REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şeful Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, despre presupusa anchetare a procurorului care s-a sinucis: 'EXCLUS'

Şeful Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, despre presupusa anchetare a procurorului care s-a sinucis: 'EXCLUS'

Replica API 26 aprilie 2019 | 00:00 185

Gheorghe Stan, procurorul-şef al Secţie pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) reacţionează la informaţia, lansată de ziarul Libertatea, că procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, ar fi fost vizată în dosarul în care Kovesi este cercetată pentru extrădarea lui Nicolae Popa, conform stiripesurse.ro.

"Exclus. Doamna Ramona Bulcu nu avea nicio calitate în dosar, nici suspect, nici martor. Nu a fost nici citată, nici audiată. Transmis condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească!", a declarat Gheorghe Stan, la Antena 3.

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis azi, ar fi fost cercetat de Secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, după ce redactase un comunicat de presă aflat la dosarul Ghiță-Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de inculpat, informa anterior ziarul Libertatea. Comunicatul vorbea despre un dosar penal care ar fi fost deschis în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. În realitate, SIIJ a descoperit că nu a existat niciun dosar penal.

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis vineri, 26 aprilie, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care funcţionează Parchetul. Aceasta suferea de mai mult timp de depresie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alexandra Cucu director replica si babuinul de barbasu Cristian Hemes ii gasiti pe facebook uitati-va la fetele lor , cand ii vedeti in oras aruncati cu pishat pe ei sa ii lachim , in seara asta ne-au demonstrat ca nu avem voie sa dam commenturi lui victor ponta si pinguinul de la raja stroe , deci ce sa intelegem din asta ? ca aceste javre sunt mana in mana cu psd-ul de acolo mananca si gunoaiele astea infecte , in curand o sa va dau poze si cu gunoaiele astea care scriu stirile astea de cacat
4
1
Nu cumva au sinuciso? Dumnezeu sa o odihneasca!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102