REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şeful de la Protecția Copilului NU se teme că ar putea fi schimbat din funcţie

Şeful de la Protecția Copilului NU se teme că ar putea fi schimbat din funcţie

Replica API 14 octombrie 2020 | 23:12 5643

Mai mulţi şefi de deconcentrate sunt vizaţi de noua conducere a administraţiei locale care a anuunţat, încă din campanie, că va face curăţenie generală şi va schimba din funcţii pe cei care nu au muncit şi nu au dat dovadă de seriozitate. Petre Dinică, directorul de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, nu are motive de îngrijorare şi spune că este un om corect care s-a implicat, ani de zile, pentru buna desfăşurare a activităţii instituţiei.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este una din instituțiile subordonate ale Consiliului Județean Constanța. Și, ca foarte multe instituții sau unități administrative teritoriale din subordinea acesteia, duc o lipsă semnificativă de bani, fapt deja cunoscut. Într-o astfel de situație se află și DGASPC Constanța, fapt făcut cunoscut de directorul acesteia, Petre Dinică. Chiar dacă au planuri mărețe pentru centrele din județ pe care le au în coordonare, direcția se descurcă cu ceea ce are își prioritizează activitățile.

„Bani avem pentru activitatea pe care o desfășurăm și pentru salarii, nu cât ne-ar trebui, dar încerăm să ne chibzuim cu ce avem, iar cât despre probleme deosebite, pot să spun că nu avem... doar cele cotidiene legate de activitatea noastră și cele legate de pandemie. Eu am comunicat, încă, actualei conduceri de la Consiliu Județean și nu au găsit suficiente fonduri au putut doar să ne ajute să acoperim strictul necesar, ca să ne continuăm activitatea. Pentru problemele care rămân nerezolvate vom vedea cum vom găsi soluții și pentru ele. Nevoi suntem multe însă noi ne chibzuim și ne descurcăm” a declarat Petre Dinică, șeful DGASPC.

Dinică, directorul neînfricat

Chiar dacă s-a schimbat conducerea administraţiei locale, spune că nu are de ce să își facă griji pentru că acesta este sigur pe activitatea pe care a desfășurat-o în atâția ani de zile. De altfel, se ştie că este destul de apropiat de actualul președinte al CJ, PSD-istul Horia Țuțuianu.

„Nu îmi este teamă de nimic. Noi cu Primăria suntem doar în colaborare, iar de noul președinte al Consiliului Județean... Nu am de ce să îmi fie teamă. Activitatea noastră nu a arătat nimic cum că nu ar fi în regulă în toți acești ani” a conchis directorul DGASPC Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca dinica a fost pus in functie pe criterii de competenta si performanta atunci ce cauta la toate sedintele PSD-ului, in timpul programului de lucru, ca sa-i pupe in fund pe toti nespalatii si jegosii din partid? Este foarte bine ca dinica a plecat dar cand raspunde pentru ce a facut ori nu a facut?
1
0
incapabil promovat de defunctul constantinescu, pe baza de lichelism si pupincurism. dgaspc constanta va supravietui si fara acest oportunist
3
3
Domnul Dinica este un om super calificat pentru functia pe care o are! Foarte muncitor si un bun profesionist! Lucrez in echipa lui de 11 ani si mereu a fost un om corect! Cei care il denigrati ar trebui sa aduceti dovezi! Nu doar asa sa vorbim ca sa ne citim comentariile proprii...
6
6
Nu inteleg de ce denigrati o persoana pe care sunt convins ca nu o cunoasteti personal. As vrea sa comenteze cei care au interactionat cu domnul Dinica efectiv si pe fapte concrete. Eu de fiecare data cand am avut neclaritati si am avut nevoie de ajutor si am intrat in audienta am avut parte de intelegere si de fiecare data am obtinut informatiile si sprijinul de care am avut nevoie. Din partea mea, tot respectul.
9
6
Acum, e momentul sa il dai pe Tobogan pe Dumitrache si scapi!
5
4
si spuneti cu mana pe inima ca-i incredintati porcului copii !!!
8
7
E normal ca dupa 15 ani sa mai vina si altii la conducere. Ar trebui sa se impuna un numar limitat de mandate si un numar limitat de ani la conducerea unui institutii publice.
9
9
lasa ca poate ajungi si langa Domuz Constantinescu si vei avea ocazia sa ii cari iar valiza la hale
7
7
Nu trebuie schimbati oamenii doar de dragul de a o face. Verificati controlati, si daca trebuie sa fie schimbati atunci da. Nu tot ce a fost facut inclusiv pe vremea lui Ceausescu a fost prost. Dovada sta in ceea ce a ramas in urma. Nu comentez suferintele poporului sau dictatura. Dar atunci cand faci o schimbare trebuie sa te asiguri ca ceea ce pui in loc este mai bun si chiar merita. Se numeste meritocratie! In tara in care avem prea multi oameni cu doctorate si diplome luate pe sest...
12
6
Dinica dinica, sa nu au frica ca Lupu te ridica si te da la mancarica
8
7
e belea ce e in directie si nu osa v-a spuna nimeni toti si-au infiat copii de la Dinica si il tin ca pe moaste in directie de directori nici nu mai vorbim citi sunt si ai cui ba chiar a inventat un cabinet juridic cu 7 -8 juristi care dau cu penalizari in salariati legile se schinba mereu si salariati habar nau de ele asistati cresc la terapie ocupationala porci epuri etc Dinica trimite la sacrificare 5 inspectori sa constate taierea porcilor din care mai ramine oasele de ciorba si dupa aceia porneste ancheta unde sunt muschi carnea la cei 7 inspectori care au mincat pina au vomitat masoneri
5
9
Nu stiu cat e de capabil dar au fost schimbati directori competenti doar pentru ca a spus partidul, asa ca..exemplu Arsvom, unde cel demis pentru incompetenta a revenit in functie pentru ca institutia e pe persoana fizica, nu a statului
3
4
Cand am vrut sa merg la jeg.Dinica, paznicul de la intrare mi-a spus ca mai repede intru la presedintele tarii decat la d-l director Dinica.Chiar daca ai dosarul complet nu treci de jig.. de doctorite care mai inventeaza o hartie.
10
8
Ce nu va convine parerologilor?Faptul ca este un foarte bun manager si a pozitionat Directia,din acasta perspectiva,pe unul din primele locuri din tara?
11
15
Doamne nu mi vine sa cred!!!! Nemernicul asta vrea sa moara in functie!! jigodie de om
18
9
A angajat la DGASPC toate odraslele membrilor de partid precum si diversele accesorii de partid din alte localitati. EXACT aceeasi schema ca la RAJA, cuibarul ciumei rosii. Director adjunct este Marcosanu-Geomarco, dati in goagle sa vedeti somitatea. Afara cu toti!
12
7
Mai Dinica sti ca esti o maaare FECALA.
15
9
Cum sa fi om.corect,daca ai directori pensionari si ii tii in functie.Ia bani si pensie totul de la stat.
14
6
Om dedicat
7
15
Dinica este sluga perfecta, creata de servicii. Se inpune o schimbare.
20
9
Acest dinozaur a fost promovat de Gelu Da e prin Stanca. Este in functie din 2005 cand inca era Stanca viceoresedinte la CJ. A pupat toate poalele posibile ale lui Nicusor, Tutuianu si Stroe.... credeti ca nu se va prostitua in continuare?
16
9
Lasand la o parte prostii de mai jos.... Va garantez ca omul e al lui Mazariche
20
9
Cu niste proaspat absolventi de bacalaureat la 30 ani si cu un curs de trei luni de management si va inlocui toate echipele de profesionisti care stiau ce au de facut. Totul pe criteriul politic nu de competenta sau merit. Lucrurile vor ramane la fel pentru cei cu bani. Nu se va schimba nimic in bine pentru cetatenii de rand. Astia s idiotii de la pnl plusr. Fomisti tradatori nepregatiti.
7
15
Fata de Batman
9
8
Pentru ce mananci salarii grase cand tu bei cafea toata ziulica si mananci la Marco polo. La munca cu tine idiotule
23
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367