REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Semineul, vedeta casei tale indiferent de sezon

Semineul, vedeta casei tale indiferent de sezon

Replica API 24 februarie 2017 | 00:00 365

Acasă este locul care ne energizează și ne încarcă cu bucurie pentru că acolo îi regăsim întotdeauna pe cei dragi nouă, care ne oferă liniște și dragoste. Căminul nostru este locul unde ne încărcăm bateriile pentru noi provocări și evenimente. Din acest motiv, ambianța are prioritate în locuinţele noastre. Te-ai întrebat vreodată ce este esenţial în întregirea acestei atmosfere frumoase din mijlocul familiei? Răspunsul este simplu şi complet, un semineu decorativ. Acesta are rolul principal pentru că reprezintă mai mult decât simplul obiect care încălzeşte spaţiul şi completează aspectul camerei. El reuneşte membrii familiei în jurul lui, bucură privirile şi inimile şi trezeşte momentele cele mai calde în fiecare dintre noi.

Dacă încă ești nehotărât noi îți oferim cele mai importante motive pentru care şemineul nu trebuie să lipsească din locuința ta. Primul motiv este ca şemineul creează o ambiantă plăcută, relaxantă şi armonioasă în care abia aştepţi să îţi petreci timpul alături de familie. Aceasta este ţinta principală pentru care mulţi oameni aleg să îşi construiască o soba pe lemne. Aerul cald provenit de la lemnele arse în mod natural se simte mult mai bine decât căldura de la centrală pe gaz.

Un alt motiv îl reprezintă designul șemineului. Trebuie să recunoaştem că şemineul o dată montat devine cel mai atractiv obiect din living, cu atât mai mult dacă este făcut într-un mod profesionist. Întotdeauna invitaţii îşi vor fixa privirea asupra obiectelor atractive şi create cu bun gust în spaţiile în care sunt primiţi, motiv care ne va aduce şi mai multe satisfacţie şi bucurie.

Un al treilea aspect este utilitatea. Capacitatea şemineului de a încălzi o locuinţă întreagă, de la 50-100 metri pătraţi până la 300 metri pătraţi va suplini multe alte costuri suplimentare fără rost. Căldura se poate transfera din şemineu fie prin tubulatura izolată, fie prin calorifere, după preferinţa clientului, în funcţie de tipul de focar ales.

Dacă îţi doreşti ca şi locuinţă ta să aibă în centrul atenţiei un şemineu de calitate specialiștii de la Alego te aşteaptă să afli mai multe despre șeminee. Echipa de profesionişti îţi stă la dispoziţie pentru orice fel de întrebări şi îţi va lămuri fiecare neclaritate legată de şemineul din locuinţa ta. Alego îţi stă la dispoziţie cu o gamă variată de şeminee, focare, şeminee tip centrala, sobe şi cos fum, semineu lemne. Mai mult decât atât, transportul este gratuit în toată România! Alege înţelept! Alege şemineul perfect!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367