REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șeful Poliției Techirghiol, felicitat de locuitori: a ajutat la găsirea unui telefon sustras!

Șeful Poliției Techirghiol, felicitat de locuitori: a ajutat la găsirea unui telefon sustras!

Replica API 13 mai 2022 | 00:00 2917

În urmă cu câteva zile, o femeie din Techirghiol anunța că fiica ei și-a uitat telefonul mobil pe masă, la cofetărie, apelând la oamenii din zonă pentru a-l recupera. Nu a avut succes, așa că a apelat la Poliție, iar la scurt timp a fost identificată femeia care l-a luat.

”Apelez la umanitatea oamenilor pe care sper că o mai avem. Am un copil tare amețit care și-a uitat telefonul pe masă afară la cofetărie și a plecat. În urma ei, telefonul a fost luat deoarece nu am mai putut contacta acel număr. Vor fi verificate și camerele de supraveghere, însă sper că persoană care l-a luat să îl înapoieze deoarece nici nu îl va putea folosi deoarece este codat iar copilul meu este foarte trist din cauza aceste întâmplări!”, a spus femeia la data faptei.

Și se pare că inițiativa ei nu a avut succes, astfel că a apelat la Poliție.

”În urmă cu 4 zile, am apelat la umanitatea oamenilor în speranța că persoana care a luat telefonul fiicei mele de pe masa de la cofetărie îl va aduce înapoi. Țin să vă anunț ca a dispărut și ultima urmă de corectitudine și cinste. Cu ajutorul Poliție orașului Techirghiol și în special datorită implicării cu fermitate a d-lui inspector principal Grigore Eduard, comandantul acestei subunități, s-a reușit recuperarea telefonului care inițial a fost găsit de o femeie de bună credință care a dorit să îl returneze celui care l-a pierdut, dar întrebând persoanele din jur dacă l-a pierdut cineva, s-a găsit o altă doamnă din Medgidia care să spună că este al ei și fără remușcări a luat telefonul și a plecat cu el ca și cum nu s-a întâmplat nimic, cu toate că fiica mea a întrebat-o pe această doamnă înainte să plece de la cofetărie dacă a găsit cumva un telefon. Mulțumesc Poliției oraș Techirghiol! Bravo, băieți! Țineți-o tot așa!”, a spus mama copilei.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate dosare are nerezolvate? E?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108