REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SEMNUL DE CIRCULAŢIE PE CARE ÎL IGNORĂ TOATĂ LUMEA ÎN MAMAIA!

SEMNUL DE CIRCULAŢIE PE CARE ÎL IGNORĂ TOATĂ LUMEA ÎN MAMAIA!

Replica API 13 august 2018 | 00:00 244

Ne aflăm în mijlocul sezonului estival, iar staţiuinile de pe litoralul românesc precum şi oraşul Constanţa, sunt ‘pline ochi’ de turiştii ajunşi în vacanţă. Astfel se face că atât valorile din traficul la nivelul judeţului au crescut, cât şi numărul maşinilor parcate “unde vezi cu ochii” s-au intensificat. Atunci când Constanţa devine “oraşul capitală” în sezonul estival, ne aşteptăm ca autorităţile să acţioneze în consecinţă. Ne dorim o creştere din punct de vedere economic, prin oferte una şi una pentru a atrage turiştii în număr cât mai mare pe litoralul românesc, însă se pare că numărul mare de autoturisme creează adevărate ambuteiaje în judeţul Constanţa, dar şi în drumul spre staţiuni. În aceste condiţii, nu ne miră faptul că tot mai mulţi turişti îşi “pitesc” autoturismele pe iarbă sau în locuri unde tronează mare semnul “Parcarea interzisă”!

Locurile de parcare este unul din punctele slabe ale oraşului de la malul mării, dar şi din staţiunile litoralului românesc! Spunem asta pentru că observăm cum din ce în ce mai mulţi şoferi ignoră efectiv regulile de circulaţie din cauza lipsei locurilor de parcare în staţiunea Mamaia, dar şi în municipiu. Un cititor al cotidianului Replica de Constanţa a surprins cum mai mulţi şoferi au ales să parcheze pe iarbă, în staţiunea Mamaia. Precizăm că dacă în sudul staţiunii poliţiştii locali au acţionat în urmă cu o săptămână şi au aplicat peste 100 de amenzi şoferilor care au parcat pe iarbă, în nordul staţiunii lucrurile au scăpat de sub control. Turiştii nu mai ţin cont şi parchează unde le vine la îndemână. “În fiecare weekend sunt maşini pe spaţiul verde şi pe plajă. Poliţia Locală nu face nimic?”, a precizat acesta.

Reamintim că pe tot parcursul zilei de 5 august a.c., poliţiştii locali constănţeni au făcut verificări în toată stațiunea Mamaia și au aplicat 134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 53 de mii de lei. "Facem încă o dată apel către turiști, către constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Satul de Vacanță să păstreze curățenia și să nu parcheze mașinile pe spațiul verde. Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de whatsapp 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța", au precizat la acea dată reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La hotel Lido parcheaza pe tot spatiul verde... ce sa mai comentam, este o intelegere tacita intre politie si agentii economici.
0
1
Sunt foarte multe excremente cu aspect uman,dar care se dau mari inclusive prin comportamentul necivilizat. Ei zic ca sunt niste ,,cineva'' dar sunt doar excremente cu ochi.
4
0
"Locurile de parcare este..." Nu fugiti de limba romana dragi jurnalisti!
3
0
Cred ca dragnra si Dancila le au parcat . Nesimtirea e mare in Romania asa ce asteptari sa avem de la oamenii politici indiferent de partid . Schimarea trebuie sa vina in primul rand de la noi iar daca noi am ratat o trebuie sa ne educam copii ....
4
3
Peste tot este asa.Exmplul concludent este str.Renasteriir, unde automobilistii nici nu concep sa se uite la semnele de circulatie.Politistii trec cu vederea aceste lucruri.De omul rebuie sa ajunga la circiuna lui Baiazid Memis, domnul consilier, provenit din magazioner de General Scarisoreanu.
5
2
si pulbere.toti nemernicii Romaniei s-au adunat aici de-a lungul ultimei sute de ani si de aia golanii prospera.dupa 1989 comunistii transformati in democrati au distrus sistematic orasul unde era o placere sa locuiesti pana acum 15 ani. Haosul mizeria si tiganeala au pus stapanire si s-au produs distrugeri iremediabile sub obladuirea partidului de interlopi psd cu porcul pastaia si mascariciul la butoane.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218