REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Semifinala Halep - Kuznetsova a fost amânată pentru vineri! Meci întrerupt în primul set

Semifinala Halep - Kuznetsova a fost amânată pentru vineri! Meci întrerupt în primul set

Replica API 14 ianuarie 2016 | 13:43 243

Sunt semnale că semifinala ar putea fi amânată pentru ziua de vineri, 15 ianuarie, când ar trebui să se joace și finala.

PARTIDA A FOST SUSPENDATĂ! Cele două jucătoare au mers la vestiare și nu se știe momentan când se va relua semifinala.

Jocul a fost întrerupt din nou din cauza unor picături de ploaie. Nici vântul nu se oprește.

5-4, HALEP. Simona joacă din ce în ce mai bine. Țintește foarte bine colțurile terenului, iar loviturile de rever devin marcă înregistrată. Din alergare a pus mingea pe tușă.

4-4. BREAK HALEP. Sfaturile pe care le-a primit din partea antrenorului au ajutat-o pe Simona, care a făcut un game senzațional și a egalat.

S-a reluat partida.

PLOAIA A ÎNCEPUT IAR LA SYDNEY! Semifinala a fost întreruptă pentru moment, cele două sportive n-au părăsit arena.

Simona a cerut intervenția lui Darren Cahill.

”Te simți bine? Trebuie să lovești cu mai mult topspin sau încearcă să trimiți mai sus. La al doilea serviciu, ea se mută mai mult în stânga.

3-4, HALEP. Simona a servit foarte bine și a revenit în meci

2-4, KUZNETSOVA. A fost un game extrem de disputat. La scorul de 15-30, Simona a dovedit că stă bine cu viteza și a prins un slice scurt al rusoaicei, a returnat și a câștigat punctul. Svetlana a servit bine în continuare și s-a desprins în primul set.

2-3, BREAK KUZNETSOVA. De data asta, rusoaica a fost agresivă la retur, s-a dat în dreapta pentru a lovi cu forehandul, lovitura ei favorită, și acum este la conducere, transmite digisport.ro.

2-2, KUZNETSOVA. Svetlana a servit foarte bine, a reușit și primul as al semifinalei și a restabilit egalitatea în primul set al semifinalei.

2-1, HALEP. Simona a trecut în avantaj, după ce a apelat la un slice în lung de linie. A lovit puternic după ce a ținut racheta cu ambele mâini, a controlat foarte bine, după care cu un forehand și-a adjudecat punctul.

1-1. REBREAK HALEP. Simona nu s-a pierdut cu firea după primul game, a preluat inițiativa, a combinat loviturile și a reușit să restabilească egalitatea.

0-1. BREAK KUZNETSOVA. Simona a avut parte de agresivitate din partea Svetlanei, care a încercat să preia inițiativa de la retur. Halep a trimis prea tare la ultima minge și rusoaica este în avantaj.

UPDATE: Simona Halep și Svetlana Kuznetsova au intrat pe teren și sunt deja la încălzire.

UPDATE 11.21. Organizatorii au decis că spectatorii care au avut bilete pentru azi le pot folosi și mâine, dar n-au și anunțat, cel puțin momentan, dacă semifinala dintre Halep și Kuznetsova a fost și ea reprogramată!

UPDATE 10.28. Ploaia continuă la Sydney iar în acest moment toate meciurile sunt suspendate.

UPDATE 09.49. Ploaia a început iar la Sydney. Meciurile nu au putut fi reluate.

UPDATE 09.20 Meciul Simonei, a fost reprogramat pentru ora 10.00.

UPDATE 08.20. Cel mai probabil, semifinala dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova va începe în jurul orei 09:00. Partida va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

UPDATE 08.07. În acest moment, scorul dintre Dolgopolov și Dimitrov este 6-4, 3-6. Se va intra în setul decisiv. Abia după acest meci va începe semifinala Simonei.

UPDATE 07.35. Ploaia s-a oprit la Sydney. Semifinala dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova nu va începe însă acum, pentru că înainte trebuie să se termine partida dintre Dolgopolov și Dimitrov. Dolgopolov a câștigat primul set cu 6-4. Abia după aceea va începe semifinala fetelor.

Ora 07:00. La Sydney, în acest moment, sunt 23 de grade, dar plouă, astfel că startul partidei a fost amânat. Semifinala trebuia să înceapă inițial la ora 07:00, dar starea precară a vremii i-a pus pe organizatori în încurcătură. Astfel, potrivit organizatorilor, meciul va începe cu o întârziere de 30 de minute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614