REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Senatorul Nicolae Moga a făcut o bucurie imensă unui copil talentat: i-a dăruit o vioară!

Senatorul Nicolae Moga a făcut o bucurie imensă unui copil talentat: i-a dăruit o vioară!

Replica API 24 decembrie 2017 | 00:59 286

Senatorul Nicolae Moga a făcut o bucurie imensă unui copil din orașul Ovidiu, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Senatorul constănțean a cumpărat de la Reghin o vioară autentică, românească, pe care a dorit să o ofere cadou unui copil talentat. A descoperit și copilul, este vorba despre Andrei, un băiat de nouă ani, din Ovidiu, elev al Colegiului de Arte „Regina Maria” Constanța.

Vioara este de categoria 3/4, pentru vârstele 9 – 12 ani.

Localitatea Reghin, județul Mureș, este renumită pentru meșterii săi iscusiți în confecționarea instrumentelor muzicale din lemn, printre care și viori, instrumente apreciate în întreaga lume.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moga sarlatan....nasul lui Moise Gabriel...Vectra Construct ...mafia mazare si notarii...au nenorocit sute de familii . De unde bunatate la scrba de Moga .. Vedeti cu cine umbla mafiotii Moga si Moise G ...si ce au facut in Constanta .rau si numai rau ..javre de " oameni"
3
1
Serban D este una! Unika!
1
1
Nu vad legatura dintre acest mitocan sadea si orice instrument muzical.
3
1
Un gest frumos.
1
3
La vioara canta Daniela Serban. Dar canta fals.
2
3
O bucurie imensa ar fi arestarea acestui nenorocit.
9
3
nu poti refuza un mafiot cand vine cu "daruri".
7
2
Daca fam este instarita inseamna ca tatal,capul fam,s-a injosit primind acel cadou de la aceste persoane indelung contestate in strada.Eu ,sincer,luam vioara i-o spargeam in cap ,si-l dadeam afara pe usa.
9
2
Acest copil este fff talentat, dar cu siguranta nu avea nevoie de acest gest! Copilul provine dintr-o familie bogata, cu multi bani, familie de afaceri! Nu cred ca era cazul sa faca acest gest electoral, fata de un copil instarit, care isi putea procura prin intermediul familiei, acea vioara!!
11
1
Acest Moga,un marlan pesedist de joasa speta ,face cadouri numai in prezenta presei,numai in fata aparatului de fotografiat.Tot in prezenta presei noi iti spunem,mai bolsevic gretos, HAI SICTIR !
14
3
Moga si vioara, tiganu si fizica atomica! La cat e de neam de traista, individul asta ori a primit cadou vioara si nestiind ce este a dat-o mai departe, ori beat fiind, a cumparat-o dar a deco ntat-o la senat. Adica acolo unde s-au adunat toate javrele tarii. Se mai si pozeaza infantilul si pt prostu'nu e prost destul daca nu e si fudul, a hemat si presa. Sa-l vada lumea cat de plavan e!
14
2
Omul asta este cel mai bun exemplu al toparlaniei ce domina parlamentul.
15
2
Scuze pt copil, intradevar este vorba de un copil talentat ce provine dintro familie onorabila, care se ocupa cum se cuvine de educatia sa. Scuze, inca odata! In aceste conditii, gestul lui Moca este specific perioadei iar reclama pe care si-o face demonstreaza cat de josnic este in gandire si apucaturi. Un gest crestin si de om care isi respecta semenii, mai ales cei aflati in nevoie, ar fi fost sa dea cateva zeci de cozonaci si portocale copiilor flamanzi din cotloanele judetului. Asa, cu poze la o carciuma scumpa, a aratat cat de.... Dinu Paturica al zilelor noastre este.
12
2
Lui Scupra ce i ai luat?
3
1
Psd, Nicu Moga a facut un cadou unui copil talentat nu amarat
4
5
Auzi mai Nicu Moga, nu vrei tu sa iei vioara si sa canti la alta masa ?!? Hai sictir!
18
2
Hmmm, mitocania si comportamentul il apropie mai mult de acordeon, nu de vioara. Bizar gestul.
17
3
Mare gest, impresionant, de neegalat! Un senator, Moga Nicolae a ales sa ramana fara bani de sarbatori, numai sa bucure un, UNUL, copil cu un cadou de neegalat. A stat la rand Moga, s-a imprumutat de bani, sa- i ajunga, numai sa cumpere O vioara pt UN copil. Intamplarea si numai intamplarea a facut ca in zona sa fie si un fotoreporter care sa imortalizeze momentul de neegalat in viata lui Moga si al copilului. Bai golane, ce mare cacat ai facut? Ai dat nici o suta de lei pt o vioara, care cei drept a luminat ziua unui copil amarat. La cat ai furat, trebuia sa cumperi o mie de viori, golane
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614