REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șeful campaniei PNL anunță că nu o să fie dezbatere Iohannis - Dăncilă

Șeful campaniei PNL anunță că nu o să fie dezbatere Iohannis - Dăncilă

Replica API 11 noiembrie 2019 | 00:00 178

Șeful campaniei PNL la prezidențiale, Dan Motreanu, a declarat luni seara, după o întâlnire a liderilor partidului cu Klaus Iohannis, că șeful statului nu trebuie să meargă la o dezbatere cu Viorica Dancilă în campania dinaintea finalei.

„E foarte clar că nu trebuie să aiba loc dezbateri în turul 2 pentru ca democrația înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetățeanul. O să mergem pe același tip de campanie din primul tur, întâlniri permanente cu cetățenii. Vom face mitinguri, întâlniri cu organizațiile și cu cetățenii. Președintele nu se teme de o confruntare, cei doi candidați sunt bine cunoscuți, punctele de vedere sunt cunoscute. O confruntare nu-și are rostul pentru că nu aduce nimic în plus, nu e nimic de clarificat”, a zis Motreanu, comform stiripesurse.ro. El a adăugat că șeful statului nu și-a spus punctul de vedere și doar a cerut opinia PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu au de ce aparea la TV impreuna Ar fi penibil sa se afiseze cu una care nu a intrat la liceu din prima, nu a luat treapta din prima ,nu a intrat la facultate din prima si ce facultate ?? Veorica a invatat niste texte pe care le repeta cu tupeu si obraznicie Ne scoate chii cu mariri dar e an electoral si a scos tot din sertare marind si preturile Probabil le e frica se simt incoltiti si PSD scoate venin cu carul .Eu nu as vrea sa asdist la un circ TV .Presedintele este un om serios si nu se complace in troaca cu p.......
0
0
Nu are raspunsuri presedintele in functie ! Nu poate justifica imbogatirea ilicita, despre modul cum a dobandit casele prin meditatii la fizica fara sa plateasca impozit ! Despre cum a incalcat Constitutia pe care a jurat sa o apere, despre protejarea magistratilor abuzivi, care au fabricat probe false impotriva contracandidatilor achitati,ca sa i faca lui culoar electoral,despre cum nu a aparat el interesul national in politica externa de care era responsabil, in mandatul sau in fata criticilor externe inventate care ne a lasat in urma Bulgariei si multe altele ! De-asta refuza dezbaterea !
1
0
pai nu a facut nimic pentru tara, nu a facut-o decat de ras, dar nu el este de vina, de vina este lumea asta proasta ca nu vede decat precum calul INAINTE. ce bine a facut neamtul tarii?
3
1
E atat de prost mutul ca se teme sa nu descopere lumea ca o intrece pe proasta satului
10
2
Vei avea de pierdut
7
0
Saraca tara in ce hal a ajuns! Joianis se teme de Veorica sa nu l faca de ras la tv
11
1
Dulapul mergator a primit ordin de la stapanii lui sa si inchida sertarele si sa stea nemiscat
13
3
Pai il intreaba pe.plavan daca are puta si se pierde.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218