REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ŞEFUL SERVICIULUI DE AMBULANŢĂ CONSTANŢA, NUMIT PE POST CU ÎNCĂLCAREA LEGII?

ŞEFUL SERVICIULUI DE AMBULANŢĂ CONSTANŢA, NUMIT PE POST CU ÎNCĂLCAREA LEGII?

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:00 531

Ministerul Sănătăţii l-a numit pentru a doua oară şef interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa pe Laureţiu Bădescu, deşi articolul de lege invocat de minister în cele doua ordine de numire în funcţie arată că numirea se face "fără posibilitate de prelungire", relatează HotNews.ro. Contactat de HotNews, liderul Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa, Gheoghe Chiş, a declarat că l-a informat în scris pe ministru cu privire la acest caz în care, spune acesta, "nu s-a respectat legea".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei din minister ar trebui sa le faca profilul psihologic intr-un mod foarte profesional si serios inainte sa fie pusi intr-o functie de conducere atat de importanta .Oameni plini de frustrari si ranchiuna cu comportament dictatorial si care se inconjoara de oportunisti de cea mai joasa speta care isi urmaresc interesul personal nu au capacitatea sa conduca un colectiv de oameni nu de roboti. Fac mult rau prin deciziile lor si creaza mult stres colectivului ajungind in final sa fie uriti de salariati.Dar psd-isti nu au scrupule;pentru ei conteaza banii si avantajele functiei.
0
0
Vali e un lider si un om adevarat . Albu Marian este o javra imputita. Albu-le cancerul tea gasit vezi poate te gaseste si moartea mai repede si o sa ti facem colive de 5 stele Hai fa ne pe toti fericiti si mori in chinuri sluga imputita.
3
2
Poate cei din minister l-au testat si l-au trimis organ de control, au vazut ca habar n-are cu modul de a conduce o institutie si e tocmai bun pt functie, ne tine ocupati cu tampeniile pe care le face si astfel nu ne mai arde sa iesim in strada si noi la proteste impotriva ciumei rosii, asta face Psd destabilizeaza tara, in ianuarie taie salariile, ....alegeri anticipateeeee
4
1
Toate prostiile pornesc de la hotul de motorina Vali Apatachioaie cel mai mare jeg de om sa ne pisam pe el
0
5
Un individ care nu are habar cum se conduce o unitate, a instaurat dictatura , face ce vrea si a reusit sa distruga un servici care era la un nivel inalt. Conduce unitate cu o avocata care este o incompetenta. El nu este capabil sa lege o fraza sau sa raspunda la vreo intrebare asa ca nu va mirati de ce nu a raspuns la telefon...Un infatuat care a fost numit politic...
7
0
Il stiu. Un manaros si un infumurat - s-a bagat sub pielea tuturor sa ajunga sef la ambulanta.
6
1
E psd sigur astia au incalicat judetul ciuma rosie
5
0
Legea este pentru prosti. Desteptii au functii de conducere la stat si fac ce vor. Pentru asta vor in politica.
5
0
daca asta inseamna incalcarea legii, cum poate fi interpretata numirea sotiei ministrului misa lka ASF SI FINUL PRIMULUI MINISTRU CA SUBPREFECT LA bRAILA, PTR CA DE COMPETINTA NU SE POATE DISCUTA? uNDE ESTE EGALITATEA ?
5
0
Deci ministrul sanatatii a incalcat legea. Afara incompetentilor de pe aceste functii !!! Habar nu aveti de legislatie dar luati salarii de ministru uriase, incompetentilor. A cui ruda esti, numitule in functie? Ai incalcat legea, raspunde acum, apoi mars afara din guvern
7
0
Caini latra caravana trece ,dar o veni si vremea cand vor da socoteala pentru aceste fapte
8
1
Ar trebui sa se dea afara cu totii de ce nu au organizat concurs?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614