REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SEMNAL DE ALARMĂ. „Pedofil drăguț, caut loc de joacă cu părinți ocupați...”

SEMNAL DE ALARMĂ. „Pedofil drăguț, caut loc de joacă cu părinți ocupați...”

Replica API 24 iulie 2019 | 22:11 655

Câtă încredere aveți în necunoscuții pe care-i întâlniți la locurile de joacă, nu însoțesc niciun copil, dar se manifestă foarte familiar cu fetițele, se joacă în părul lor și nu pierd niciun prilej pentru a le atinge, fie și numai pe abdomen și pe spate? O mămică relatează că s-a confruntat cu o astfel de situație într-un loc de joacă din Constanța și încearcă să tragă un semnal de alarmă părinților.

O mămică a relatat, luni, 22 iulie a.c., o întâmplare de la un loc de joacă din Constanța, unde a fost împreună cu cei doi copii ai săi, în care un bărbat de aproximativ 40 de ani se juca cu fetițele strânse ciorchine în jurul său, le despletea părul și le atinge, ca din întâmplare sau ca o formă de ajutor, dar în momentul în care a fost luat la întrebări s-a făcut nevăzut. Relatarea mămicii se dorește să fie un semnal de alarmă pentru părinți, pentru a le atrage atenția cu privire la comportamentul pe care îl au la locurile de joacă și încrederea pe care o au în necunoscuți.

„Constanța, într-un parc foarte aglomerat la ora 6 seara. Cu greu mai poți găsi un loc de cățărat în marea de copii ce aleargă haotic spre disperarea părinților care nu-i mai pot supraveghea. Mă așez pe o bancă și încerc să îi urmăresc pe amândoi, printre tricouri multicolore, țipete, râsete și plâns de copil lovit sau rătăcit. În fața mea, un individ la vreo 40 de ani a adunat în jur un cârd de fetițe despletite și drăguțe pe care le învață să se dea peste cap agățate de o bară. Se alătură grupului și E., fericită că domnul o ținea bine de burtică și o ajuta să facă răsucirile. N-am oprit-o, dar urmăream mișcările individului iubitor de fetițe și atât de amabil să le ajute pe toate. Nu rata nicio ocazie să le atingă abdomenul și spatele ori câte ori se dezgoleau și se juca cu părul lor înainte de fiecare ridicare. În scurt timp, am realizat că domnul nu venise însoțit de vreun copil, n.avea atârnat de el vreun rucsac, jucărie, pantof sau orice altceva i-ar fi putut trăda calitatea de părinte.

Deci, cu ce scop se afla la locul de joacă? Am întrebat o doamnă a cărei fetiță părea se fie preferata domnului, dacă îl cunoaște. Mi-a răspuns că nu știe cine e, dar e bucuroasă că a apărut pentru că așa avea și ea liniște. "A venit și ieri" a completat, în timp ce-si butona telefonul.

Mă gândeam că poate sunt paranoică, de vreme ce niciun părinte nu părea îngrijorat de prezența unui ciudat care ne mângâia fetele și le atrăgea în locuri cât mai depărtate privirii noastre.

Îl trimit și pe P. în grupul fetelor, așteptând reacții. Se pare că individul prefera doar fetițe, pentru că l-a împins cât colo, gonindu-l din preajma fetelor. Ăsta a fost momentul în care m-am ridicat și am pornit spre el să-i cer explicații.

M-a văzut că îl priveam insistent și a început să facă pași înapoi.

- Aveți copii? îl întreb mai tare cât să mă audă și ceilalți părinți.

Nu-mi răspunde și dă să plece.

- V-am întrebat ceva. Ce faceți într-un loc de joacă de unul singur?

Până să mai zică ceva, apare o bună samariteană care îl salvează:

- Da' ce te bagi? Dacă nu-ti convine, ia-ti copilul și pleacă.

Între timp, suspectul meu a dispărut ca și cum n-ar fi fost.

Alte patru mămicuțe contrariate că le-am întrerupt de la activități practice gen Facebook, comentau de zor, că le-am stricat buna dispoziție copilelor.

Pe drum, E. mi-a spus că domnul îi spusese să-și despletească părul, pentru că fetițele trebuie să fie frumoase și la locul de joacă, nu doar la petreceri.

Postați liniștiți, dragi părinți, cineva are grijă de copiii voștri .... Trist cum unele Mame nu văd pericolele din jurul copiilor lor”, a postat mămica pe pagina de socializare. Postarea a impresionat, fiind distribuită de sute de persoane în doar câteva ore.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai la cat ye fuce capul, clar nu esti in stare sa iti dai seama nici daca te f**e vreunul. Vai de capul copiilor care au parinti ca tine!
0
0
Nu trebuie sa avem paranoia .Eram la liceu ,la ora de sport si aveam profesor .Cand faceam tumba peste capra,ca asa se cheama ,profesorul trebuia sa ne tina ca altfel cadeam si doamne fereste dar gandul nu ne fugea la prostii si eram copii in adevaratul sens al cuvantului pana tetminam liceul . Nu zic ca nu sunt derbedei in ziua de azi dar copiii trebuie efucati sa fie mai cuminti si ascultatori si sa stea mai mult in jurul parintilor .Daca parintii ies in parc cu copii pentru a pune de o sueta iar copii in distractia lor la maxim cad pe jos si cineva ii ridica si pune pana pe ei se cheama
0
0
Pana una alta, doamna a fost singura persoana suspicioasa din parcul acela. Asta denota mult. Astfel de indivizi sunt bolnavi dar problema este ca multi dintre ei sunt inteligenti cu mult peste medie - antagonism cu unii postaci de aici - si sunt extrem de greu de prins. Totusi ei exista. Rezultatul actiunilor lor este extrem de traumatizant.
5
0
Mamica nu cred ca e paranoica cum isi dau cu parerea unii pe aici.In parc te duci daca ai copil sau daca vrei sa te relaxezi.In primul caz iti vezi de odrasla ta, il supraveghezi si incerci sa-l antrenezi in grupul de joaca iar in al doilea caz stai pe o banca, respiri aer curat daca e, daca nu ,n-ai de ales,privesti, citesti,gandesti, si lasi copiii in lumea lor sa se joace.Iar daca dai in mintea copiilor, ai alta abordare.
5
0
O fi fost si ala pedofil,n-o fi fost dar povestitoarea e batuta-n cap sigur. Pt ca singura zice ca l-a trimis pe fii-su in apropierea lu' ala ca sa afle ce le spune fetelor!!! Si-l foloseste pe fii-su ca pe iscoada in parc. Deci are grija si ea de fii-su ca matroana de bordel.Daca ea l-a vazut suspect trebuia sa anunte politia sa-l legitimeze. Asa poate a creat ea o minciuna ca sa aiba ce posta pe fb. Si daca isi creeaza povesti de-astea chiar e bolnava.
1
8
Au dat usr-ista membra in CA DMHI si Salrom, Bizgan-Gayral legea tampita prin care obliga doctorii si profesorii ss-si scoata de doua ori pe an certificat ca nu-s violatori si acum cauta justificari!
2
1
acum nu trebuie sa judecam insa este posibil ca si mamica respectiva sa fie un pic paranoica nu toti barbatii care iubesc copii sunt pedofili. Acum ca omul s-a speriat si a fugit este perfect de inteles mai ales dupa ce a patit individul ala acuzat de atingeri indecente care si-a luat spray lacrimogen direct in gura. Inteleg si pe mamica pranoica la cati ciudati sunt pe lumea asta in fine o tempora o mori
5
6
hai sa cream pedofili daca nu avem
6
5
Fake news sau isterie tipic hastagista
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367