REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Senatorul din spatele mega- scandalului Callatis Therm se cere exclus din PDL şi aşteaptă invitaţia USL

Senatorul din spatele mega- scandalului Callatis Therm se cere exclus din PDL şi aşteaptă invitaţia USL

Replica API 10 mai 2012 | 00:00 200

Când asista la escrocheria din Mangalia nu avea dileme politice

Când asista la escrocheria din Mangalia nu avea dileme politice

PDL îl poate trece pe răbojul rataţilor politici şi pe senatorul călărăşean Constantin Dumitru, care a anunţat ieri că se declară "total independent" faţă de politica formaţiunii care l-a făcut parlamentar, aşteaptă să fie exclus şi a lansat deja o invitaţie miloagă USL-ului, poate-poate mai prinde un post de parazit bugetar şi pentru următorii 4 ani. Reamintim că senatorul Dumitru este misterioasa figură din spatele mega-scandalului Callatis Therm, din câte se pare rudă cu Adrian Nikitas Simion, participând la parafarea contractului care a dus, astă iarnă, la un pas de extincţie populaţia Mangaliei. "Cu regretul că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat cu acest partid, astăzi vă informez că personal mă declar total independent faţă de politica pe care o promovează PDL. Nu sunt astăzi, când vorbesc, înscris în nici un alt partid. N-am să spun că viitorul nu mă va pune într-o situaţie de a mă înscrie în vreun partid. Este greu pentru mine să aleg o altă formaţiune şi mă refer la cele două formaţiuni puternice din România care formează USL astăzi", a spus senatorul PDL.

Constantin Dumitru a explicat că simpatizează cu USL pentru că "este singura structură politică care astăzi este pusă în situaţia de a rezolva problemele românilor", o declaraţie mai degrabă stupidă, decât lămuritoare. "Aştept să văd şi derularea evenimentelor şi să mă conving dacă voi candida şi din partea cărei formaţiuni voi candida. Din partea PDL este exclus totalmente", a adăugat senatorul, dând astfel de înţeles că este bucuros de orice ciolan i se va arunca de către actuala putere. "N-am plecat din PDL, dar aştept să mă excludă din partid aşa cum a spus preşedintele Boc, că cei care vor vota moţiunea vor fi excluşi. Îmi asum răspunderea pentru votul acestei moţiuni. Explicaţii am foarte multe, dar chiar că nu îşi au rostul. Ştiu că în interiorul meu, în convingerea mea, a fost clar, acel Guvern nu trebuia să mai existe", a mai spus Constantin Dumitru. Interesant cum a descoperit chiar acum senatorul de Călăraşi că PDL nu trebuie să mai existe şi că nu se mai regăseşte în politica acestuia, şi nu a avut o astfel de revelaţie acum câteva luni, în ianuarie 2012, când a venit la sediul Primăriei Mangalia la braţ cu Adrian Nikitas Simion, pentru a asista la discuţiile dintre acesta şi primarul de atunci al oraşului, Ion Mincă, referitoare la zecile de miliarde pe care Callatis Therm voia să le obţină de la municipalitate, pentru căldura pe care nu o livra. Poziţia de forţă de pe care intervenea atunci personal senatorul Constantin Dumitru în faţa unei administraţii locale, pentru avantajul material al unei firme private, s-a prăbuşit acum până la nivelul unui canal dejector, prin care şobolanii politici fug mâncând pământul în căutarea altor proptele cu ajutorul cărora să înfăptuiască şi pe viitor astfel de mangle.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369