REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Şeful OPC a cerut ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ a Tavernei Zorbas din Neptun!

Şeful OPC a cerut ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ a Tavernei Zorbas din Neptun!

Replica API 2 august 2018 | 14:36 561

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului din Constanţa, Horia Constantinescu, a oferit în cursul zilei de astăzi, 2 august a.c., declaraţii cu privire la incidentul petrecut miercuri, 1 august 2018, în timp ce efectua împreună cu echipa CJPC Constanţa un control la Taverna Zorbas din staţiunea Neptun.

"Pentru Terasa Zorbas din stațiunea Neptun s-a trimis propunerea către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului de închidere definitivă a activității" a declarație șeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu. Acesta a declarat că, de asemenea, agentul economic va fi sancționat contravențional cu suma de 30 de mii de lei pentru obstrucționarea controlului comisarilor pe terasă. "La rândul său, comisarul Ecaterina Scînteie, cea care a fost agresată în timpul controlului a declarat ca a fost agresată de trei consumatori de pe terasă în timp ce îi transmitea măsurile pe care le vom lua, iar aceștia au pus mâna pe mine m-au îmbrâncit peste scaunele de pe terasă.", a adăugat şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu. Ea a declarat că în cei 11 ani de activitate nu i s-a mai întâmplat așa ceva. Potrivit declaraţiilor, Taverna Zobras va fi închisă definitiv. În acest caz, administratorul Tavernei Zobras Cătălin Ciripan a declarat în apărarea lui că a fost al patrulea control, din partea mai multor autorităţi competente, într-o singură lună, şi acest lucru l-a făcut să reacţioneze în felul acesta. "A fost al patrulea control efectuat în decurs de o lună", a declarat acesta în cursul zilei de joi, 2 august a.c. la sediul OPC Constanţa.

Reamintim că un scandal monstru s-a petrecut la Neptun, la Taverna Zorbas, în cursul zilei de miercuri, 1 august! Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, şi colegii acestuia au chemat Poliţia şi Jandarmeria în ajutor după ce, susţine şeful CJPC, au fost agresaţi de reprezentanţii localului.

Horia Constantinescu s-a prezentat la Poliţia Neptun, unde a declarat că lui şi colegilor săi le-au fost smulse telefoanele, pentru că intraseră filmând în unitate. Mai mult, comisarul şef adjunct precizează că a fost bătut de 3 indivizi, strâns de gât şi că i-a sărit un dinte în timpul altercaţiei (click pe imagini!). Cel mai probabil, situaţia va fi clarificată de imaginile surprinse pe camerele de filmat din incinta localului (dacă acestea au fost funcţionale în momentul incidentului).

Citeşte şi: VIDEO! Şeful CJPC, Horia Constantinescu, LUAT LA BĂTAIE pe terasa Zorbas

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zorba's Taverna a gost inchisa si in Grecia, gasiti pe google. Sa aibe vreo legatura ? Au mancare belea, delicatese, care cam fac concurenta altora.
0
0
S-a dus sotul sa cumpere doua ciorbe de la Ana Bistro, Tomis colt cu Soveja. Cand s-a uitat in bucatarie, o femeie gusta din ciorbe si mai punea ceva usturoi, apoi iar gusta si mai amesteca in caserole. A achitat ciorbele, le-a urat pofta buna si a plecat. Sa iti pui balele de sifilitica in mancarea clientilor este incalificabil! Si cica este restaurant vegan.
22
3
Pot confirma doua controale consecutive la distanta de cateva zile. Doream sa achitam si am fost rugati sa asteptam putin ca a venit controlul si se numara banii. Ne-am mirat ca mai venise si cu cateva zile in urma. Mi-ar parea rau sa se inchida pentru ca era un loc civilizat din toate punctele de vedere. Am primit bon de fiecare data pentru orice am comandat de la terasa, am primit bon zilnic pentru sezlong, ambianta placuta, personal civilizat. Regret nespus intamplarea si cred ca ar trebui ca organele competente sa analizeze aprofundat cu justete motivul pentru care patronul a cedat nervos.
6
0
La Mesopotamia in City Mall le scapa painea pe jos si apoi o dau clientului. La fel carnea care cade in afara zonei de taiere, este refolosita. O infectie totala. Personalul sfideaza clientii. Ar trebui urmariti . . .
22
0
Horia spaga de 500 mil luata la vama de la Nomi sa nu ii inchizi restaurantele La Canapele iti zice ceva?
1
0
pana cand o sa mai continue asa? pana cand cei de la OPC fac abuz ? asa nu se mai poate, ei au devenit asa pentru ca voi cei multi i-ati lasat, i-ati votat si continuati sa-i votati.
1
0
I s.a inchis unitatea pentru o pata de rugina de dimensiunea unei monezi pe grilajul de la un frigider de sticle. In rest omul avea totul in perfecta oridne , termene de valabilitate al produselor perfecte, igiena perfecta. Asta e Romania. Informati.va retarzilor.
2
0
Felicitari inteleapta decizie ! Daca ar fii lucrat corect si in conditii de igiena nu ar fi trebuit sa reactioneze agresiv . Astia in trei luni de sezon vor sa dea lovitura chiar cu riscul de a imbolnavi lumea . Domnule Horia taiati in carne vie ca sa fie un exemplu pentru toti !
5
6
Nu am inteles, pentru ce i se inchide omului unitatea???? Au gasit nereguli sau ca razbunare pentru ceea ce s-a intamplat???
10
5
Bravoooooooo,,foarte bine
3
9
Bvo horia!!
4
10
Horica batashul. Functionarul bata si-a luat-o si el, cam o miime din ce merita. Controale pe sistem SOVIET. Bai nea Horica, PREVENTIE iti spune ceva? Asa, de numele principiului...intreb pentru un prieten. Asta daca tot ai tu asa de mult chef de treaba. Si mai am o idee: daca iti fac o sesizare intemeiata pentru serviciile RAJA sau ENEL te bagi? Te bagi pe naiba - o sa stai ca bocu-n iarba.
10
7
pe cand controale si la firmele de transport din judet care isi bat joc de calatori? acolo ii interzic sefii? aia dau autobuze pentru mitinguri in capitala si sunt scutiti de controale?
7
1
poftim de ce sunt in stare ce-i pe care-i votati, dupa ce se vad in scaune se pisa pe voi
7
2
Daca ati avea afaceri corecte si cinstite nu ati fi "deranjati" nici daca ati avea 100 de controale...s-ar satura si autoritatile sa vina degeaba in controale la voi....intr-o saptamana pe litoral am primit 2 bonuri fiscale in total...restul doar multumiri...ptr ce am achitat....Haideti sa mai ne uitam si in "curtea"noastra si sa nu mai dam vina mereu pe altii
10
9
bineinteles 4 controale intr-o luna ..banuiesc ca nu au venit sa admire angajatii au venit dupa spaga ...ce fel de exemplu dau celor care lucreaza in afara tarii si vor sa faca o mica afacere de genu in Romania..tot spagari au ramas pacat!!
11
5
Si nu mai iau spaga?Nasul fiului lui Adrian Nastatse Horica isi face campanie ptr alegeri primar ca si Piedone .La rechinii PSD nu se duce -la cluburi etc
12
0
Pana in prezent Horica a fost singurul functionar care a facut ceva spre binele constantenilor de rand si i-a amendat pe toti machidonii retardati mintal.
16
7
cipaniada culinara trebuie sa ia sfarsit! impreuna cu cea imobiliara
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614