REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Șeful SPP, despre o posibilă tăiere a bugetului - Până nu văd un document oficial, nu pot sa comentez

Șeful SPP, despre o posibilă tăiere a bugetului - Până nu văd un document oficial, nu pot sa comentez

Replica API 12 februarie 2019 | 00:51 373

Lucian Pahonțu, directorul Serviciului de Pază și Protecție, a declarat, luni, după dezbaterile din comisiile de specialitate ale Parlamentului, că nu are informații oficiale privind posibila reducere a bugetului, mentionand că anul in curs este unul complet pentru SPP. Comisia de specialitate a Parlamentului a aprobat bugetul SPP in forma transmisa de Guvern.

"Am prezentat astăzi (luni -n.r.) comisiilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, l-am susținut, am prezentat argumente astfel încât să ne putem să ne îndeplinim sarcinile în anul 2019 pentru că pentru Serviciul de Pază și Protecție este un an foarte complex.

Avem ceea ce se înseamnă activitățile Președinției Consiliului Uniunii Europene în România, ceea ce înseamnă prezența Papei și nu în ultimul rând alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale", a declarat Lucian Pahonțu, potrivit Mediafax, conform stiripesurse.ro.

Referitor la eventuale taieri ale bugetului, șeful SPP a spus: "Am fost în comisie, nu știu de alte speculații. Până nu văd un document oficial, nu pot să comentez ....Nu pot să fac speculații, nu pot să comentez declarații politice, pentru că sunt militar și nu-mi permite statutul".

Liviu Dragnea a propus diminuarea bugetului SPP cu 50 milioane de lei.

Bugetul SPP a fost insa aprobat in forma transmisa de Guvern, in comisiile de specialitate, urmând ca situatia sa fie transata de Comisia de finante.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca membri guvernului au renuntat la serviciile SPP pe motiv ca sunt mai mult urmariti si inregistrati decat protejati e logic sa fie reduceri de fonduri de la carburantul masinilor ,turele cadrelor SPP.....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369