REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Senatorul Ion Popa: 'Mi-e teamă că Senatul, acest bastion al democrației, își va știrbi prestigiul'

Senatorul Ion Popa: 'Mi-e teamă că Senatul, acest bastion al democrației, își va știrbi prestigiul'

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:03 399

Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța îi atacă pe colegii săi din Senat, de la PSD, pe care-i acuză de lăcmoie.

“După ce au eșuat lamentabil în tentativa de preluare a ALDE, unii lideri ai PSD, orbiti de trufie, subjugati de lăcomie, ipocriți peste masură, au trecut la planul B și anume destructurarea. Acțiunea a început în mod voalat săptămâna trecută, adică la începutul acestei sesiuni, si a continuat brutal în aceste zile. Fără îndoială că regulamentul Senatului este lacunar dar cei care l-au făcut nu s-au gândit că vor veni alții după ei, suficient de ticăloși și folosindu-se de o majoritate vor face interpretări după bunul plac conform intereselor meschine și ilegitime. Și pentru că nu le-a fost de ajuns au și încălcat grosolan acest regulament. Cine sunt aceștia!? Niște senatori fruntași ai PSD, maeștri ai dreptului, adevarate eminențe, care în timpul liber ne dau lecții după lecții la televizor”, spus senatorul, prin intermediul unui comunica. ”Iar când limba română devine prea saracă pentru măreția lor apelează la limba latină, normal. Cu siguranță ne vom adresa instanțelor competente dar cum sunt pe cale să-mi pierd încrederea în onestitatea celor care sunt pusi să facă dreptate mi-e teamă. Mi-e teamă că Senatul, acest bastion al democrației, își va știrbi prestigiul. Si cum speranța moare ultima, cred ca cei mai multi colegi din Senat nu-i vor lasa pe niste inchipuiți, Slava Domnului câțiva, să-si facă de cap. Cum ești sau mai bine zis cine ești când spui că vrei să ajuți, să crești, să relansezi ALDE dar în realitate esti parte integrantă din planul de distrugere al acestui partid? ”, a continuat Popa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALDEtariceanu incearca sa faca pe fata mare, a uitat de OUG, 7, OUG 13, OUG14...si alte multe nenorociri facute impreuna cu PSD, frati in hotii si furaciuni! Tariceanu si vosganian nu au putut fi anchetati de DNA ca au fost miruiti de PSD! PSDracnea si ALDEtariceanu dou gasti de hoti. aceeasi mizerie, plus PRO R. a lui puie monta. Alta karikatura psdista si puiul asta de naparca.
3
1
Daca prindeai si tu o sinecura, acum taceai. Numai ca si pentru o sinecura trebuie sa ai ceva minte. La tine, Popo,... de unde?
4
0
are dreptate numai ca nu stie ce insamna. la misto.
3
0
Ce este senatul si implicit voi senatori :"un bastion al democratiei",ma POPA tu iei romani la misto fara sa iti dai seama sau o faci intentionat ?.
5
0
Noi nu mai credem nici in senatori nici in deputati. Legile pe care le propun si le adopta, parca sunt facute impotriva cetatenilor care i-au ales.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614