REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Senatorul Ion Popa susţine votul anticipat pentru diaspora

Senatorul Ion Popa susţine votul anticipat pentru diaspora

Replica API 21 iunie 2019 | 01:18 418

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că votul anticipat prelungit este unica soluție pentru a evita formarea cozilor la vot, iar o comisie parlamentară specializată a început să lucreze la modificările codului electoral. Senatorul Ion Popa susţine şi el această idee.

„S-a constituit o comisie parlamentară care lucrează la elaborarea votului electoral,trebuie să rezolvăm problema din diaspora, comisia va aduce modificări la codul electoral, astfel încât, toţi cei ce se află în afara graniţei să voteze cu câteva zile înainte, pot fi 3 zile, pot fi 5 sau 7. Preşedintele Tăriceanu a venit cu propunerea aceasta, după alegeri”, a spus senatorul Ion Popa. Acesta a mai precizat că este necesară şi simplificarea birocraţiei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei din diaspora se vor purta fix romaneste,adica si daca au o saptamana sa voteze,se vor duce in ultima zi si tot vor schelalai ca nu au putut vota. Si de ce ma rog aia de afara sa aiba mai multe zile si noi cei din tara nu? Pai si aici sunt multi care nu apuca sa voteze si traiesc in interiorul granitelor.Treaba e alta,e vorba de galceava starnita de obicei de cei carora le e frica sa fie eliminati prin vot cinstit.
0
0
LA Harsova ALDE pune pumnul in gura tutror celor nemultumiti de conduncere.e mai rau ca pe vremea lui ceausescu.pai asa vreti dragi tovarasi sa castigati voturi!mai tare ii inversunati pe oameni impotriva acestui partid.Replica a primit comanda de la Ionescu sa nu mai publice comentariile ca sarcina de partid doar din buzunarul lui plateste!Rusine rEPLICA
4
0
ALDE: Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!
6
0
U&sor usor va indreptati spre PNl si ioahannis... Ramanati in picioare desi nu faceti nimic din punct de vedere economic la guvernare.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218