REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șeful OPC îl trage de urechi pe Făgădău pentru locurile de joacă lăsate în paragină

Șeful OPC îl trage de urechi pe Făgădău pentru locurile de joacă lăsate în paragină

Replica API 12 septembrie 2017 | 12:16 450

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct la Protecția Consumatorului, l-a invitat pe primarul Decebal Făgădău, pe 14 septembrie, la sediul CJPC din Constanța pentru a răspunde direct de situația locurilor de joacă pentru copii, după ce a fost depusă o reclamație cu privire la acest aspect la instituția de control. Mai precis, Primăria Municipiului Constanța va fi tratată precum un operator economic prestator de serviciu, după cum a precizat conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și se pot ajunge și la sancțiuni.

Astfel, situația deplorabilă a locurilor de joacă pentru copii, care nu mai sunt un prilej de relaxare, ci o provocare continuă de a nu se accidenta în timp ce se joacă, a ajuns și în atenția organelor de control. Făgădău a anunțat în urmă cu câteva luni, la una din ședințele de Consiliu Local că dorește să modernizeze toate locurile de joacă care se mai află în subordinea municipalității și să înființeze altele noi, ca numărul acesta să ajungă la 100 pe raza municipiului.

De precizat este faptul că deja s-au eliberat autorizații pentru modernizarea unor spații, însă, până în prezent, nu au început lucrările de modernizare la aceste spații.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa recunoastem,tovarasi ca avem zero locuri de joaca in cartierele orasului.Ca are Horia interese,treaba lui;in schimb pentru mine ca cetatean conteaza ca s-au miscat un pic lucrurile.Cand vor veni din nou alegerile,stiu pe cine nu voi pune stampila.ce e f.nasol e ca deja orasul e iremediabil distrus ca doar n-o sa vina cineva sa dinamiteze blocurile facute de cipani si ,,molurile,,si benzinariile dintre blocuri.Tovarasii cipani mari constructori stiu ca au sufocat orasul?Ia mergeti tovarasi in Sibiu,sa vedeti unde au ,,prostii,,aia molurile;la periferie,da,da.Dar la noi ,cipaneii au,,spate,,.
2
2
Oare cat mai suportam prosteala asta a fatalaului?tiganii imprastie gunoaiele peste tot,cainii umbla in turme,locuri de joaca?vreti prea mult.cosuri de gunoi?never ever.totul s-ar rezolva cu ceva agenti de Politia locala care sa patruleze pe langa ghene,parcuri...au ajuns aurolacii sa atace copii langa scoli si Fagadau e la vanatoare in kenya.halal gospodar.
1
1
Sa-i rupa cineva urechile domnului primar Fagadau pentru ca nu fiscalizeaza piata de legume si fructe a tarabelor din lemn facute chiar de el, langa marele ANAF, la 50 de metri de masinile ANAF ANTIFRAUDA. Rusine, mare rusine sa nu existe case de marcat si bonuri fiscale, de fapt este o mare coruptie la vedere. Daca ceri bon fiscal primesti amenintari cu cutitul scos de sub tejghea de catre tziganii patroni. Am ajuns sa-l regretam pe Ceausescu. Hotia a ajuns la mare rang !
3
2
Nici eu nu ma duceam la OPC daca ma chema
3
2
Ce bine este sa iti faci campanie electorala cu banii statului...
5
5
E prea de tot ,nu se mai poate locui in comuna asta tiganeasca.... esti in pericol la orice pas. In constanta speranta de viata e cu 20 de ani mai mica din cauza nivelului de trai ca in Baghdad
8
0
In tomis nord pe str dobrila eugeniu nu avem cosuri de gunoi !!!!Atentie intr un sat Galesu exista cos de gunoi la fieccare stalp!!!
8
0
Nu se deranjeaza Don primar Fatalau,el are cu totul si cu totul alte treburi.Odata vede nasu puta finului,asa si Fagadau primaria,daca crede ca mai prosteste el si-a luat gandu. Se vede ca nu are stofa si nici caracter.
13
1
pe Horica eu l-am pus, chiar daca este un hanicapat de interlop cu frustrari maxime. de fapt e in zero absolut, in repetent perpetuum la comportament
4
6
Se asteapta aprobare sa bage nisip sau pamant sub leagane ? Se vede cadrul din fier a disparut pamantu !!!
0
4
Desteptul asta de Horia, vrea sa ii ia locul, priviti poza cu Jeep ul sau, sa va dati seama cine a facut reclamatia si pozele. Pai boul asta isi face campanie pe banii nostri, pe salariul de la ANPC, chiar nu vede nimeni intentia acestuia? Rusine bai hotule, nu o sa ajungi niciodata la Primarie!
8
15
Bravo Horia urecheza-l pe Fagadau
14
8
Si uite asa iese la iveala de ce seful OPC face teatru ieftin din actiunile pe care institutia pe care pe conduce le intreprinde. Deci vrei la primaria Constanta dle Horia, de ce nu spui asa ? Daca la Costinesti nu ai prins decat locul 3, te-a batut Traian de te-a ascultat cu urechea, o incerci si la Constanta. Ce urmeaza ? Medgidia, Eforie, Navodari, Mangalia ?! Hai ca sunteti penibili !
10
12
Acest slugoi incompetent nu merita tras de urechi, ci un ferm si puternic sut in cur din partea fiecarui naiv care l-a votat.
21
5
ati votat psd, luati psd
17
3
Oameni buni, institutiile de control ale statului au inceput in sfarsit sa se miste. Totul este ca noi sa facem plangeri SCRISE catre ei. Chiar daca sunt semnate sau trimise anonime. Se iau la verificat si cele trimise anonime. Totul este sa reclamati ce nu este in ordine in orice domeniu.
12
5
Orasul este diatrus si el este plecat in Kenia la vanatoare. Mincinos si incompetent. Palaz primar!
1
21
Sa mai facem niste locuinte sociale pentru asistatii social, zic...ca vin alegerile,nu?
15
0
Dar constructia de supermarketuri in centrul orasului nu o vede nimeni ? In zona delfinariu s a mutilat pur si simplu soseaua pt a face plac marilor investitori care ne otravesc cu produsele lor pline de chimicale refuzate in occident. Toate supermarketurile ar trebui construite la limita exterioara a orasului , nu sa aglomeram zone deja mult aglomerate. Rusine
21
0
Il doare in cur pe Fagadau. Mai bineumplem orasul de biserici si de stalpi pe trotuare.oarecand o sa fie demolata biserica ridicata fara autorizatie langa Statia Petrom Boema? Dar oare lucrarile demantuiala facute in Piata Ovidiu nu le vede nimeni? Doar au garantie.
22
3
catanii de vita vercea ,a dat-o in doine au inchis makidonii speluncile si nu mai are alt subiect decat maidanele cu gunoi
10
6
il doare fix in pl de orasul asta.sau nici acolo .nu vedeti ce oras mizerabil avem . sat de tigani suntem
22
2
ai desfiintat locurile de joaca. Numai in tomis 3, le-ai inlocuit cu doua biserici si nenumarate blocuri. Nu ti-e rusine ?
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614