar din alocatia copiiilor traiti? cum nu se sesizeaza DNA la dumneavoastra si la domnul Palaz? sau sunteti SIFON? ASA v au invatat catei Bavela si Mirel
8
0
Doctor din Constanta e trenul de Bucuresti!
5
3
Romanul e invatat sa cheme salvarea si sa vina la urgenta pt o durere banana de cap sau pt ca il doare in fund!!! Alooo exista medic de familie, daca v-ati duce la el, ar putea fi tratate si urgentele mai...urgent!!!
5
8
Nu aveti ce face si cititi un ziar de tot
8
1
Cine este Director Medical la acest spital ???? Unul Doctorul Avram adus de pe la dracu in praznic de unde au scapat de el la Bucuresti El a distrus spitalul nostru
3
7
corditule care pazesti spitalul , frustrat esti , constantean parvenit , moldovean.
3
4
Nu sunt;mai baiatule;branula a fost pusa prost si telefonul a costat ana mie cinci sute.Stie si politia de acest caz.Nu mai comenta in necunostinta de cauza.
2
4
e supraaglomerata pentru ca restul sistemului de sanatate public este vraiste. Daca vrei o programare in regim fara plata programarea va fi peste minim o luna .De aceea este supraaglomerata urgenta
17
1
S- a inventat si medicul de familie
15
4
Mai baiatule, atunci cand pui branula pt tratament intravenos, nimic nu curge pe langa, cum spui, nu are cum, totul se duce direct in vena. Ma exprim asa ca sa inteleaga toti prostii, adica si tu. Cat despre telefoane furate, cine naiba s-a compromite pt "scule" ca ale tale, luate de la amanet, adica furate si la a 7 a mana. Daca esti frustat, futa-te singur, daca ai ceva de spus cu adevarat, spune cu argumente, nu mintii ca un idiot ce esti. Fraiere !!!
1
12
Nu exista bataie de joc sau umilinta mai mare pt. un om decat sa stea la bataia de joc a personalului medical si al agentilor de paza! Am ajuns cu sotul meu cu accident vascular si a fost tinut opt ore la triaj pana i s-au facut analizele!
15
3
Numai bagati banii in firme de paza, de curatenie, de gatit, ci in salarii pt medici. De asta nu vine nimeni sa se angajeze in spital, ca platiti prost medicii. Pt ei si pt medicamente nu sunt bani. In rest pt orice altceva sunt bani. Aduceti studenti, rezidenti care sa va ajute la Upu. Deci managerul nu stie cum sa aduca personal, dar nu e dat afara. De ce-l tineti acolo?
14
3
Se face ancheta si nu e nimeni vinovat ,asa se fac anchetele .Hartiile sunt completate exemplar dar nu conform cu realitatea .Am trecut prin asa ceva si sotul meu a murit din neglijenta unui medic de la urgenta far fiinca hartiile au fost completate dupa vorbele mele nu au fost luate in seama si asa a fost scos nevinovat
15
0
Dar de cosultatii specifice pt Mf si policlinica nu spune nimeni nimic...aglomeram urgenta cu colici abd,enterocolite ,febre samd si apoi ne plangem...ne meritam soarta.nu avem conceptul de urgenta...si apoi ne plangem...
15
4
Sa te fereasca dumnezeu sa ajungi in acest spital,mai ales la pediatrie.Asistentele pun branulele gresit la copilasi, tratamentul curge pe langa, iar daca ai un telefon bun, ti-l fura.Mentionez acest fapt din pura realitate si foarte mare dezamagire.
16
3
Am inceedere ca domnul Tutuianu va rezolva aceasta problema care persista de ani de zile!
13
15
nu este vina medicilor si asistentilor pentru timpul lung de asteptare! Toti se chinuie sa ajunga la timp la fiecare pacient in parte! problemele se ivesc din cauza lipsei acute a personalului medical iar pentru acest lucru nu este de vina nici Grasa nici Tutuianu!
14
12
Avem incredere ca veti rezolva aceasta problema, domnule Presedinte! Succes!
14
13
Domnule Tutuianu, Grasa este un doctor foarte bun dar nu se pricepe la management. Spitalul de urgente are nevoie de un manager adevarat, altfel toate aceste probleme se sparg in capul dumneavoastra! Mult succes!
19
3
Foarte bine tutuianu.cine isi bate joc afaraaa.prea mult se sta la coada
15
7
Nu este bine sa improsti cu noroi dar dupa ce li sau facut salarii super mai vrem si spagi fara sa nu facem nimic noi care platim impazite suntem trataticu sictir iar tiganii fac legea ca doar personalul urgentei este platit din impozitu platit de tihan.Rusine ca sunteti platiti din banii nostrii.
22
4
D le Tutuianu,dumneavoastra nu ati auzit de menegement defectuos?!se stie iadul din scju c ta,proasta organizare, lipsa personal, sau vreti sa i penalizati pe aceeia mici, si calvarul sa continue;ne mor parinti, bunici, tineri cu zile,acolo urgent trebuiesc luate masuri.
17
0
Problema UPU este lipsa personalului combinata cu nesimtirea crasa a unor medici si asistente. Este foarte clar si limpede pentru oricine a trecut pe acolo! Dar daca dom Tutuianu a ordonat o ancheta este sigur ca problema se va rezolva!
19
9
ii doare in basca , incompetenta , insuficienta de personal. asta e urgenta spitalului
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369