rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 13 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Senatorul USR, Remus NEGOI: NU EXISTĂ înțelegere USR-PSD! VIDEO

Remus Negoi, senator USR, a fost prezent în studioul Replica. În cadrul interviului au fost abordate subiecte de interes, legate de necesitatea preluării Casei Regale de către municipalitate, de ruptura dintre USR și PNL, despre problemele orașului și despre tensiunile acumulate. Totodată, Negoi a discutat și despre proiecte. Detaliile le puteți urmări în rândurile și în materialul video de mai jos.

”Am spus în nenumărate rânduri că este un obiectiv deosebit de important atât pentru mine, cât și pentru restul parlamentarilor constănțeni, mai ales cei din actul guvernamental PNL, nu mai contează culoarea politică, ne dorim cu toții să rezolvăm această situație a Palatului Regal. Este un punct de reper istoric și cultural pentru Constanța, iar pentru că se află amplasat în municipiul Constanța, pentru că autoritatea locală este cea care ar putea să administreze un bun de asemenea valoare, sunt de părere că ar trebui preluat de Primăria Constanța, dar până acolo mai sunt chestiuni de rezolvat. Am înțeles că, relativ, de puțină vreme fostul proprietar a dat în judecată Ministerul Culturii ca să mai diverseze puțin situația de acolo. Am cerut o situație cadastrală de la OCPI pentru a vedea exact situația terenurilor, acolo în jurul Castelului este o situație destul de complicată, există un proprietar persoană fizică, există anumite loturi de teren care sunt la Litoral SA sau Mamaia SA. Este o situație așa de complicată, deși la prima vedere poate părea o situație simplă, dar nu e așa”, a spus Remus Negoi.

Cât ar putea dura demersul de preluare a Casei Regale

”Este foarte greu de spus. Atunci când vrei să te ocupi de o situație, dar, pe măsură ce înaintezi, hățișurile sunt din ce în ce mai dese și mai răsfirate, îți dă o senzație de furie. Eu sper ca împreună cu Ministerul Culturii și Administrația Locală să rezolvăm această situație a Palatului Regal. Este un punct de reper de care noi avem nevoie și fac paralela între Palatul de aici și Palatul de la Balcic. Oare cum au reușit oamenii aceia să-l întrețină și să-l pună în valoare, iar noi l-am lăsat în paragină, mai mult de atât, acesta a funcționat ca și terasă. Dacă se rezolvă situația patrimonial administrativă a acestui ansamblu, sunt de acord ca Primăria sau administratorul acestui domeniu să poată obține și bani, prin bilete sau o terasă lângă. Reabilitarea unui obiectiv de patrimoniu cu o asemenea valoare nu numai că ar costa, dar se pot găsi soluții pentru a-l reabilita și de a pune acest imobil în valoare”, a explicat senatorul USR.

Proiectul de eliminare a pensiilor speciale

”Noi am luat pas cu pas sintagma și rezolvarea pensiilor speciale. Sunt pensii speciale de mai multe categorii, ceea ce a ținut exclusiv de noi, de parlamentari, am făcut, am eliminat pensiile speciale ale parlamentarilor - pentru chestia asta, foștii parlamentari au acționat în instanță pentru anularea acestei decizii, și pensiile primarilor și președinților de Consilii Județene. Am pornit de la premisa că aceste lucruri trebuie luate pas cu pas, restul pensiilor speciale nu pot fi eliminate printr-o inițiativă legislativă. Colegii de la Ministerul Muncii și Mediului lucrează la o lege a pensiilor care să includă această modalitate de a reduce cuantumul pensiilor speciale”, a declarat Remus Negoi.

Proiectul Uranus

”Acest proiect este unul din legislatura trecută, inițiată de colegii mei parlamentari. Uranus este de fapt denumirea fostului parc al Palatului Parlamentului din București și noi ne-am dorit să-l deschidem către public, către oameni. În acest moment este înconjurat de un gard imens și înalt și mai nimeni nu are acces acolo. Noi ne-am dorit ca acel teren să devină parc. Sunt și probleme de ordin juridic, dar și probleme de securitate, pas cu pas am început să facem și lucrul ăsta. Și Anca Dragu își dorește să ducem la bun sfârșit acest proiect. Nu ar fi așa un capăt de țară să putem să deschidem porțile către public”, potrivit lui Negoi.

Proiecte în lucru. Implementarea 5G

”Dacă ar trebui să le înșir, mi-ar lua mult timp. În ultima vreme este proiectul legislativ de implementare a rețelei 5G în România, proiect la care s-a lucrat foarte mult, care a trecut și de CSAT și care a venit în forma finală în Parlament. Noi ne zbatem pe acest proiect de lege cu asociații civice, cu specialiști, cu instituții ale statului specializate, s-au făcut dezbateri pentru a lua toate punctele de vedere, inclusiv cu asociații anti 5G”, a mai spus Remus Negoi.

Clinciuri PNL-USR

”Aș vrea să subliniez un lucru, colegii mei sunt singurii care știu cel mai bine situația acolo și iau deciziile cele mai bune. La toate nivelurile există discuții, nu doar la nivel local, ei sunt cei care gestionează treburile, nu vine nimeni de la alt nivel decizional care să le spună ce este de făcut. Pe de altă parte, ei știu despre ce este vorba și iau deciziile ca atare. Au fost luni de zile în care lucrurile se desfășurau relativ normal, doar că, pe măsură ce a trecut timpul, am înțeles că s-au accentuat niște tensiuni despre care am mai vorbit cu ei și le-am transmis mai departe, pentru care trebuie să găsim niște soluții și rezolvări. E foarte important să comunicăm și ca fiecare să nu stea pe călcâie și să aibă poziții rigide în aceste situații. Mi-au spus exact așa: faptul că de-a lungul timpului s-au acutizat niște tensiuni, ne-a făcut pe noi să luăm o decizie oarecum radicală, aceea de a nu participa la o ședință de Consiliu Local, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă. Asta s-a întâmplat o singură dată și nu se va mai întâmpla. Este ceva firesc ca atunci când greșești ceva să îți asumi și pentru asta există discuții între partenerii de coaliție, tocmai pentru a vedea cum se vor rezolva. Într-adevăr, a mai fost un moment în care un amendament propus de colegii mei cu privire la regulamentul spațiilor verzi nu a trecut, sunt convins că se vor găsi soluții de rezolvare amiabilă, repet, tot ce înseamnă administrația publică locală ne afectează pe toți și atunci este foarte important să găsim soluțiile astea. Pe de altă parte, din punct de vedere politic, faptul că suntem într-o coaliție și faptul că există un protocol semnat foarte clar parafat de toate părțile, duce la ideea de a respecta acel protocol, fără nicio rezervă, tocmai ca peste trei ani să venim în fața electoratului și să le arătăm ceea ce s-a întâmplat în tot acest timp, dar dacă vom sta într-o stare de genul acesta de luptă, nu cred că este o soluție sau un rezultat bun”, a spus Negoi!

Alianță USR – PSD?

”USR-PSD sub nicio formă, nu există așa ceva. Pe noi ne interesează foarte tare și am spus permanent, protocolul este semnat, fiecare știe ce are de făcut și domenii de care se ocupă și nu ar mai trebui să se încalece unii cu alții. I-am rugat pe colegii din USR și PNL să găsească soluții de a se vedea și de discuta problemele reale. Dacă ne referim la funcții, funcțiile nu sunt ținta noastră în USR-PLUS, noi avem singura funcție negociată, cea de viceprimar, și avem câteva domenii pe care le gestionăm și administrăm. Funcțiile contează mai puțin, important este să vedem cum facem să implementăm punctele de guvernare locală. Peste ani, cetățenii nu-și vor aduce aminte de funcții, ci de ceea ce am făcut concret. Sunt chestii pe care trebuie să le discute între ei în așa fel încât să găsească o soluție”, a mai spus Remus Negoi.

Situația din oraș: Trafic - sensuri unice - parcare

”Eu am evitat să comentez acest aspect pentru că nu am fost implicat direct în redactarea și implementarea regulamentului. De obicei, las colegii care au fost implicați să comenteze aceste lucruri. Un regulament al parcărilor este absolut necesar și aici nu încape dubiu, dar regulamentul în sine a redat foarte multe emoții negative și din ce am observat, el nu a fost explicat cum trebuie. Sunt de acord cu aceste zone, dar fi trebuit puțin și etapizat, nu doar explicat. La sensurile unice, doar câteva sunt care blochează cu adevărat. Sensurile unice sunt bune din două motive, unul este pentru că se fluidizează traficul dar creează și locuri de parcare. Sunt și anumite zone în care nu funcționează, iar dacă vezi că nici după 6 luni nu funcționează ca sens unic, atunci trebuie să vezi cum găsești soluția. Și în alte țări se folosesc sensuri unice și sunt benefice. Spre exemplu, în zona Soveja, dimineața este foarte complicat. Trebuie să ocolești tot cartierul, se creează ambuteiaje, poate, totuși, într-o perioadă de timp, lucrurile vor intra în normalitate”, potrivit lui Negoi.

Remus Negoi: Sunt vaccinat!

”Sunt vaccinat și mi-am dorit neapărat să mă vaccinez, am așteptat la rând. M-am imunizat la Pavilionul Expozițional și cu prima doză și cu a doua, de o lună sunt total vaccinat. Este foarte important pentru că este singurul pas spre normalitate. Sunt și voci de la care așteptai să fie voci raționale, inclusiv doamna de care aminteați. Eu sunt de acord că nu toată lumea să fie de acord cu vaccinul, dar de aici până la a face o campanie agresivă în dezacord cu medicina și specialiștii, mi se pare total dezgustător și periculos. Faptul că în sinea ta ești anti-vaccin, nu se creează niciun avantaj față de cei care aleg să se vaccineze și cei care nu. Nu îngrădește nimeni libertatea, porți merge oriunde, dar testat sau dacă ai trecut prin boală. O singură dată m-am testat pentru că erau foarte mulți oameni și am zis că nu-mi mai trebuie așa ceva niciodată. Pe mine mă interesează să dau credibilitate specialiștilor care s-au ocupat de acest vaccin, dar și celor care s-au ocupat de campania de vaccinare și să ignor total pe cei care propovăduiesc antivaccinarea. Nu obliga și pe alții și nu induce în eroare cu afirmații false iar cel mai grav este faptul că aceste afirmații vin din partea unor persoane publice”, a mai spus Remus Negoi.

Mai multe detalii puteți urmări în materialul video de mai jos:

Video:

Liliana IONIȚĂ

vineri, 18 iunie 20211863
Party Oldies but Goldies - FU(N)KING WITH THE 90's la FORM BEACH CLUB
GANDUL.RO
Gheorghe Dincă recunoaște: 'Am violat-o pe Alexandra! Am legat-o de pat și...'
mai mult...Interviuri
10 aug 00:03InterviuriViceprimarul Ionuț Rusu: Vor fi agenți sub acoperire în taxiuri și licențele vor fi retrase! Video

Viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu, a fost în studioul Replica, marţi, 9 august, pentru a discuta despre despre...3404

3 aug 00:23InterviuriCristina Dumitrache, deputat PSD: Terapia cu canabis este folosită în depresie, anxietăți, Parkinson! Video1693
28 iul 13:51InterviuriMircea Dobre, mesaj către Stroe: Dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Video2733
23 iul 00:05InterviuriViceprimarul Constanței: Turiștii nu mai vin în Mamaia că, în afară de plajă, nu mai au ce să facă!

Viceprimarul Florin Cocargeanu (USR) a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 iulie, unde a vorbit...2850

20 iul 00:07InterviuriPrefectul Silviu Coșa: Pandemic vorbind, suntem în valul 6 de Covid! Video1354
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video4361
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3533

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video2797
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video4982
24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5325

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video4149
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO8418
Vremea
28.5°26.8° - 28.5° sâmbătă, 13 august 2022
ConstanțaUmiditate: 56%
Vânt: 4.23 m/s
Presiune: 1009 milibari

Loto
6/4910286301133
5/401124382340
joker591622431
Horoscop
mai mult...SPSportRT
13 aug 23:09SportDavid Popovici, nou record continental. S-a calificat în finala probei de 100 m liber la Europene

David Popovici s-a calificat vineri seara în finala probei de 100 m liber, de la Campionatul European de natație de la...270

13 aug 23:09SportCine sunt candidații la jucătorul anului în fotbal: Messi și Ronaldo lipsesc de pe lista UEFA

UEFA a anunţat, vineri, că Thibaut Courtois, Karim Benzema şi Kevin de Bruyne sunt top 3 fotbalişti nominalizaţi...312

13 aug 23:07SportCând va juca Simona Halep în fața lui Coco Gauff în sferturile WTA Toronto

Meciul dintre Simona Halep și Coco Gauff este primul de pe arena centrală și va avea loc de la ora 20:00 (ora...477

13 aug 23:08SportDavid Popovici s-a calificat pe primul loc în semifinale la Campionatul European de Natație

David Popovici s-a calificat vineri pe primul loc în semifinalele probei de 100 m liber la Campionatul European de...378

Local
13 aug 21:03LocalCFR Călători modifică temporar mersul trenurilor

CFR Călători a anunţat vineri că modifică temporar mersul trenurilor. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada...461

13 aug 21:04LocalJale în sudul litoralului! Rută ocolitoare pentru evitarea aglomerației

Vineri, 12 august a.c., pe drumurile naționale din sudul litoralului sunt înregistrate valori ridicate de trafic, pe...737

13 aug 21:04LocalControale în stațiuni! A plouat cu amenzi

456

13 aug 00:03LocalImagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de vineri, 12 august a.c., în jurul orei 04:30, la ieșire de pe...4498

13 aug 21:03LocalFocuri de artificii vor aprinde cerul Constanței, de Ziua Marinei!

Constanța sărbătorește! Sute de artiști, zeci de evenimente deosebite și mii de oameni care se vor bucura de...400

12 aug 00:04LocalVergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de...5140

13 aug 21:04LocalȘoferii constănțeni, luați la puricat de Poliția Rutieră!

La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat acțiuni pe linia modului...401

13 aug 21:04LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

La data de 11 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au...351

13 aug 21:04LocalCea de-a XVIII-ediție a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu”- Medgidia 2022, se apropie de start

279

Politică
13 aug 00:00PoliticăPredoiu: Foarte multe din amendamentele primite s-au regăsit în proiectele de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, vineri, că foarte multe din amendamentele primite şi examinate...182

13 aug 00:00PoliticăDănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage...185

13 aug 00:00PoliticăPremierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

159

13 aug 00:00PoliticăPSD propune 'stabilirea prețurilor la un nivel decent' în domeniul energiei

PSD transmite că nu susține diminuarea schemei de compensare a prețurilor și susține că soluția corectă este...166

13 aug 00:00PoliticăVicepreşedintele PMP: În timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, coaliţia îşi atribuie o mare victorie

În timp ce valoarea coşului zilnic a crescut cu aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,...211

13 aug 00:00PoliticăMarcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se...205

13 aug 00:00PoliticăCseke Attila: Aproape 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri prin PNRR sunt eligibile

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei...147

13 aug 23:16PoliticăMarcel Ciolacu: Când va fi cazul unei remanieri, nu o ţine nimeni secretă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat, vineri, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând...215

13 aug 00:08PoliticăProiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere publică. Ce instituții primesc mai mulți bani

464

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3533

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2797

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4982

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5325

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4149

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8418

Monden
13 aug 00:00MondenElton John ar putea avea un viitor artistic în metavers după încheierea ultimului său turneu

Elton John ar putea continua să cânte în metavers mult timp după ce va renunţa la turnee, relatează miercuri...154

13 aug 00:00MondenDistribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

Artiştii din distribuţia ''Grease the Musical'', care se joacă în West End, Londra, au dedicat spectacolele din...146

13 aug 01:28MondenBasistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la 72 de ani

153

13 aug 00:00MondenBritney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe...209

13 aug 00:00MondenTommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase...312

13 aug 00:00MondenMetallica şi Mariah Carey, capete de afiş ale Global Citizen Festival, dedicat combaterii sărăciei

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival,...153

13 aug 00:07MondenCiutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu...604

13 aug 00:13MondenFlorin Salam, în stare gravă la spital, manelistul, internat și trecut pe oxigen!

Florin Salam a ajuns la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. În aceste...3346

13 aug 00:18MondenActriță din „Beverly Hills, 90210”, răpusă de o meningită agresivă

521

Mapamond
13 aug 00:12MapamondTensiune în creștere în R. Moldova: Chișinăul impune o măsură umilitoare pentru oficialii din Transnistria

Conducerea Republicii Moldova i-a obligat pe liderii transnistreni să anunțe Chișinăul despre deplasările lor în...640

13 aug 00:12MapamondUn bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb...438

13 aug 00:13MapamondUn avion Wizz Air aproape că le-a luat capetele turiștilor de pe insula greacă Skiathos

651

13 aug 00:00MapamondCoreea de Nord susţine că a învins pandemia de coronavirus

La trei luni de la prima confirmare a unui focar de coronavirus în Coreea de Nord, autorităţile spun că au învins...160

13 aug 00:00MapamondBen Wallace: Este improbabil ca Putin să reuşească vreodată să ocupe Ucraina

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat joi că este improbabil ca Vladimir Putin să reuşească...151

13 aug 00:12MapamondFostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat regiunile separatiste din estul Ucrainei

O delegaţie de oficiali ruşi condusă de fostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat joi regiunile separatiste din...384

13 aug 00:13MapamondDirectorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa...403

13 aug 00:14MapamondUn român a murit în Germania după ce a căzut de la geam în timp ce încerca să-și sperie un coleg

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt,...621

13 aug 00:14MapamondAmbasada Chinei în România: Declarația Ministrului de Externe al Chinei, despre vizita lui Pelosi în Taiwan!

465

Sănătate
13 aug 00:00SănătateDe ce este bypassul aortocoronarian o operație salvatoare de viață

Procesul patologic de ateroscleroză, de îngustare a arterelor coronare, este cel care stă la baza bolii coronariene...162

13 aug 00:00SănătateStudiul care dă peste cap tot ce se știa despre depresie: De ce sunt antidepresivele ineficiente

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...172

13 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 297 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

141

13 aug 00:00SănătateSucul care întărește inima, subțiază talia și previne constipația

Este vedeta verii, este delicios, plin de apă și are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Profitați de acest...226

13 aug 00:00SănătateCât timp trebuie să fierbi cafeaua la ibric pentru a avea aroma perfectă

Cafeaua la ibric nu se va demoda niciodată, în ciuda tuturor espressoarelor care sunt pe piaţă. Pentru a obţine o...229

13 aug 00:00SănătateStudiu: Coronavirusuri înrudite cu SARS infectează anual circa 66.000 de persoane în Asia de Sud-Est

Aproximativ 66.000 de persoane din Asia de Sud-Est sunt infectate în fiecare an cu coronavirusuri înrudite cu SARS şi...160

13 aug 00:12SănătateCercetătorii italieni au creat un vaccin anti-cancer 'foarte promiţător'

Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului...416

13 aug 00:17SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 6.400 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 6.469 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...453

13 aug 00:18SănătateMotivul pentru care oamenii dorm mai prost în ultima vreme. Pierdem 40 de ore de somn anual

343

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT