REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Senatorul ALDE Ion Popa: 'Guvernul României este pregătit să asigure Preşedinţia UE'

Senatorul ALDE Ion Popa: 'Guvernul României este pregătit să asigure Preşedinţia UE'

Replica API 14 ianuarie 2019 | 00:28 594

România a preluat în mod oficial preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Timp de două zile, în perioada 9 - 10 ianuarie 2019, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi Colegiul Comisarilor europeni s-au aflat la Bucureşti, unde au participat la festivităţile dedicate preluării, în mod oficial, de către ţara noastră, a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Referitor la acest eveniment, preşedintele ALDE Constanţa, senatorul Ion Popa, a menţionat: „Ieri (n.r. joi, 10 ianuarie) a avut loc un eveniment foarte important şi anume lansarea festivă a Preşedinţiei Române a Consiliului UE, o lansare după părerea mea foarte reuşită, care a scos în evidenţă ce e mai important zic eu, să obţinem în această preşedinţie o cunoaştere mai bună în România a valorilor române şi faptul că Guvernul României este pregătit să asigure Preşedinţia UE. Din punctul acesta de vedere vă asigur că majoritatea PSD-ALDE sprijină toate acţiunile Guvernului în această perioadă plină de provocări”, a declarat senatorul Ion Popa.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lu lake asta, chiar ii place sa o suga !
1
0
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
4
0
Majoritatea PSD- ALDE sprijina toti HOTI! Asta e grija lor, HOTI s-o duca bine, sa fure pana nu mai poate, sa nu pateasca nimic prin legile astea nenorocite ale slugoiului tudorel toader care-i scapa de LEGE si de PUSCARIE. Ne OMOARA la propriu HOTII si CRIMINALII scapati de tudorel la ordinul lui DRACnea.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218