REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Senatorul PSD Nicolae Moga: ‘Îmi doresc ca judeţul Constanţa să devină al doilea judeţ la nivel naţional’

Senatorul PSD Nicolae Moga: ‘Îmi doresc ca judeţul Constanţa să devină al doilea judeţ la nivel naţional’

Replica API 4 august 2018 | 02:29 471

Senatorul PSD, Nicolae Moga, a declarat în cadrul ceremoniei de învestire a noului prefect al judeţului Constanţa care s-a desfăşurat în cursul zilei de vineri, 3 august a.c., că doreşte, printre altele, să se respecte drepturile şi libertăţile omului, precizând că autoritatea instituţiilor statului a fost diminuată.

“Azi este o zi extraordinar de importantă pentru judeţul Constanţa. Aici se controlează, se verifică activitatea economică, politică, culturală din judeţul Constanţa. Aţi remarcat şi Jurământul de credinţă pe care l-a rostit prefectul judeţului că foarte important este să respecte drepturile şi libertăţile omului. Este extraordinar de important pentru că, după cum ştiţi, trăim o perioadă în care aceste drepturi cam au fost uitate. Autoritatea instituţiilor statului a fost puţin diminuată. Sper ca prin această desemnare, ca viitorul prefect să facă în aşa fel încât ca Prefectura Constanţa să ajungă la parametrii, pentru că nu este.”, a declarat în cursul zilei de vineri, 3 august a.c., senatorul PSD de Constanţa, Nicolae Moga.

Acesta a precizat că doreşte ca judeţul Constanţa să ajungă la nivelul la care ar trebui, astfel încât să devină al doilea judeţ la nivel naţional.

"Prefectura, faceţi-vă echipe speciale care să meargă în UAT-uri. Aşa cum spunea primarul municipiului Constanţa. Avem aici primării, consilii locale. Lucrurile nu sunt simple dar vreau şi eu să mulţumesc fostului prefect Ioan Albu pentru activitatea lui, pentru echilibrul său, şi sper ca şi noul prefect să îl aibă. Încerc să facem la nivelul judeţului Constanţa o coeziune între constănţeni. Vorbesc de parlamentari, de deconcentrate, de faptul ca noi să rerprezentăm Constanţa. Îmi doresc din tot sufletul ca judeţul Constanţa să devină al doilea judeţ la nivel naţional şi dezvoltarea economică, nivelul de trai să fie la nivelul la care ar trebui să fie.”, a adăugat senatorul PSD, Nicolae Moga.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la pastele cailor , pana acum ce ati facut javrelor psd-iste??????????
3
0
Tot un rahat bolsevic esti din lacatus nu ai mai avansat !Vrei iar voturi de la prostime cu lovele acana !Lifta spurcata !
4
0
cacatul asta doar ce a intrat in politica si isi propune lucruri mari. Si ce audienta maronie zemoasa are in spate. Da cu smecta nea moga sa se intareasca audienta din spatele matale ...
1
0
Dar pana acum cine a fost la putere? Si de ce nu ati facut-o? Mincinosi ordinari! Huoooo!!
10
0
Si pana acum de ca nu este???????
7
0
Ce modest ai devenit neicu le.
9
0
Afara cu retardatii ca tine si toata gasca voastra ai partie de schi la Ion Corvin vile masini de lux esti un porc analfabet ridicat de porcul psd !
17
0
nu a-i facut nimic pentru cta ba chiar i-ai imbirligat peia dela Eforie nord din cauza ta bogati au gaze iar saraci nu te rugam sa pleci si sa nu mai candidezi
11
0
Cu voi la conducere niciodata. Vise taica.
16
0
Incredibil! Ce propaganda ieftina! Cu radacini adanc infipte in comunism! Pentru cine tineti astfel de discursuri fara valoare? Cine mai crede toate minciunile pe care le debitati! Vrem fapte! Ne-am saturat de promisiuni desarte! Constanta este printre cele mai neingrijite orase din tara, iar veniturile sunt printre cele mai mari.
15
0
Ma intreb de unde au aparut dupa revolutie atatea nulitati sa conduca tara asta, spre un dezastru total. Toti impostorii vin si ne vorbesc de proiecte, ei care in viata lor nu stiu sa bata un cui. Pana si pe vremea lui Ceausescu in functii de conducere se puneau oameni mai instruiti nu nulitati gen Moga - subinginer cu aere de specialist. Lasa mai nulitate adevaratele valori sa ne conduca, nu mai bloca calea tinerilor capabili, cred ca in sinea ta realizezi cat de prost esti.
21
0
Sa mori tu de patriot!
12
0
schimbati ceva, ca o sa treaca 4 ani si o sa ziceti ca nu ati fost voi la putere au fost altii, puneti oameni in posturi ca sa nu aveti scuze dupa aia ca nu a vrut nu stiu cine
10
0
tuturor psdeilor alesi si simpatizanti,deopotriva!
16
1
Nasol ca ajuns articolul dupa ce pesedeii au terminat programul. De aceea sunt numai postari corecte.Muie pesede !
20
0
Drumul Poiana Ovidiu vechi..........cand e gata !!! Proiectul matale,,,,,,,de
21
0
mogalaule vezi ca e unu mic la cluj pe ala nu poti sa-l intreci e mic si se invarte ca un titirez face treaba cat voi toti la un loc
25
0
Ma da-te ma in mortii matii de comunist ipocrit!Alergi de unul singur si iesi pe locul doi...
20
0
E primul deja, la taxe si impozite mari, pret mare la caldura si apa, la hotii si smecheri si la angajati puturosi in primarie si consiliul judetean.
28
0
Cu HOTI ca tine ,NICIODATA !!!!
30
0
Si eu doresc sa se renoveaze Cazinoul-emblema orasului
26
0
Cu voi la conducere judetul merge in jos, si asta se vede din avion. Niste manglitori analfabeti, fara pic de cultura administrativa.
36
1
Cine va oprit pana acum sa nu faceti asta ? Ati furat pana ati ruinat judetu . Nimic nu ati facut . Constanta a ajuns aproape sa se compare cu Vaslui . De ce domnilor ciumati judetele pastorite de voi sunt in ruina . Care este explicatia . De ce voi aveti averi si va lafaiti in puf si locuitori judetelor pe care le conduceti sunt la limita saraciei . Pe langa Municipiul Constanta nu se vede , dar in judet este JALE .
34
0
Cum poti lauda pe semianalfabetul de Albu?!
25
2
Eu imi doresc sa pleci dracului din politica ,analfabetule si mincinos.Toata administratia mazare fagadau sa se duca dracului
36
1
MUIEPSD MUIEPSD MUIEPSD
33
5
Cu o asemenea administratie nu prea cred. Poate ajungeti pe locul 35
37
4
Senatorul Moga un mancator de rahat
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614