REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Semnele scandalului cu Anamaria Prodan, pe fața lui Reghecampf! Cum a apărut la botezul fiului său

Semnele scandalului cu Anamaria Prodan, pe fața lui Reghecampf! Cum a apărut la botezul fiului său

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 1937

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) au fost protagoniștii unui episod neplăcut în cursul zilei de vineri. Antrenorul care activează în Azerbaijan a mers la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr, însă a fost întâmpinat de agenta FIFA.

După câteva minute în care au discutat, între cei doi s-a iscat un scandal monstru, și-au împărțit câteva lovituri, ajungând în cele din urmă la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Laurențiu Reghecampf a uitat pentru o zi de scandalul monstru cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan. Antrenorul de la Neftchi Baku și-a botezat duminică primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său, scrie digisport.ro.

Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au purtat niște ținute elegante și au încercat să uite pentru o zi de evenimentele neplăcute în care au fost implicați în urmă cu doar 48 de ore.

Totuși, pe fața antrenorului lui Neftchi Baku se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. În spatele ochelarilor, sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare.

Ce mesaj a postat Anamaria Prodan în ziua botezului micuțului Liam Reghecampf

Agentul FIFA a dorit să pună capăt scandalului iscat după bătaia dintre ea și antrenor, din plină stradă, filmată de unul dintre finii Anamariei Prodan.

”Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c***a vrea sula nu putolici,reghe 24cm,alexa la fel ,care va inscrieti
0
0
Prodanca AR FI MAI LINISTITA DACA AR GASI UN ARMASAR CARE SA O MULTUMEASCA ZILNIC MACAR ODATA . Femeiea de asta are nevoie . Are cam tot ce vrea dar este nesatisfacuta si i sa urcat la cap .
0
0
Prodanca este diabolica, este disperata. Da, este disperata mahalagioaica asta falsa: sprancene si plete false, tatuaje. Ce vocabular are mahalagioaica! Cum a suportato Reghe ?!
1
0
Am ras cu lacrimi citing injuraturile mahalgioaicei, ce debit verbal avea. Acum am ras cu lacrimi din nou. Ce p******a de femeie, nu e alta ca ea. Mai scrieti ca sa ne distram
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102