REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatorul Şerban Nicolae vorbeşte despre funcţia pe care Klaus Iohannis ar fi găsit-o pentru Codruţa Kovesi

Senatorul Şerban Nicolae vorbeşte despre funcţia pe care Klaus Iohannis ar fi găsit-o pentru Codruţa Kovesi

Replica API 29 iunie 2018 | 03:31 337

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a declarat că e posibil ca președintele Klaus Iohannis să o numească consilier prezidențial pe Laura Codruța Kovesi, pentru ca această să fie în stare de incompatibilitate cu funcția de procuror-șef al DNA și să astfel să nu mai fie nevoit să o revoce.

"Domnul Iohannis crede foarte tare în mecanismele de propagandă propriei, ofițerii acoperiți din presă. Cred că a sperat că Liviu Dragnea va fi condamnat, strada se va radicaliza și că va veni o doamna Prună care să emită decretul de revocare. Ce cred eu că se va întâmpla în perioada următoare. Eu cred că domnul Iohannis a amânat cât a putut de mult, nu a găsit o soluție la revocarea lui Kovesi. Există posibilitatea să o numească consilier prezidențial și să fie o stare de incomplatibilitate și să nu ma idea curs cererii ministrului Justiției. Eu nu cred că doamna Kovesi mai vrea să stea în postura de procuror. Eu am căutat în cariera sa un rechizitoriu făcut de-a lungul timpul, ca să văd și eu un text scris de domnia sa", a afirmat senatorul PSD, Șerban Nicolae, într-o emisiune difuzată miercuri seară de postul Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa-i dam muie lui dan ! mama lui deja da pe-afara la cati i-am dat .Un nemernic basist , sta in apartamentul primit de pomana de la ceausescu .
1
1
In afara de aspect umanoid,ce cacat are asta de e asa de ,,principala'' in tara asta nenorocita de securistii curului?O muiere submediocra,ticaloasa si cu pile la cei mai de cacat oameni din istoria tarii.
4
2
cand vine vorba despre PSD, pot sa injur la ei o ora, fara sa ma repet!! Interlopi mascati in costume in valoare de mii de euro, cumparate din munca oamenilor cinstiti. Ati stiut bai vreodata cum este sa munciti?
3
4
din pacate , Johanis si-a aratat limitele si intentiile..el trebuia sa respecte legea, sa respecte votul democratic, sa fie mediatorul intre putere si opozitie , adica sa fie presedintele tuturor romanilor! plus de asta, romanii incep sa isi dea seama de manipularea grosolana a serviciilor prin intermediul diferitelor manifestari si proteste gen rezist...
7
7
Serban Nicolae, mai bine s-ar duce singur la puscarie. Nu apucati sfarsitul anului la guvernare, PSD-isti , comunisti infecti. Scursuri ale societatii, putori si lepre ordinare. Tigani,asistati sociali, care va vindeti pe 2 pachete de tigari.
15
10
O sa o sugeti frumos impreuna cu cele doua lepre wermorel si kurvesi.Si mult mai multa gutuie cu lamaie sa nu aveti greturi.La CACAT CU VOI !.
11
12
Dana desfiintata asa cum a fost infiintata prin lege!
15
13
DNA desfiintata O mare pata pe obrazul tarii unde a ramas lemn doar pentru cozide topor
18
16
Sunteti nebuni, chiar nu intelegeti. Sefii parchetelor din toata tare sunt pusi politic. Procurorul care lucreaza un dosar TREBUIE SA FIE INDEPENDENT, chiar si fata de seful sau. Seful procurorului nu trebuie sa fie in calitate de manager, ci doar daca lucreaza si el intr-un dosar. In actul managerial daca greseste va trebuii sa fie sanctionat.
14
4
Zabalosul serbanica cred ca a cautat acel rechizitoriu prin torpedoul masinilor de mafioti al caror sofer a fost!
18
10
Daca face greseli, Iohannis a terminat cu politica. La ora asta presedintele nu are nevoie sa faca pe plac hotilor.
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108