REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Semnal de ALARMĂ din guvernul britanic: Ieşirea din UE riscă să conducă la destrămarea Regatului Unit

Semnal de ALARMĂ din guvernul britanic: Ieşirea din UE riscă să conducă la destrămarea Regatului Unit

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 168

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord riscă să conducă la organizarea unui referendum pe tema unificării provinciei britanice Irlanda de Nord cu Irlanda, avertizează membri ai Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax, conform stiripesurse.ro.

Riscul intensificării apelurilor pentru organizarea unui referendum privind criza irlandeză este "foarte real", iar premierul Theresa May cunoaşte situaţia, a afirmat un ministru britanic.

"Guvernul riscă să alunece fără să vrea spre un referendum privind frontiera" irlandeză, a declarat un alt membru al Guvernului de la Londra.

Un vot pe tema unificării ar fi o "posibilitate reală" în cazul producerii unui Brexit fără acord. "Dacă ajungem la un mediu de haos, perturbări şi incertitudine, această situaţie ar stimula apelurile pentru un referendum", a confirmat un al treilea membru al Guvernului Theresa May.

Cei trei membri ai Guvernului britanic au făcut aceste declaraţii sub protecţia anonimatului, pentru BBC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine!Prea fac pe desteptii si arogantii.Sa vad eu daca Anglia singura mai este asa mare putere!Iugoslavia au faramitat o.la fel cehoslovacia.Ia sa vedem ce se alege de Marea Britanie!
0
0
Hehehehehe....sunt sigur ca si nord-irlandezii dar si scotienii sunt foaaarte incantati de decizia idiotilor britanici. Eu unul imi doresc sincer sa-i vad separati. Sa vedem ce frumos se descurca singuri dupa, ca acum nu le ajungi nici cu prajina la nas.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102