REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ȘEFUL Gărzii Naționale de Mediu, în control pe LITORAL: În 20 de ani, lucrurile au rămas la fel. VIDEO!

ȘEFUL Gărzii Naționale de Mediu, în control pe LITORAL: În 20 de ani, lucrurile au rămas la fel. VIDEO!

Replica API 3 mai 2021 | 23:35 1812

Șeful Gărzii Naționale de Mediu se află pe litoral, într-o vizită de lucru. Tematica este legată de activitățile de picnic, în aer liber.

Oficialul a prezentat și o primă concluzia, după vizita pe plaja din Năvodari: multe gunoaie, dezvoltări imobiliare în expansiune, cu multe deșeuri lângă. Comisarul șef al Gărzii de Mediu spune că, în perioada imediat următoare, va lua la pas tot litoralul.

„În calitate de comisar general, e prima mea ieșire pe județul Constanța și vreau să văd cum s-au așternut lucrurile aici. La TV am văzut 20 de ani cum autoritățile au venit pe malul mării, au dat indicații, au plecat și lucrurile au rămas la fel. Vom lua stațiunile la rând să vedem ce este de făcut și, în lunile care vin, vom fi permanent pe litoral să sancționăm orice fapte cu caracter contravențional sau infracțional care țin de mediu“, a declarat șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu.

Cu tristețe spun că în Năvodari am găsit foarte multe gunoaie, deșeuri, conglomerate de materiale de construcții puse peste deșeuri, părăsite pe terenuri, dezvoltări imobiliare în expansiune cu munți de deșeuri lângă și multă mizerie - asta e ce am putut observa la prima vedere. Când vom analiza în profunzime cred că vom găsi și alte lucruri. Cu ajutorul colegilor de la Garda de Mediu din Constanța și al celorlalte instituții vom face cât mai multe controale pe litoral, săptămânale, și încercăm să punem presiune pe autoritatea publică locală și pe instituțiile care ar trebui să curețe litoralul românesc“, a mai spus Octavian Berceanu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vada dezastrul ecologic de la Eforie Nord, strazi bubuite ca dupa bombardament si praful de 4 m !!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218