REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şemineul, detaliul care face diferenţa. Bucură-te de atmosfera caldă de acasă!

Şemineul, detaliul care face diferenţa. Bucură-te de atmosfera caldă de acasă!

Replica API 17 noiembrie 2016 | 13:41 369

Ai terminat muncă stresantă şi obositoare de construire şi finisare a casei tale, dar nu se opreşte totul aici, vine şi vremea decorării acesteia. Deloc uşoară! Căutăm inspiraţie, de cele mai multe ori, în reviste de specialitate ori în diferite resurse online. Cu toate acestea cum creezi cadrul perfect şi atmosfera caldă de acasă? Şemineele pot fi o variată atât practică cât şi de efect.

Gata, ai terminat partea de construire şi finisare şi te gândeşti cum faci ca acel spaţiu să devină acasă? Locuinţa în care să te relaxezi după zilele încaracte, pline de activităţi şi super obositoare. Trebuie să te gândeşti serios la asta, pentru că nu de puţine ori o să se nască gândul acesta, de a trece cât mai repede programul de lucru şi să ajungi acasă, în locul cel mai odihnitor şi drag nouă.

Din acest motiv, ambianţa este prioritară în locuinţele noastre. Fericirea momentului alături de familia reunită în jurul mesei bogate, a atmosferei calde, şi a poveştilor de la gura unei sobe pe lemne, rămâne în inimile noastre. Atmosfera este factorul principal, iar împlinirea trupească şi interioară contribuie cel mai mult în clipele geroase ale iernii.

Şemineul are rolul principal în această privinţa, reprezintă mai mult decât simplul obiect care încălzeşte spaţiul şi completează aspectul camerei. El reuneşte membrii familiei în jurul lui, bucură privirile şi inimile şi trezeşte momentele cele mai calde în fiecare dintre noi. Nu cu mult timp în urmă, şemineul era privit că fiind un simplu moft, pe care nu oricine şi-l permitea. Din fericire, astăzi şemineul pe lemne şi cel pe bioetanol este la îndemână oricui îşi doreşte nu doar un şemineu, ci o atmosferă şi un motiv în plus de reuniune a familiei.

Dacă încă nu te-am convins, intră pe site-ul Seminee Sibiu şi inspiră-te din sutele de modele de şeminee construite de firma noastră în ultimii 20 de ani. Şeminee Sibiu comercializează o gama largă de focare semineu, termofocare, sobe şi coşuri de fum, sticlă şemineu şi multe alte accesorii. Intră acum şi alege-ţi şemineul perfect pentru tine şi familia ta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102