REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Semafoare cu inimioare în Constanţa, în această lună, pe un întreg bulevard

Semafoare cu inimioare în Constanţa, în această lună, pe un întreg bulevard

Replica API 14 februarie 2019 | 00:12 510

În luna februarie 2019, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day, cât și Dragobetele, semafoarele din Constanța sunt în ton cu această perioadă.

Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roșie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârșitul lunii.

Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș, până la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

"Recomandăm conducătorilor auto să țină cont de faptul că inimioara înlocuiește semnul STOP și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului", se arată într-un comunicat de presă.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la reprezentanta volvo pe mircea,nu functioneaza verdele pentru pietoni de cateva luni si voi puneti inimioare la alte semafoare....trist
2
0
Sa puna din nou secundele la semafoare atat pentru siguranta pietonilor cat si a pietonilor si sa functioneze corect SEMAFOARELE DOMNILOR!
3
0
mai bine puneau secunde in loc de inimioare
4
0
In rest, le avem pe toate. Exact ce ne lipsea!
4
0
Vrei sa spui occidentalisme prostesti.Sa ma fut in valentines ul vostru
4
0
Ne tinem de prostii si unele semafoare nici macar nu functioneaza.Orientalisme prostesti.
3
1
Ar trebui sa -i dam pe mana procurorilor pe acesti ARHITECTI din primarie care isi fac de cap cu fratiile lor din lojile sataniste. Nu e deajuns ca aveam sensuri giratorii dezaxate si facute la comanda acum avem si inima rosie de psd-ist la semafor.
2
2
Sunt elemente de aemnalizare rutiera neconforme!!! Politia si organele statului de ce le tolereaza si fraternizeaza la o infractiune?!?!
11
1
La cacaturi de astea si la autorizatii de construire date in bataie de joc se pricepe de minune Primaria Constanta dar la niste lucruri de bun simt facute cu cap ..... PAUZA!!!
12
1
poate ca si cost nu e mare sa pui saraciile astea de inimi, dar cand te gandesti cate lucruri sunt de facut in orrasul asta si astora le arde de joaca .. parca te apuca plansu'
12
2
Mai bine puneti prezervative.
5
1
In primul an a fost o initiative simpatico. Acum, cand ma gandesc la maretele realizari ulterioare, cum ar fi baricadatul in primarie, intarzierile si cvasi impotentza, mai degraba mi se face greata si ma enerveaza.
4
3
Ce costuri a implicat aceasta operatiune?
5
4
Interesant cum prind la noi sarbatori de sorginte straina. Mai e putin si se va celebra si ,,sfantul '' Odin,pentru ca serialul cu vikingi e misto', Marketingul profita de tiriplici si asigura vanzari,consumatii,in cinstea unor sfinti si sfinte fara rezonanta cu nimic ce tine de romanii care altfel se lauda cu stramosii daci si cu ortodoxia lor de azi. Merg la moaste,pun portofelele acolo sa le vina bani neminciti ,pun carnete de student sa ia examene pe copiat si dupa aia merg imbracati in verde si beau bere sa ,,sfantul Patrick''. Haios,nu ? Destepti comerciantii,vand nimicuri cu inimioare
1
1
La accidente le ia pe soferite prin surpridere si buff.
1
0
...inca o lovitura data capitalismului...
2
1
Mai bine ar pune inimioare in toate gropile din asfalt , ca te doare inima ca se rupe masina in doua si dai o gramada de bani sa o repari !
27
3
Poate mi se indragosteste masina de semafor cat timp stau langa el si nu mai vrea sa plece...
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369