REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şeful Enel devine primul reprezentant al sectorului energetic recompensat cu premiul Global Leadership

Şeful Enel devine primul reprezentant al sectorului energetic recompensat cu premiul Global Leadership

Replica API 15 decembrie 2019 | 10:06 200

CEO-ul şi directorul general al Enel, Francesco Starace, a devenit primul italian şi, totodată, primul reprezentant al sectorului energetic care a primit premiul Global Leadership pe anul 2019, acordat de Universitatea Berkeley din California, a anunţat compania într-un comunicat de presă, transmite AGERPRES.

"Sunt onorat să accept această recunoaştere importantă din partea UC Berkeley, care subliniază angajamentul Enel de a deschide compania noastră către inovare. Acest premiu este o dovadă concretă a faptului că inovaţia este esenţială pentru a îngloba eficient sustenabilitatea în strategia unei companii. La Enel, am decis să combinăm aceşti doi factori în ceea ce numim "inovabilitate", pe care am încorporat-o în modelul nostru de business şi în toate operaţiunile noastre, cu scopul de a crea valoare comună pentru companie şi pentru partenerii noştri", a declarat Starace.

Directorul general al Enel a fost premiat ca urmare a angajamentului său, din ultimii ani, în crearea şi promovarea inovaţiei şi utilizarea tehnologiei în întreaga lume.

În trecut, Universitatea Berkeley din California a recunoscut lideri politici şi de afaceri importanţi, reformatori şi oameni de stat care au fost responsabili de stimularea creşterii economice naţionale şi globale.

Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul celei de-a 6-a ediţii a Conferinţei Mondiale Anuale de Inovare Deschisă. Anul acesta, conferinţa a avut loc, în premieră, în Italia, la Roma, iar tema a fost "Deschiderea pentru gestionarea provocărilor de afaceri şi societate".

Evenimentul a reunit lideri din mediul academic şi industrie care au discutat despre modul în care afacerile pot identifica, în provocările din societate, oportunităţi de creştere care să permită transformarea, menţionează compania.

Enel este prezentă şi în România, unde deţine distribuţiile de energie electrică Muntenia Sud, Dobrogea şi Banat, precum şi capacităţi de producere a energiei regenerabile.

Sursa: Agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au dat spaga unde trebuie
0
0
Cadourile de la cernavoda vai mama lor. A costat cutia mai mult ca ce era inauntru
0
0
dupa ce suntem furati in cel mai abject mod acuma mai si aplaudam,enel nu a facut nimic decat sa ne ia banii
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614