REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Senatorul Ion Popa: Au mai rămas trei zile până la moțiunea împotriva guvernului Dăncilă!

Senatorul Ion Popa: Au mai rămas trei zile până la moțiunea împotriva guvernului Dăncilă!

Replica API 9 octombrie 2019 | 01:23 600

Moțiunea de cenzură se apropie cu pași repezi așa că senatorul Ion Popa a transmis un comunicat de presă intitulat „Preambulul moțiunii de cenzură de joi s-a petrecut la Senat!

”În ședința de plen a Senatului de ieri, 7 octombrie 2019, PSD a fost incapabil să își mobilizeze senatorii pentru a putea trece mai multe legi organice, unele inițiate chiar de către guvernul PSD. Asta în condițiile în care ar fi trebuit să aibă o majoritate care să le permită să treacă toate proiectele inițiate de ei.

O veche vorbă spune că „atunci când semeni vânt, culegi furtună”. Așa și povestea PSD-ului de la Senat. După ce au pus umăr lângă umăr să destructureze ALDE, oamenii dnei Dăncilă s-au trezit în fața unei situații ridicole. În loc de majoritate s-au trezit cu o demobilizare completă.

Ședința de plen de la Senat este un semnal că moțiunea de cenzură de joi va trece. Dacă astăzi cei din PSD au suspendat ședința la Senat de teamă să nu iasă lucrurile mai rău decât erau, joi nu vor putea să mai suspende nicio ședință, iar dna Dăncilă trebuie să se supună votului parlamentar.

Conducerea PSD din jurul dnei Dăncilă credea că după ce au momit câțiva senatori de la ALDE vor avea majoritate. Ei bine, s-a dovedit că fără senatorii ALDE, care azi au votat împotrivă, PSD nu mai deține majoritatea.

AMR trei zile până la moțiunea împotriva guvernului Dăncilă! ”,a spus Popa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face o confuzie probabil intentionata. Primii au fost ALDE care prin tradarea fireasca si specifica a membrilor sai a dorit sa puna umarul la desfiintarea PSD. Dar politicienii sunt mincinosi indiferent ca sunt PSD, PNL, ALDE etc.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218