REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Senatorul Brăiloiu, mesaj pentru primarul Vrabie: “Să îşi reconsidere comportamentul, până nu distruge de tot oraşul”

Senatorul Brăiloiu, mesaj pentru primarul Vrabie: “Să îşi reconsidere comportamentul, până nu distruge de tot oraşul”

Replica API 27 iunie 2018 | 09:32 490

Scandal după scandal la Medgidia

Scandal după scandal la Medgidia

Liviu Brăiloiu

Scandal după scandal la Medgidia. Mai nou, primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, a anunţat că demarează o acţiune de stranger de semnături, pentru că vrea să dizolve Consiliul Local! Motivul: nu se mai înţelege cu aleşii locali, iar viceprimarul Luminiţa Vlădescu, pe care de altminteri a lăsat-o fără atribuţii, îi pune beţe în roate şi îi opreşte la vot toate iniţiativele. Haosul de la Medgidia stârneşte îngrijorare în rândul politicienilor, inclusiv senatorul Liviu Brăiloiu comentând că situaţia trebuie să reintre pe făgaşul normal, iar „cel care tulbură apele” – Valentin Vrabie – ar trebui „să-şi reconsidere comportamentul”.

Valentin Vrabie

„Mă declar îngrijorat de situaţia municipiului Medgidia. În perioada când am fost prefect al judeţului Constanţa, am încercat pe cât posibil să rezolv probleme delicate ale acestui municipiu - dacă vă amintiţi episodul fostei întreprinderi IMUM -, prin urmare sunt familiarizat cu situaţia acestei comunităţi. Constant însă că schimbarea conducerii administraţiei locale în 2016 nu a fost deloc de bun augur.

Sesizez nu doar că acest municipiu nu prosperă, nu atrage noi investitori, dar se afundă în datorii şi apar noi şi noi probleme, generate de un primar preocupat de propria imagine şi nu de atribuţiile care decurg din funcţia pe care o deţine. Îi transmit acestuia să îşi reconsidere compotamentul şi să înţeleagă că are pe umeri responsabilitatea gestionării problemelor cetăţenilor, să înceteze războaiele pe care le generează cu diverşi oameni politici ori cu propriul Consiliu Local, până nu distruge de tot oraşul”.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367