REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Selly răspunde cu tupeu, după ce și-a făcut ziua de naștere cu maneliști

Selly răspunde cu tupeu, după ce și-a făcut ziua de naștere cu maneliști

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 2407

Poliția a dat amenzi, după ce Selly și-a serbat ziua de naștere la un chef cu prietenii săi, la care au luat parte și mai mulți maneliști cunoscuți. După ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, oamenii legii au dat amenzi de 15.000 de lei, scrie stiripesurse.ro

Selly critică legea pentru că dacă în cluburi pot participa sute de persoane, el nu a putut petrece de ziua sa. Selly a lansat atacuri la adresa poliției și la adresa jurnaliștilor. Vloggerul acuză că polițiștii iau șpagă de la jurnaliștii care vor să afle informații.

”Sunt acuzat că am făcut treaba asta în pandemie și pentru că i-am adus pe Tzancă și pe Biju de ziua mea. Lumea e supărată că noi ascultăm manele la petrecere.

Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Oamenii legii și-au făcut datoria. Ei s-au prins a doua zi, când au văzut filmulețele de pe TikTok și m-au sunat. Ei aplică legea. În club e voie, într-o casă imensă e ilegal. Nu îmi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua voastră. Legea e complet idioată și mi se pare nedrept ce am pățit eu.

Înainte de petrecere, am rugat pe toată lumea să facă test de COVID. Sunt vreo două persoane din stafful tehnic al lui Tzancă Uraganul care nu au făcut testele. În rest, toți mi-au prezentat testele cu copia de pe buletin.

Nu prea înțeleg ce am zădărnicit eu. Nu au fost niciodată peste 20 de persoane în casa aia, pentru că o treime erau mereu la fumat. Eu am crezut că Tzancă vine cu două boze, nu cu toată formația lui. El a venit și cu Biju și cu formația. Tzancă a făcut TikTok și s-a dus peste tot. Așa s-a aflat. Poliția nu a venit acolo. Mie nici până acum nu mi s-a comunicat ce amendă am primit. Eu sunt mândru că au venit oamenii ăștia la ziua mea.”, a spus Selly.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce bune erau vremurile cind armata era obligatorie .Jeguri ca pensatul si epilatul asta nu ar fi existat.
6
2
de unde a mai aparut si golanul asta???nu erau destui golani in aceasta tara...trebuia sa mai fie promovat inca unul.. golanu-i tot golan...si plin de bani...
6
1
Oligrofenilor le place sa urmareasca idioti ca acest selly . Traieste bine mersi de spinarea celor multi si prosti .
10
1
toti scapa. este inca o dovada ca virusul nu egzista
5
2
Ce valori ati ajuns sa promovati
15
0
In morti la ma-ta e si asta pesedist. E tanar frumos si liber, imbecilule. Si anul trecut facea campanie penelijdilor! Priviti-va in oglinda! Astia sunteti! Nulitatilor!
6
9
urat specimen
13
0
Valorile promovate in Rro,!!! oare ce se doreste !??
15
0
Cine promoveaza acest GUNOI PESEDIST, acest PO.PONAR ANALFABET numit seli ? ? ?
16
5
Stafful tehnic a lui tzanca...adica magraonii au ajuns mari scule?... Bai pula verde voi depasiti orice imaginatie...toti magraonii sa ma suga la dna penis.la cacat cu voi !
17
2
De unde a aparut si acest imberb ratacit si rarait! Nu imi explic cum toti pelticii , pelticele , raraitii si raraitele se ingramadesc sa apara pe sticla sau la microfonul radioului? Sunt curios cine sunt parintii si bunicii acestui individ.Caci nu mi se pare un geniu si totusi este manipulat si scos la rampa ca exemplu pentru tineri.
21
2
Sa ne ia ciocanu sully asta
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367