REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Selly, invitat de un SOLIST pe litoral, la o BAIE în CADĂ

Selly, invitat de un SOLIST pe litoral, la o BAIE în CADĂ

Replica API 6 septembrie 2020 | 00:02 2557

Marius Baldovin ajunge din nou în lumina reflectoarelor. După ce și-a mărturisit dragostea pentru Selly, artistul îl invită pe vlogger să petreacă o noapte de neuitat împreună. Se pare că artistul a pus ochii pe nimeni altul decât Sellly. Solistul l-a dat uitării pe Răzvan Botezatu și l-a luat în sufletul și în gândul său pe celebrul vlogger, acum proaspăt mutat în Capitală.

Marius Baldovin, cântăreț de muzică populară și producător de emisiuni de folclor, povestea cum a dat ochii cu Selly pe litoralul românesc. „Selly era entuziasmat când m-a văzut. Mi-a zis că mă cunoaște după scandalul cu Zăvo. Am vorbit cu el vreo șapte minute. Era și Dorian Popa, și cu el am vorbit. Dar Selly mi-a intrat în cap de foarte mult timp… E un băiat cu caracter, chipeș, un băiat pe care nu ai cum să îl refuzi vreodată. Mi-aș dori mult să întrețin … Dar nu mai spun… E un băiat dorit…

Și-a câștigat frumusețea prin adaptarea și sinceritatea pe care le are. L-am simțit și când am purtat discuția cu el că e un băiat care face toți banii, iar când spun asta se știe despre ce vorbesc. Are gesturile romantice, se vede că cine va sta cu el va avea de câștigat și nimeni nu va pierde cu el în relația de zi cu zi, dar și a dragostei”, spunea atunci Marius Baldovin.

Nu a trecut foarte mult timp și cântărețul de muzică populară își încearcă din nou norocul cu Selly. Acesta l-a invitat pe vlogger să petreacă o noapte de neuitat alături de el, într-o cadă plină cu spumă. "Țin foarte mult la el, mi-a intrat în suflet! Dragul meu, Selly, te invit să faci o baie cu mine!”, este mesajul lui Marius Baldovin pentru Selly, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mari ia daci
0
0
Copilul Seli e un baiat inteligent si ala care-l invita sa-i fie rusine
0
6
o meserie profunda, restul ...o lunga degurgitare
2
1
selly sa nr sugi sub belly
2
1
ba,lasati.ne cu prostanul asta retard...
11
0
Ce a facut Selly asta?A proiectat vreun pod ca cel de la Cernavoda?A descoperit vreun vaccin anti-Covid?E vreun chirurg?Doar da cu gura,la asta se pricep multi!Pe la 40 de ani,sa scrieti despre el,in ce domeniu a excelat!
12
1
PSD-ul si presa subordonata Coruptilor si Criminalilor din PSD, nu stiu ce sa faca sa-l denigreze pe Selly, banuiesc ca au auzit ca s-ar putea baga in USR..... Daca se pune Shelly pe voi, v-ati tarat viitorul cam toti trogloditii din PSD!
2
11
Simt cum castig niste ani de viata cand imi dau seama cat de neinteresant este idiotul care a putut sa scrie un articol despre nimic.
11
1
Cam cat de cacat sa fii ca sa scrii un asa articol? Inteleg daca esti din haita celor de la tabloide,care vaneaza sfarcurile de sub tricouri si focalizeaza obiectivele intre picioareele femeilor,ca niste labagii obsedati. Sa fii la alte publicatii ar trebui sa ai ceva demnitate,nu sa scrii ca un labagiu,sa multiplici informatii deja cretine si scarboase.
13
2
cu infatzisarea sa acest individ atrage ca un magnet orice bulangiu poponar... cred ca pomohaci este gelos.
16
2
la comanda pentru a promova penibilul in normalitatea vietii tineretului si nu numai.Educatia , invatatura , bunul simt, civilizatia, munca cinstita familia implinita sunt satisfactii pentru omul adevarat care nu traeste degeaba !
15
3
Ca sa fie gay. E pe un val de popularitate si unora nu le convine asa ca si au propus sa l manjeasca cu kkt poate afla cine e prietena lui. Dar Selly face parte dintr o grneratie care are alta gandire. Sunt foarte diferiti pentru ca sunt isteti. Nu se afiseaza cu panarame si se distreaza conform varstei fiind foarte interesati sa fie independenti. Si asta inseamna inclusiv ca le baga in seama pe panarame strict cat sunt cu ele in pat. Apoi nu se afiseaza cu ele. Se distreaza ei ca baietii cu muzica si sampania si ele ca fetele cu barfa posetele si pantofii. Bravo Selly!
6
12
acel marius baldovin cine e? m-am uitat pe google, ce scarbos arata, cred ca articolele de genu asta sunt facute la comanda ca sa se sublinieze ca selly este gay
13
2
Se pare ca te arzi in bulan baietas?.
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614