REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ȘEFUL POLIȚIEI Rutiere CONSTANȚA, PREZENT la RAZIILE din TRAFIC! Video

ȘEFUL POLIȚIEI Rutiere CONSTANȚA, PREZENT la RAZIILE din TRAFIC! Video

Replica API 7 august 2020 | 15:01 9661

Razii în municipiu efectuate de polițiștii constănțeni! Este vorba de o acțiune desfășurată de Serviciul Rutier Constanța, pe linia respectării măsurilor de protecție individuală prevăzute de Legea 55/2020, în mijloacele de transport în comun.

Mai exact, călătorii care circulă cu autobuzul sunt verificați dacă poarta măști de protecție.

Acțiunea se desfășoară atât pe bulevardul I.C. Brătianu, cât și în mai multe zone ale municipiului.

La acțiune este prezent și comisarul șef Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care faceti comentarii rautacioase la adresa unor politisti si va ascundeti postarea in spatele unor nick name-uri, fiti barbati si spuneti va numele adevarat cand aduceti amenintari politistilor, de ce va este frica, banuiesc ca din moment ce aveti probe ar trebui sa va spuneti si numele adevarat?! Asta arata ca sunteti niste lasi ascunzandu-va dupa perdea!
3
2
Circ mult si presa aservita !!!
7
1
Astazi, pe Bratianu i se faceau poze d-lui sef de politie, ca unui urs de la circ. La f scurt timp dupa poze, domnul a plecat di dus a fost. Si iata o stire demna de dat in ziar......
8
5
Ce buni la suflet ati fost voi astea carea va ti facut oameni la rutiera pe vremuri.
4
5
Noi astia , rutieristii mai batrani , radem cu lacrimi , cand ne aducem aminte de acest subofiter care a rezistat doar 8 saptamani la Politia Rutiera dupa ce a urmarit si paruit in curtea Spitalului Judetean o ziarista gravida in luna a 8-a ! Norocul lui chior ca noi am vorbit cu Gigi Tulica sa nu dea imaginile la TV Neptun ! A doua zi domnul Colonel TECAU ROMEO a spus sa nu il mai vada la Rutiera . A revenit soferul de ARO ai lui Pisica si Manucu ! Asa ca REPLICA nu il mai periati ! Documentati-va mai intai ! Asta este un politist de circulatie facut la apelul bocancilor dintr-un civil .
12
4
pentru moarte tuturor politistilor. Ar fi bine sa iti tragi primul cartus in frunte si dupa aceea sa treci la actiune, iar interlopii ,,parliti ,, nu sunt in afara legii le vine randul usor, esor.
5
9
Dati, ma, arme la popr ca sa omoram tiganii si pe politisti, pentru ca datorita celor din urma cei dintai au vandut fete la produs si tigari si droguri si nu respecta legea!!! Moarte tiganilor din deconcentrate, politie, jandarmerie si servicii!!!
10
9
suntem vai steaua noastra rutiera verifica mastile in loc sa verifice traficul
9
1
Interlopii sunt scutiti de la respectarea oricaror legi. De fapt ei sunt deasupra legii.
6
1
De-ar fi toti politistii ca acest om, Politia Romana ar fi departe. Acest politist intotdeauna a fost in fata subordonatilor la diferite actiuni si aici nu vorbesc doar de prezenta ci si de profesionalism. Omul merita pe putin functia de inspector sef pentru a conduce un inspectorat de politie.
13
16
Poate verifica si cum opresc autobuzele in statii la 5 m de bordura, ocupand 2 benzi de circulatie, sau cum nu utilizeaza alveolele.
20
1
bai seful sefilor,stati in rampa la agigea,un ginitor in rampa si masina rar peste deal.Scoateti dreq din trafic toate rablele care scot fum si polueaza,toate masinile tiganesti cu nr de afara,care n.au asigurare,n.au nimic!
11
3
CRINU DANU ce parere are? Hahahaaaa
6
0
Constantin Stoian,hmm,politistul din umbra care a inceput sa ridice capul. Nu exista grad de comparatie ca profesionist pe S.R.intre el si Sobaru. Sobaru era un profesionist pe linie de rutiera pe cand nenea Stoian a stat in umbra domnului Rusescu pe la serviciul paza iar dupa plecarea la pensie a acestuia a luat din plin postul de sef O.P.Dupa o viata in care ti-ai dorit sa fii la rutiera in sfarsit visul s-a implinit. Traiasca Politia,scuze,politica romana!
15
7
Foarte bine! Dar, ce ne facem cu clanurile care nu respecta nici o lege? Ne facem ca nu-i vedem? Parca nu mai aveai voie sa tii mortul in casa. Parca ne era frica de imbolnaviri, de covid, de alea alea..Exista doua tipuri de legi? Una pentru saraci si cinstiti si alta pentru bogati si infractori? Intreb, ca de aia platesc taxe si impozite in tara asta! Si din salariul meu se duc banii catre pensionarii mapn si politie. Eu muncesc pana la 65 de ani si astia pana la 40? Ce fapte de eroism platesc EU? Ma apara de clanuri si teroristi? Apara teritoriul romanesc in vreo lupta de care nu stiu???
20
5
LA COMENTARII NU NE INTRECE NIMENI ,NU STIM DECAT SA IMPROCAM CU NOROI
9
7
o institutie cu angajati fara coloana vertebrala care fac poula mare doar catre oamenii de rand!
13
5
ai uitat cum e sa dirijezi? Iesi sa te plimbi cu autobuzul ,mah parlitul
10
7
MAI BINE STA LA GIRATORIU DE LA IPJ DIN FATA NU SE RESPECTA NICI O REGULA
9
4
Bai ce rusine, tiganii aia in Bucuresti fac petrecere si acum, astia amendeaza oameni nevinovati. Tiganii fac cu lautari cel putin cinci zile, chiar si acum si astia sunt in stare sa bage in puscarie oamenii, tiganii nu ca doar primesc bani de la ei. fmm de tara de kkt
27
2
Bai boule politia ii amendeaza doar pe cei mici si neajutorati, pe cei de la priveghiul lui Mototolea n-au avut curaj sa le faca nimic....Lui Rares Bogdan cand a fcut petrecere la fel. Lui Rafila cand si-a facut ziua in Delta , la fel. Pai cum se aplica legea ????
40
2
Foarte bine.Doar amenzile ii sperie pe romani.
16
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614