REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şeful Poliţiei Române a fost DEMIS!

Şeful Poliţiei Române a fost DEMIS!

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:12 405

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni dimineaţă, în jurul orei 09.00, la Palatul Victoria, una dintre discuţii fiind şi pe seama şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, cel de la care a pornit scandalul cu fostul premier Mihai Tudose.

Premierul interimar Mihai Fifor a declarat, marţi seară, după ce a participat la şedinţa MAI despre măsurile luate ca urmare a avertizărilor meteo, că a discutat cu Carmen Dan şi despre probleme care ţin de "organizarea ministerului".

Întrebat dacă s-a discutat şi despre demisia actualului şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, Mihai Fifor a declarat: "Asta este o situaţie pe care o să o analizăm cu foarte mare atenţie în cursul zilei de mâine (miercuri -n.r.) şi o să luăm o decizie".

Într-un final, decizia demisiei a fost luată, iar în locul lui Bogdan Despescu a fost numit Cătălin Ioniţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Riscul bugetarilor!Daca ai o afacere privata cat de mica te doare la bascheti ca angajatii tai pipaie minore ,nu te demite nimeni.
2
1
irina , nu mai comenta ca esti o jartea penala . si tu si toti ceilalti care vorbiti in necunostinta de cauza ...
2
2
ce fata de Grivei jegarit are,, ce concurs sa dea asta la viteza pe scari ?? A fost numit de statul paralel, adik Toba, SRI, Gralul Pahontu SPP, pe care l-a ajutat cu dosarl uciderii unui om nevinovat la vanatoare, pe cand Despescu era inspector sef la IPJ Prahova, si alte servicii oculte . Demisia este pentru oameni de onoare, asta are asa ceva?, doar nimicnicie..prietenii stiu de ce....
5
0
ai meritat sa te dea jos ai fost un om cu doua fete.
5
1
A fost luata decizia demisiei!? Poate decizia demiterii, demisia fiind un act unilateral din partea angajatului, iar eu nu cred ca Despescu si-a prezentat demisia. Nu-i asa replica? Daca a dat si concurs pe post... sa vezi atunci ce o sa plateasca ministerul!!!!
3
3
Aceasta ministareasa, impreuna cu cealalta tatza Olguta prostutza , au distrus M.A.I. ! Intr-un an de zile au obligat , prin legile lor tampite, sa motiveze 8000 de politisti si cadre din minister sa aleaga iesirea la pensie , lasand tara fara aparare in fata celor 4000 de luscariasi eliberati din penitenciare ! Acum .... cand au vazut acezte doua nemaritate ca treaba se ingriasa au gasit solutia sa angajeze de pe strada cateva mii de persoane pe care vor sa-i faca politisti , neverificati si care nu or sa aiba experienta necesara luptei cu infractorii ! Asa se intampla cand Politicul decide!
4
2
Raspunderea in fata legii este individuala,pedepsele colective sunt interzise,Despescu in instanta cu ei nu fi fraier sa-ti plateasca daune si urmasii lor.Exclus amante cocatoare de zacusca sa faca praf generali& chestori.La urmatorul miting mare Rezist luati-va liber toti!
4
2
Decizie politica injusts si lipsita de suport .
3
2
Omul ce a dat jos un guvern,un premier...
3
1
Hai si cu sobaru de la cta.....un pion murdarit de machidoni
5
2
O tampita de secretara a zapacit Ministerul de Interne,asa se intampla cand pui curvele sa conduca
5
4
ce moaca de pedofil are baitul asta din poza !!!
5
6
dupa ce l-ati sacrificat pe tudose, pana la urma tot aia ati facut !!!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614