REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis explică motivele pentru care nu vom avea dezbatere prezidențială

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis explică motivele pentru care nu vom avea dezbatere prezidențială

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 264

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, susține că PSD a refuzat ani la rând dialogul cu președintele Klaus Iohannis, iar acum n-ar mai avea rost o dezbatere pentru că pozițiile celor doi candidați sunt cunoscute. Motreanu explică că alta era situația dacă în turul II era Dan Barna, scrie stiripesurse.ro

”Campania președintelui Klaus Iohannis va continua în același mod ca și pentru primul tur de scrutin. Esența unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetățenii, de a interacționa cu cei cărora le ceri votul și încrederea pentru a-i putea reprezenta.

Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD și de guvernul Dăncilă. Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituțional cu președintele, deși acesta era foarte necesar în funcționarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situației guvernamentale și rezolvării unor probleme reale și grave pentru această țară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice și le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca și cum nu ar fi cunoscute toate pozițiile politice exprimate de fiecare candidat în parte și în ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie și ne dăm seama cu toții că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuție. Alta ar fi fost, însă, situația dacă aveam un tur doi fără PSD. Acest partid nu are cultura dialogului și a făcut atât de mult rău României și democrației.

Preferăm ca în timpul rămas până în 24 noiembrie președintele Iohannis să poată întâlni în mod direct cât mai mulți cetățeni, pentru că ei sunt cei care votează. România normală este și România în care ai ocazia să te întâlnești față în față cu cel pe care urmează să-l votezi. Din acest motiv vom avea în țară, în aproape toate zilele rămase din campania electorală pentru turul doi, întâlniri cu cetățenii și președintele Klaus Iohannis.

Vă așteptăm cu drag!”, scrie Dan Motreanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e o dezbatere cu Viorica , e una impotriva oamenilor ei . Singurul care iese sifonat e Iohannis , sper sa nu mearga . Viorica vine din pozitie de challenger , ea trebuie sa se zbata ca sa convinga electoratul , nu Iohannis .
2
0
JOS Iohannis!
3
4
Pai ce face dreapta asa zisa garanta a democratiei fuge de dezbatere doar in corea de nord cred ca se mai intampla asa ceva,Doamne fereste ce sa mai vorbim de EU SUA nu sa intamplat niciodata asa ceva pai ce face pnl ul ne scoate din UE din NATO ca astia nu au auzit in viata lor sa nu existe dezbatere jalnic presedinte Doamne Fereste
3
2
Dl Mihai spune-ti corect ca nici unul nu-i mai breaz dar alegem pe cel mai atasat ceteteanului amarit care o duce greu
2
0
Sas meltean
3
2
Cum naiba puteti sa va imaginati ca presedimntele s ar putea cobori la nivelul Veoriucai Asta este un picap stricat care turuie fata punct si virgula . Ce ar putea sa discute cu ea ? Ea nu stie decat sa traga tare ca a marit pensiile si salariile dar uita ca e an electoral si ca a marit si preturile ..Niste hoti mincinosi ipocriti plini de ei Toti PDS istii niste figuranti
5
4
N-are nici o calitate de conducator plus ca este comod _pina si paltonul nu si-l pune singur -_-este increzut si se considera rasa superioara ----succes ptr votantii lui ---vor dormi linititi5 ani
4
3
La ce dezbatere poate concura un mut?!
5
3
De cate ori a fost Viorica la dezbateri la Cotroceni ? Niciodata
5
7
Candidatii la presedintie sa nu mai fie ignoranti cu poporul! Sa iasa in dezbatere publica sa-i vedem si sa-i auzim ce oferta de tara au fiecare ca sa stim si noi pe cine si ce votam! Altfel, daca ei nu vor sa vina in fata poporului, nici poporul nu o sa iasa la vot! Daca presedintele spune: iesiti la vot si noi spunem iesiti in dezbatere: iese el iesim si noi.
8
3
Asta de sub mine sigur e cioban! Un cioban rasciobanit, care poate are niscavai dosare penale si vrea sa scape. Se vede clar ca e cioban pesedist, dupa felul cum scrie. Analfabet.
4
20
al lui, ne i-au de prosti: pai dezbatrea este desprea ceea ce VA FACE, de aceea ea trebuie sa existe. Ce spune el? "A luptat sa ne scape de PSD"? Pai si ina mandatul uramtor ce va mai face? Ca daca in asta, in care "a luptat" lua vacanta ca obosise in vacanta, in urmatorul, in care are deja "guvernul lui" face ce? Uite cum m-a convins asta sa o votez pe Veorica... Forza, Veorica!
16
6
Nu merita sa te intilnesti cu asemenea persoane.Defapt Viorica ,Vasilica a fost sfatuita sa se victimizeze, in sensul ca este femeie si ca barbatii nu stiu sa o respecte. Si duminica seara s-a vazut la un interviu la B1 ,se uita la cineva care ii soptea rasunsurile.In concluzie nu merita sa le faci jocul pesedistilor.
8
20
ESTE UN LAS ! NU ARE ARGUMENTE PENTRU A O CONTRACARA PE DANCILA ! NU A FACUT NIMIC ! DOAR A TIPAT 5 ANI CA PSD-ul NU A FACUT NIMIC . RUSINE IOHANIS , TE FACEA DANCILA DE NU MAI STIIAI CUM TE CHEAMA !
18
7
poza si vedeti ce mufe de idioti au, credeti ca intre viorica si astia e vreo diferenta? lasati-va manipulati atunci ca aia din diaspora care nu vad decat poze pe fbk !!!
19
3
De incompetent ce este, de aceea nu vrea o dezbatere publica.Ce clasa de presedinte este acela care refuza o dezbatere:decat un las ,un INCOMPETENT si sa il mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani?Inseamna ca suntem o natie de prosti si imbecili ...si ne meritam soarta :sa taie salarii si pensii si sa dea oameni afara....pt a-si pune ei amantele si pilele .Vai fi vai de capul nostru.Sa ne aducem aminte de 2010...
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614