REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șeful Poliției Române, primele precizări după moartea olandezului: Se ia în calcul ca acesta să fi fost ucis

Șeful Poliției Române, primele precizări după moartea olandezului: Se ia în calcul ca acesta să fi fost ucis

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:00 135

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat, luni, în exclusivitate pentru B1 TV, că principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița s-a aruncat în fața unui camion.

”Mi-a fost transmis de ofițerul de legătură al Poliției Române la Amsterdam că suspectul, cetățean olandez, s-a aruncat în fața unui camion. Nu știm dacă s-a sinucis sau a fost un accident”, a declarat șeful Poliției Române.

Întrebat cum au reușit autoritățile române să ajungă pe urmele olandezului, chestorul Liviu Vasilecu a precizat: ”În urma activităților investigative desfășurate începând de vineri seara, sâmbătă seara, în urma analizei unui volum foarte mare de imagini de la camerele din zonă, nu numai camerele din comuna Gura Șuții, ci și din comunele învecinate, în jurul orelor 19.00 am rămas pe ipoteza unei mașini suspecte. La ora 19.00 a fost identificat că cel care a folosit mașina este un cetățean olandez. La acea oră era în drum înspre Amsterdam. În jurul orei 19.50 s-a luat legătura cu el pentru a ne confirma dacă a fost în România, el nefiind în acel moment suspect sau existând vreo suspiciune. Ne-a confirmat că a fost în România, că se află în aeroport și că a fost în Dâmbovița cu scopuri turistice. Din acel moment, noi am început investigațiile”.

De asemenea, șeful Poliției Române a precizat că suspectul avea antecedente, în Olanda, pentru agresiune sexuală, violență, viol și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Între timp, Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița dosarul fetiței răpite şi ucise la Gura Şuţii.

Fetița de 11 ani a fost găsită moartă la marginea unei păduri din Dâmbovița. Micuța a dispărut vineri când se întoarcea de la școală și a fost găsită după 48 de ore, cu urme de violență pe corp.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era tiganca, ce va tot bateti capul...
4
11
exista o conexiune la baza de date a ue cu infractorii in libertate, fiecare stat stie cine intra si pe unde, ca de aia sunt finantati ! interesant cati pedofili din astia au vizitat caracalu ??? cine are curaj sa faca o ancheta ? pariez ca se stie cu subiect si predicat cine au fost vizitatorii din caracal, pe unde au venit si unde s-au dus !
10
0
Lol politia vamala. In primul rand verifica pe ce lume esti. In al doilea rand odata cu intrarea in spatiul eurpoean nu mai exista control asupra miscarii persoanelor. Sau exista foarte putin. Ori astepti la granita cu zilele si prinzi hoti ori nu.
2
3
De ce trebuia sa confirme el daca a fost sau nu in Romania?Politia vamala ce rol mai are? Exact ca in cazul Caracal:nu-i asa ca le-ai omorat pe Alexandra si Luiza?Iar bomba cum ca individul e mort , cel mai simplu mod de a clasa dosarul.S-a inteles ca a venit cu avionul, pentru ca a inchiriat o masina in Romania.Banuiesc ca a plecat tot cu avionul, dar spre ce destinatie nu se stie, doar ca a intrat cu masina intr-un tir si mort a fost.Mai, sa fie!
2
4
pe strada spagiilor ,boschetariilor
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218