REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Selena Gomez a înregistrat o emisiune culinară în perioada izolării la domiciliu

Selena Gomez a înregistrat o emisiune culinară în perioada izolării la domiciliu

Replica API 7 august 2020 | 20:06 1212

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a înregistrat, în perioada de izolare la domiciliu impusă de noul coronavirus, o emisiune culinară care va debuta pe platforma de streaming HBO Max în data de 13 august, informează Reuters, citată de Agerpres.

Selena Gomez

Pe parcursul a zece episoade, serialul ''Selena + Chef'', realizat fără un scenariu prealabil, aduce în prim-plan bucătari celebri, prezenţi de la distanţă prin intermediul tehnologiei, care o învaţă pe Gomez să gătească preparate precum omlete sau caracatiţă.

Emisiunile au fost filmate cu camere video controlate de la distanţă şi instalate în bucătăria lui Gomez aflată în reşedinţa sa din regiunea Los Angeles, unde interpreta melodiei ''Lose You to Love Me'' se află în carantină alături de bunici şi trei prieteni.

''Mi s-a părut că poate fi ceva amuzant, pentru că, mai mult ca sigur, eram deprimată'', a declarat miercuri Gomez, în vârstă de 28 de ani, reporterilor de televiziune cu prilejul unei avanpremiere a emisiunii.

''Este o şansă de a face oamenii să zâmbească. Sper că vor râde când vor vedea cât sunt de nepricepută'', a declarat Gomez, al cărei cont pe Instagram, cu 185 de milioane de urmăritori, este unul dintre cele mai populare de pe reţeaua de socializare. ''Îmi place să gătesc, doar că nu ştiu întotdeauna cum trebuie făcut''.

Ingrediente vărsate, preparate arse şi câteodată mâncăruri necomestibile au rezultat în urma interacţiunii cu bucătari celebri precum Antonia Lofaso, Ludo Lefebvre şi Roy Choi, care sunt filmaţi în propriile bucătării în timp ce o învăţau pe fosta vedetă Disney Channel cum să gătească paste, tacos, fursecuri şi alte mâncăruri.

Gătirea caracatiţei nu a mers foarte bine. ''Oamenilor chiar nu le place asta'', îşi aminteşte Gomez. Iar omleta franţuzească s-a dovedit a fi mai complicată decât îşi imagina. ''A fost atât de dificil pentru că sunt obişnuită să o pregătesc în stilul american'', a precizat Gomez.

Actriţa a mai spus că a gătit din nou unele dintre preparate după terminarea filmărilor, dar, întrebată care este felul de mâncare pe care îl poate pregăti cel mai bine, aceasta s-a declarat fidelă preferinţelor mai vechi.

''Fac un excelent sandviş cu unt de arahide şi gem'', a spus actriţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614