REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Senatorul Remus NEGOI a cerut DEMISIA Marianei GÂJU, după ATITUDINEA de INTERLOP. VIDEO

Senatorul Remus NEGOI a cerut DEMISIA Marianei GÂJU, după ATITUDINEA de INTERLOP. VIDEO

Replica API 9 decembrie 2021 | 14:19 2780

”Instigarea la violență și comportamentul suburban al aleșilor în funcții publice nu trebuie să râmână nesancționat”, a spus Remus Negoi, în Plenul Senatului.

Printr- o declarație politică, pe care a susținut-o miercuri, 8 decembrie, în Senat, am adus în atenția colegilor mei situația primarului PSD, Mariana Gâju, din comuna constănțeană Cumpăna, care a trecut la amenințări și încurajarea de manifestări violente față de unii cetățeni. ”Presa constănțeană a relatat cum aceasta incită un consilier local PSD la violență față de mai mulți cetățeni care aduc la lumină abuzurile și incompetența primăriței.

Mariana Gâju este o figură marcantă în rândul PSD-iștilor constănțeni, este prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România, președintele Filialei Județene Constanța a ACoR și președintele Ligii Femeilor Primari ai comunelor din România.

Solicit demisia imediată a acesteia din funcțiile deținute în Asociația Comunelor din România, asupra căreia va plana inevitabil o umbră dacă Mariana Gâju va rămâne acolo. Totodată sper ca cei din conducerea națională a PSD sa-i ceară acesteia demisia din funcția de primar.

Îi îndemn pe colegii de la PSD să condamne ferm comportamentul suburban al primarului Mariana Gâju, pentru că instigarea la ură și violență conduce la tragedii, atât emoționale cât și fizic”, a spus Negoi.

VIDEO:

Citește și:

Mariana GÂJU REZOLVĂ treburile ca MAFIOȚII, pe ÎNTUNERIC, fără MARTORI!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abea astept sa o vad pe nesimtita la Poarta Alba ;!
3
0
Closca asta trebuie disa la abator sau la Poarta Alba
9
1
Ioane greata e de la rahatul pe care il mananci
12
5
Nu imi place Giju insa, acest USRist impostor, ca de altfel toti clontosii incompetenti din acest partid, imi provoaca greata totala.
10
16
La Mariana se apropie funia de par
17
5
Nici nu stiam ca mai exista persoana asta.. il aud pentru prima data vorbind...
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218