REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Senatorul USR Stelian Ion: „Nu vom concura cu PSD în a da POMENI ELECTORALE”

Senatorul USR Stelian Ion: „Nu vom concura cu PSD în a da POMENI ELECTORALE”

Replica API 2 noiembrie 2018 | 00:00 295

Încet dar sigur, Uniunea Salvați România se extinde la nivelul județului Constanța. În mediul rural, mai dificil, spun chiar reprezentanții partidului, pentru că mulți dintre cei doritori să se înscrie în partid nu întrunesc cele 12 criterii de integritate impuse de partid. Mai exact, după cum a arătat Remus Negoi, președintele Organizației Județene USR Constanța, nu sunt acceptați traseiștii politici, iar în mediul rural mulți au trecut de la un partid la altul de-a lungul timpului!

În altă ordine de idei, până la sfârșitul anului USR urmează să aibă o filială și la Medgidia. În prezent, partidul are filiale în Constanța, Mangalia și Năvodari.

Constatarea USR este că, în mediul rural, nemulțumirea oamenilor este din ce în ce mai mare, căci și-au dat seama că nu se mai regăsesc printre prioritățile politicienilor.

„Dar ne confruntăm în continuare cu situații în care oamenii sunt captivi ai primarilor, baronași locali, care amenință cu închiderea robinetului de ajutoare sociale”, a arătat Remus Negoi.

Însă, după cum au subliniat atât senatorul Stelian Ion, cât și Remus Negoi, USR și-a făcut un motto din a nu promite oamenilor, electoratului, câștiguri materiale imediate în schimbul voturilor.

„Nu vom veni să concurăm cu PSD-ul în a da pomeni electorale! Noi le explicăm oamenilor că pentru pomenile electorale de astăzi, vor plăti copiii și nepoții lor”, a subliniat senatorul Stelian Ion.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor sa faca averi vanzand si ce a mai ramas nevandut. Mult mai rai decat javrele batrane de la PSD.
1
1
Din pacate doar sunt contra. Ceva practic, o cifra, o lege clara, un plan clar pentru care sa militeze... Nu prea. Modul de manifestare cam nepotrivit. Vor lua voturi doar pentru ca suntem satui de comunistii pesedisti. Dar ce vor sa faca nu ne zic.
5
3
Uniunea Soros pentru Romania nu uniunea salvati romania.. Priviti la Cioros ca la un prim ministru, un om de doi bani fara nimic de valoare in afara decit indirjirea...dar si aia e contra noastra caci vrea sa termine ce a inceput cu devalizare tarii in favoarea firmelor straine. A promis Portul Constanta lui Timmermans..Stiti ce fac olandezii in Mangalai ..si la Constanta vor face la fel...Sa nu ii votati pe ei. Votati un presedinte independent care sa curete tara de borfasi, lichele si lachei. Votati un meritocrat.
8
6
'Reati ai drak-ului de psd-ei penali! Ati nenorocit tara si pe noi toti si, acum va faceti si LEGI SPECIALE pentru TOTI HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea. Bravo USR strigati in gura mare si aratati-i cu degetul cati plavani HOTI sunt in parliament si ce legi hotesti fac psd-eii!
8
8
Astia de la USR concureaza in schimb cu clanurile interlope la agresivitate si tupeu de borfasi.
11
6
iar a avut un vis erotic, s-au inmultit la nivelul judetului ,oricum la alegeri se va trezi si abia astept sa vad transmisia live cu telefonasul, lista voturi USR 1% Dormi in pace si viseaza taica ,viseaza!
9
7
cum sa dati pomeni cand banii puteti sa-i luati voi prin firmele voastre asa cum facea pdl-ul cu terenuri de fotbal in panta, bazine de inot neterminate si alte artificii din astea. Sictir bai ca nu va voteaza decat rudele si fraierii!
12
6
la teleorman deocamdata.tiganul liviu a bagat-o in chilotii irinucai.
9
2
nu aveti ce cauta in judetul nostru AFARAAAA drgatilor
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218