REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Senatorul Ion Popa, despre numirea lui Meleșcanu în fruntea Senatului: A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație

Senatorul Ion Popa, despre numirea lui Meleșcanu în fruntea Senatului: A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:13 410

În urma acțiunii de marți, 10 septembrie, de susținerea PSD pentru președinția Senatului a lui Teodor Meleșcanu, senatorul Ion Popa, președinte Filiala ALDE Constanța declară următoarele:

“PSD a arătat și astăzi cât de departe poate merge cu acțiunile împotriva ALDE. Cei din PSD au ales să susțină candidatura lui Teodor Meleșcanu (în pofida tuturor prevederilor regulamentare), doar pentru a încerca să destructureze ALDE. O dovadă a cât de jos se poate coborî PSD-ul pentru a nu pierde puterea. O disperare ieșită din comun a celor din PSD care calcă în picioare orice fel de reguli ale unei democrații. Senatorii din muribundul PSD au încălcat grosolan regulamentul Senatului așa cum au făcut și în ședința precedentă și de aceea acțiunea lor va fi contestată de ALDE la Curtea Constituțională. Nominalizarea lui Teodor Meleșcanu nu a fost altceva decât o mișcare ostilă, un atac pe care Viorica Dăncilă și colegii ei au aplicat-o ALDE. Din păcate, în loc să fie un model pentru tinerii politicieni, Teodor Meleșcanu și-a continuat seria trădărilor politice. A ales să trădeze ALDE pentru o funcție. Acesta este adevărul! Pentru binele ALDE, cel despre care tot vorbea, nu trebuia să accepte mărul otrăvit oferit de Dăncilă. Azi, Meleșcanu s-a întors în timp, acolo de unde a plecat. A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație. Românii văd toate jocurile subterane ale PSD-ului în încercarea de a rămâne la putere cu orice preț. Toate aceste acțiuni ale oamenilor Vioricăi Dăncilă nu vor rămâne sub nicio formă nesancționate de cetățeni. În pofida tuturor atacurilor celor din PSD la adresa ALDE, partidul va ieși mai puternic din această încercare și mai motivat și mobilizat. Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor mei senatori din ALDE pentru sprijinul pe care mi l-au acordat întotdeauna”., a transmis senatorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu poti tu, psd, partid aflat la putere, sa trimiti in UE pe cineva ca plumb care a fost miruita de parlamentul rusinii ca sa nu poata fi anchetata de DNA. Una ca ea si ca Saideh, cele mai de incredere femei ale lui dragnea, care-au falsificat si si-au depasit competenta numai ca Insula Belina sa poata fi luata de la stat si sa ajunga la TelDrum, adica la condamnatil dracnea! Nu poti tu psd sa trimiti comisar UE asa oameni de nimic ca obedianta asta a lui dracnea. Sigur ca nu va fi acceptata si iar ne face psd de ras in toata lumea!!!
1
0
Mai incet cu liberali ma POPA,partidul asta exista doar pentru ca Tariceanu nu a fost deacord cu alegerea P.N.L.istior de acum cativa ani si atunci el inpreuna cu alti cativa lingai au format cica "adevaratul partid liberal",in fapt nu este decat ambitia prostului care s-a suparat pe sat,adica pe partid.
2
2
melescanu a fost si va ramane o conserva kgb-ista
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614