REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şeful OPC Constanţa, AMENINŢAT "cu multe lumânări" de ginerele lui Pelehra de la Cuptorul cu Plăcinte!

Şeful OPC Constanţa, AMENINŢAT "cu multe lumânări" de ginerele lui Pelehra de la Cuptorul cu Plăcinte!

Replica API 17 iulie 2017 | 19:31 2017

Alexandru Mircea (foto: Facebook)

Ginerele unuia dintre comercianţii sancţionaţi de şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa reacţionează! Alexandru Mircea a ţinut să îi transmită şefului CJPC, Horia Constantinescu, ameninţări, precizând că romii nu vor mai vota cu PSD, având în vedere controalele comisariatului, dar şi că... "multe lumânări vor arde" pentru şeful CJPC! (click pe imagini pentru vizualizarea mesajului complet!):

De menţionat că Alexandru Mircea este ginerele lui Gheorghe Pelehra, patronul Cuptorului cu Plăcinte din Satul de Vacanţă, o locaţie amendată şi închisă de şeful CJPC pentru numeroase deficienţe! Printre altele, amintim muştarul cu muşte, carnea de mici ţinută la temperaturi ridicate şi aşa mai departe.

UPDATE. Iată reacţia lui Alexandru Mircea, pe Facebook:

primul comentariu: "S-a simțit amenințat? Bagamias p.. in el de zdrenta profita de orice să-și facă reclama".

al doilea comentariu: "Faptul ca acest om vrea să pozeze intr-o victima și nu a postat întregul mesaj ma obliga să-mi asum sincera reacție pe care am avut-o însă , vreau sa fac câteva precizari. Mesajul nu este amenințător și mai degrabă unul CRITIC în urma super campaniei mediatice pe care a făcut-o in perioada estivala, el făcând parte din PSD mi-am permis sa fac această precizare cu lipsa de reacție la adresa ministrului turismului , care este constănțean și nu a avut nici un fel de poziție în urma super campaniei mediatice a O.P.C -lui Constanța. Eu cred ca masurile de siguranță ptr cetățeni se pot lua, face și discret".

Alte detalii:

https://www.replicaonline.ro/cuptorul-cu-placinte-inchis-pentru-6-luni-unii-clienti-suparati-ca-nu-mai-pot-manca-mici-cu-muste-si-mustar-tinut-in-cutii-de-vopsea-322967/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai la prowc asta se promoveaza de ani de zile: tiganizarea Romaniei. Tinerii sunt spalati pe creier zilnic. Nu au cu ce sa compare, nu sunt in stare sa gaseasca si alternative de informare. Televiziunile au distus generatiile de dupa revolutie. Ei au devenit doar niste maimute care imita ce vad la tv fara sa gandeasca. Se doreste ca tinerii sa devina doar o masa de manevra, usor de manipulat, f ieftini
2
0
oaaau ce se incurca pastosu fainonu in limba romana.dragule fa o tura pe la scoala credema o sa i-ti foloseasca.
5
1
Pelehra-PeLepra....
4
1
Felicitari domnului Horia!!! Cu ocazia asta se pun la punct asa zisele localuri din Constanta!!! Rusine acestei specii care vorbeste si nu ramane decat cu vorbele. Am ajuns sa fim speriati de niste lichele fara scoala si minte! Sper sa-si revina Constanta intr-o buna zi!
19
1
nea Pelehra,intreb si eu ca Nastase Ilie:ce-o iesi din sexul dintre buhaiu asta si fata matale?Daca seamana cu el iese un mini elefantel ciocolatiu.Auzi da e bun de ceva?La cat de umflat si hidos e pariez ca futaiu cu asta e pedeapsa.Trebuie ca femeie sa te droghezi masiv si sa fii beata rupta simultan.Ca femeie nu m-as f...e cu asta si 175 de ani sa am si sa fie singuru mascul de pe Terra.Ba Buhaiule,ascunde-te ba.urat te-a facut mata!Cra-craaaaa.craaaaaa.
15
1
ALO POLITIA CE FACE? PE CINE PAZESTE? Chiat ne COMPORTAM CA ANIMALELE IN JUNGLA?Daca le-ati dat nas pana acum la toti machedoniI sa faca legea si sa-si bata joc de oameni , EI NU-S BAT JOC DE OAMENI DE AZI DR IERI DIN TOTDEAUNA .... DEJA SE CRED CUCERITORII PLANETEI
25
0
Publicitate gratuita pentru drojdia societatii.
15
0
Jos cu tiganii!
23
0
L-ati facut celebru pe ceafa lata asta.De doua zile ocupa spatiul publicatiei.
15
1
Vai de voi!
6
4
Nu mai cumparati de la tigani si va inchide magazinu....si fara opc....
20
1
Ce intuneric e in poza!nu s-a inventat selfie cu croncaneli
28
0
Cimpanzeu asta de Congo ar trebui sa fie la puscarie deja pentru amenintari,pulan voi de ciori nenorocite.
27
1
Pai ii scade pinca tiganului ! Bai ce palma i-a tras asta makedonului ! I-a luat singura fata ! Blestem mai mare ca asta nu se putea ! Sa-ti ia fat un tigan ? Hai daca era mucan mai treaca merge , dar un ghiftu !?! Bai si ce mandrete de fata era mushata . Se spargea in figuri cu slk-ul si nu baga armanii in seama . Daca i-a placut poola de ghift , acum sufera !
25
4
Ce o sa-i faca ???Este sigur pe corectitudinea de care da dovada !
11
0
Ce analfabef!! Sa mori in focuri javra!
15
1
Brv Alx,shmkr,rspct!
3
22
Partidul Adevarata Romanie o sa faca ordine in aceasta tara, va garantez!
16
3
Oare ce iese dintr-un makidon si un tzigan: da iese un evazionist. 100%.
36
9
Alooo OPC verifica si o cazatura de cort de pe plaja Costinesti?
18
0
Bai cipanilor , rau ati mai ajuns ! De disperati dupa paratzi , ati ajuns sa va dati machidoncele la futut la cioroi ! ptiu !...
33
3
Pt cei care nu stiu, ginerele lui Pelehra e TIGAN 100%.......cica nu a mai scapat fiisa de el, a fost scandal atunci , sa ia fata makedoanca un tigan borat de sot.....dar nu s a lasat tiganu....si ea e transformata intr o tiganca intre timp....din pacate....!!! Nu exista cruce mai grea pt Pelehra decat asta.....credeti ma...a innebunit makedonul atunci de durere, barem daca era un tigan frumos, nu o scarbosenie ca asta!
48
0
SLANINA CU URECHI ESTI TIIMP DAAA.OMORI OAMENI CU ASA ZISA TA AFACERE.SA ITI IAU FATA IN CAR JAPITA UNFLATA.CE TREABA SA AIBA PSD CU UNUL CA TINE JAPITA.APRINZI LUMINARI SPUI OK APRINDE POATE O SA REZOLVE DIVINITATEA CE A INCEPUT CU TINE SI AFACEREATI OPC-UL.ASA CA APRINDE NU TE LASA.NU VA MAI SATURA DKU DE MALAI.DA FAMILIEI TALE TIMP DE 2 SAPT CE PRODUCI TU ACOLO SI DUPA OAMENILOR CARE NU AU NICI O VINA CA ESTI TIMP.
20
3
Uite ce fata de cretin are porcul asta de makidon. A crescut la coada oii si a ranit rahatul la porci, s-a jucat cu cacareze si acum se crede comerciant. Vai de capul lui de cretin si a neamului lui de cacat, toti analfabetii se dau....elevati si se lauda ca fac bani. Alo, ANAF si Procuratura sunteti orbi si surzi sau mancati moca din laturile boilor astia? Faceti-va treaba si verificatiila sange, nu o mai frecati ca pe makidoni ii ocoliti, jigodiilor.
22
6
La canal cu ei, uite-l p-asta din poza ce zdravan e, sapa cat doi trei oameni normali. Unde mai pui ca ii faci si un bine, poate capata un corp de invidiat dupa. Si dupa 12 ore de munca n-are decat sa dea cate mesaje vrea din partea mea.
28
0
Potia si parchetul sa-si faca datoria, sunt mesaje scrise, deci probe, la puscarie cu ei, OPC in continuare pe comerciantii care nu-si fac datoria si nu respecta regulile de igiena si protectie sanitara si veterinara. La puscarie cu amatorii si hotii de makedoni si tzigani.
22
1
Ciori borate!!!
31
1
Cinva i si face treaba si gata au sarit la gitul lui..toate javrele de mache si tigani...a venit timpul sa ne respectam nu sa mincan hindel pe pine.ei ar minca jegul ala servit?!
20
3
Ce blestem mai mare l-ar putea lovi pe conu Pelehra decat sa aiba un ginere de teapa boratului asta din clanul Oaie !
46
2
cand veniti sa dati amenzi puneti-va masca pe fata ,cu nemernicii nu te pui te arde si dupa 3 ani de zile va face inima fripta
14
3
Exista un singur loc pe lumea asta pt toti gipsoii astia borati. Se numea Auschwitz-Birkenau.
47
4
In primul rand,OPC-ul ramane valabil si daca PSD-ul dispare din peisaj. Daca tiganii vor sa otraveasca pe cineva,pai sa-si otraveasca co-etnicii,nu am nimic impotriva. Noi nu avem nevoie de imputiti care sa ne vanda imputiciuni. Nu le convine,sa se care naibii in Pakistan.
50
1
Cioara borata cu aere de gentalman
36
1
Sa ii dea cineva foc porcului asta tiganesc borat
41
2
de cand e condus OPC-ul de un roman se aplica legea, hai sa ne aducem aminte cand era condus de machidoni?
58
5
Nu stiu ce aveti cu romii, ei nu au nicio vina ca noi nu stim ce sa facem cu ei. Daca ii lasi singuri pe strazi ei fac doar cat ii duce capul. Avem atatea cariere de piatra, mine parasite, canalul bucuresti - marea neagra de sapat si ne plangem ca nu avem bani pentru ele.
50
2
Incredibil ce se intampla !? Tiganii si machedonii fac legea intr-un oras turistic, cum este Constanta... ne mai miram de ce C-ta "ararata cum arata" acum: DEGRADANT, fiind printe primele orase ale tarii ! Pe ce loc este acum ?! Cine sunt vinovatii ??
62
6
Si la terasa AZUR din mamaia la fel.da nimic de opc
27
1
Nu se pot face si mici din carne de cioroi? La alegeri, tiganii din Constanta sunt ca ungurii in parlament, voteaza cu cine da mai mult.
56
2
Dar buhaiul asta imputit,tigan borit,fata de drogat si de criminal,trebuie dus in piata ,in fata tuturor ,si sa I se DEA sa manince toate mustele,si tot mucegaiul ,carnea de mici mucegaita ,toata mizeria gasita la el lin local,si apoi linsat de populatie,sa termine cu amenintarile,CA nu este el buricul pamintului, este UN tigan borit,UN traficant periculos,ma Mir cum este ginerele Lui pelehra,UN drogat
57
3
Asemenea amenintari are trebui tratate ca atare de oamenii legii, parerea mea!
52
3
Cineva isi face treaba si noi romanii nu apreciem, criticam, ca doar atat stim sa facem. Felicitari pt domnul Horia. Uite ce mancam noi pana acum in restaurante aparent frumoase. Numai zoaie plateam si mancam. Lacomia patornului roman n-are limite.
43
4
Se vede ca e ginerica, s-a indopat cu placinta si mici.
53
2
asta are fatza de makiroom
54
7
Cu ce fel de amenintari a ajuns un tigan sa fie ginere de machidon?? L a incoltit bine ca sa i dea fata. Astia nu accepta romanii, daramite asa ceva, nasol tare.
50
2
primul borat ce patrunde intr-o familie de machidoni. astia mai ramasesera netiganizati.
56
2
am ajuns sa mancam din mana romilor lui oaie.niste analfabeti care nu stiu sa scrie
49
1
pe tigani si machedoni ii leaga o.dragoste eterna. Ce frumos. Dragoste, iubire pt.PSD si hotiiile....pt mine nu e nici un dubiu...machedon egal tigan.
56
10
De aici dati va seama ce coruptie electorala era.Mazare ai apara dadeau si spaga la partid si il si vota.La munca cu jegosii astia.
47
5
pana acum;machidon sa aiba de ginere o baragladina de-asta?aaaoleooo,nasol.frate,voi vedeti ce fatzau are garoiu asta?maaamaaa,rusine mare ba sa ai elefantu asta de mare in familie.
50
5
Ce fata ai manca-mi-ai drobul.tiganie 100% .era a in disperare nenea Gelu care e machidon ,sa-si dea fata la tigani? Ori l-ati prins la camata si ti-a dat fata " pachet" " semn"
46
2
Bravo Horia, tine-o tot asa, jos cu hotii astia, fa ce trebuie in continuare si o sa vezi ca oamenii vor tine cont ca esti un om corect !
49
3
In primul rand, ma intreb: De ce trebuia sa plece pe traseu chiar seful opc? De ce ailalti nu isi fac treaba? In al 2lea rand... Cu amenintarile de "lumanari" nu sunt deacord. Dar cu cele de a numai vota PSD.. ii sustin!
40
6
Nu a cotizat la partid si daia
10
17
Sabroso, Cuptorul cu Placinte, Terasele din piata Ovidiu, terasele din piateta Cazino - sunt cateva din locatiile unde jegul din spatele reclamelor frumoase a fost scos la suprafata. Spuneti-i mersi acestui om, ca acum stiti de ce restaurante sa va feriti. Pana acum, toti de la OPC erau cumparati cu spagi sau cu o masa moca, numai fomisti erau ! Sa fie sanatos, sa-i verifice pe toti, iart acolo unde sunt probleme, sa-i inchida din prima !
56
2
Sa va fie rusine jegosilor , mancau si copii acolo , cine stie cati oameni au avut probleme...
58
2
In Primarie umbla prin birouri sa inregistreze angajatii si pe Viceprimari. L-au prins acum o luna cum inregistra. Au innebunit toti.
14
1
F bine face Horia ... am ajuns sa ne fie frica sa mai mancat in vre o locatie din orasul asta. Toti sunt pusi pe japca vor sa se imbogateasca si vand expiraciuni si imputiciuni nu le pasa ca se imbolnaveste atata lume si le pune viata in pericol. Totusi mi se pare prea blanda sanctiunea, initial n ar mai trebui sa mai functioneze niciodata la ce jale s a gasit acolo... treziti va oameni buni !!!! Dorim sa se faca curatenie in domeniu si sa fie inchise toate care nu corespund normelor... nu e posibil asa ceva sa fim speriati inte un oras ca asta.
42
3
Ati facut cumva un reality show din viata acestui nene de la opc ? Poate in episodul de maine aflam si ce serveste la cina
15
22
O fi vorba despre lumanari parfumate? O fi vorba de vreo cina romantica la lumina lumanarilor? Nu stim! Dar nici nu trebuie sa aflam!pare ca vor sa se cunoasca mai bine!
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108